Sevimcim bu bebeklerin geçiş dönemi gibi düşün büyüdükçe uyku düzeni oturacak annesini tanımaya başlıcak. 6. Ay sonra katı gıdalalara geçecek o zaman dahada rahatlicaksın Allah'ın izniyle inşallah şu an en zor süreçler ama geçecek tadını çıkarmaya az kaldı canım benim sabır
valla moral kaynağısın, inşallah darısı bana :) buraya yazmak okumak bile bana sıkıntı veriyordu bi kaç ay olmuştur herhalde yazmadım arada okudum yazılarınızı... ben hala dışarı cıkmak ıstemıyorum bunu aşamamak beni üzüyor açıkçası, ev hapsindeyim sanki alıştım bi de....... sen de vardı diye hatırlıyorum şimdi ne durumdasın dışarıyla
Aaaa çok teşekkür ederim :) Şu an sen de bana moral kaynağı oldun :)
Sen hamile miydin? Ben unuttum da kusura bakma lütfen.
Doğumdan sonra daha iyiyim çok şükür. Hala sıkıntım var ama tam doz ilaç alamıyorum ve doktorumla görüşmedim henüz. Minik minik adımlarım var sadece. Geçen gün kızımın göz muayenesi vardı. Hastaneye giremiyorum hala. Dışarı da çıkmak istemedim. Arabada bekledim. Tabi hava sıcak olunca benim için daha bunaltıcı oluyor. Ama eve giderken hazır yiyecek bişeyler alalım dedik. Arabadan çıktım, kızımı kucağıma aldım, dışarıda ve pizzacıda dolandım. Tabi pizzacının boş olması avantaj :) Bu kadarı bile bana büyük birr başarı. İnşallah doktora da gidebilirsem daha iyi olurum.
İnşallah sen de benim gibi minik adımlarla başlayıp dışarı çıkabilirsin.
Doktorum demişti ki; Panik ataklılar sıcağı sevmez çoğunlukla. Çünkü sıcak havanın verdiği bunaltı, panik atak belirtilerine benzer. Yazın daha sık panik atak yaşıyorsanız sebebi bu olabilir :)
Meraba melis evet doğru hatırlıyorsun hamileyim. İlk günlere nazaran iyiyim hamd olsun. Bu aralar sıcağında vermiş old. Sıkıntılar bazen panik hallerim oluyo ama Allah'ın izniyle idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın. İlacı bırakacakmısın doğumdan sonrada devam edicekmisin
Heralde bırakmicaz seni öyle bir başına gücümüz el verdiğince inşallah. Allah seninde bütün ve bütün kardeşlerimizin gönlündeki bütün dileklerini kabul etsin inşallah. Memur olarak atanmana çok sevindim nasipse ne zaman
Kızlar selam ne zamandır yazamıyorum şimdi okudum yazdıklarınızı..
Sevimcim sende ilerleme görüyorum yaşadıklarını sorgulamaya başlaman bile bir iyileşme belirtisi bence
Önemli olan sorgularken kendini çok kaptırmaman sanırım.. Ama iyileşmek istemen bile bunun için çaba göstermen bile büyük gelişme
Hepsi geride kalacak birgün..
Geçen gün aklıma geldi son yazdıklarını okumadan önce sevimde geçmişte üzüntüler yaşamış belli dedim kendi kendime yanılmamışım..
Malesef bu hastalık geçmişten gelen sıkıntılardan sonra gün yüzüne çıkıyor hemde en mutlu olduğun zamanda hortluyor..
Kızlar hepiniz heran aklımdasınız ama gelen giden, bebek, eşim izinde çok giremiyorum bu aralar..
Beni sorarsanız hamileliğime nazaran çok çok iyiyim ama arada aşırı bunalıyorum ve bir mutsuzluk, umutsuzluk çöküveriyor..
Dün akşam kızım yine çok ağladı gazdan dolayı o ağladı ben ağladım.. Bende bunaldım bu aralar ama yapacak birşey yok bu günlerde geçecek diyorum..
İlacımı en düşük dozda almaya devam ediyorum.. Çok şükür sütüm yetiyor kızıma..
Evlat çok farklı birşeymiş gerçekten...
Sagol melekcim
Evet gecmisim biraz karanlik:)
Cidden esimi cok fazla (bence gereksz) önemsedigimden yaptigi herseyi taka düşüne beynime kazimişım
Sonunda patladi maalesefff
Ama daha iyi olacam insallah hayatin akisina kaptirirsam unuturum yada alisirim gerci alisamiyorumda en azindan takmam belki
Eğer eşinle olan bu durumu aşamazsan,daha sonraki bi zamanda (sen toparlandıktan ve kızın biraz kendine geldikten sonra) bi aile terapistine gitmenizi öneririm. Ya da dediğim gibi geçmişinle barışman lazım. Doktorumdan öğrendiğim bu. Kendinle barışmazsan dertler yakanı bırakmaz.
Geçmişi düşünürken bu gününü kaçırırsın...
Tam olarak bunu yapiyorum saplantili bi sekilde gecmisi düsünerek bugunu mahvediyorum yani öyle yapiyordum hastalandim
Simdi hepsi birbirine girdi
Esimi cok seviyor bi okdarda kızıyordum
GEÇMİŞLe yaşamak en agir ruh hastalıgıdır
Eger silemezsen asla yeni bir gelecek yazamazsın
Neyse simdi esimin eskiden yaptiklari degil asyam ve ben daha önemliyiz kendime bakmam kendimi toparlamam gerekli
Farzet ki hamile olduğun gün evlendin. Ya da kızın doğduğu gün evlendin. Bırak elinden o eski defteri. Yeni bi defter al eline, güzel şeyler yazmaya başla.
Eskiyi değiştiremezsin. Hangi konuda olursa olsun, yaşanmış konular üzerinde kimsenin hükmü yok. kaderimizde öyle yazılmış, öyle yaşamışız. Artık bu güne bakmak lazım. Ne demiş Mevlana?
Her gün bir yerden göçmek ne iyi.
Her gün bir yere konmak ne güzel.
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.
Dünle beraber gitti, cancağızım,
ne kadar söz varsa düne ait.
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Merhaba eski yazıları okuduysan benim yaşadıklarımı anlarsın.25haftalıkken başladım ilaç kullanmaya önce cipralex onu snra lustral 25likle değiştirdik ve risperdal 1mg yarısı asıl sorun risperdaldi benim için dr kesinlikle kullanmamı istemedi 1hafta kullandım tekrar bıraktım bebeğime zarar vermesin diye daha kötü olunca tekrar başladım lustral sabah risperdal gece.dr lustrala bişe demedi kullanılabilir dedi.Allaha sığındım kullandım doğumdan 2,3hafta öncesinde biraktım.37+2 haftalıkken doğum yaptım ama ilaçladan dolayı değil zaten 7ay yattım erkendogum tehlikesiyle.dr normal tarihini beklemicek dedi ve epidurl yaptı.bebişimin karaciğer enzimleri bile gayet düzgün 3.130gr dogdu.sarılığımız sınırda onun için uğraşıyoruz bi de çook uyuyoruz.buradaki yazıları okuyup moral bulmaya çalışırdım hiç korkma Allahım nasip edince hiçbişe engel olamaz.
Kizlar nasilsiniz
Umarim ataksiz rahat ferah günler geciriyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?