Helen çok sağol... Kendimi toparlamış değilim takıntılarım çok fazla arttı.. Ama herşey düzelecek biliyorum...
Rabbim bu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun.. Hayırlı cumalar...
Çiftetelli, Efrah, Gülcümm çook sağolun sizde benim dualarımdasınız...
Çiftetelli doğurunca nasıl oldun? Sıkıntıların da azalma var mı canım?
Birde Çiftetelli ve domestekus sizleri facebooktan da eklemek isterim eğer kullanıyorsanız..
slm arkadaslar bende 3 yıla yakın panık atak hastasıyım 39 haftalık hamıleyım hamıle kaldıgımdan berı ılac içmiyorum bıraktım bebege zarar gelmesin diye snrada alıstım ilacsızlıga cok zor zmanlar geçirdim acillere gittim geldim bidaha gittim hep böyle gecti hamılelıgım hamdolsun şimdi daha iyiyim nefes almak bazen zorluyo benı kalbım hızlı carpıyo basım dönüyo ozmanda hamılelıkten diyorum içimi rahatlatıyorum ama tabı içimizdeki vesvese ye bogun egiyoruz bazen ya kötü bişey varsa ya kalp kriziyse vs.. hep böyle düşünmek de yoruyo insanı tabi ozmanda bebeğimi düşünüyorum onun hareketlerini görünce mutlu oluyorum doguma az zamn kaldı şimdide dogum korkularım basladı önceden zman gecmezdı safak sayardım şimdi 1 hafta var ama ben normalde olsa sezeryanda olsa korkuyorum RABBIM hakkımızda hayırlı olanı yasatsın bize inş.. dua etmekten baska caremız yok en cok korkum normal dogum olursa sancılardan kalbım hızlı atar atak gecırırım die cok korkuyorum bu seferde sancıların önüne geçermi ataklar bilmiyorum bekleyıp görücez inş.. aramızda pa lı dogum yapan varmı acaba ?
sana özel mesaj göndermeye çalışıyorum ama posta kutun dolmuş, mesajım gitmiyor.
bu sıkıntılar benide paniğe sokacak.
Geçmiş olsun canım.. Ne sıkıntın var?
karnım büyüdükçe endişhelerim artıyo. bakamıcam ona bişey olucak sanki, kaybedicem onu. maddi sıkıntılar elimi kolumu bağlıyo, beslenemiyorum, hiçbi canımın çektiğini alıpta yiyemiyorum... daha ilersini düşünüyorum o nasıl olacak bu nasıl olacak... nefes alamıyorum...
Daha önce görmemiştim adını.Yeni geldiysen hoşgeldin :)
Hiç korkma. Burdaki herkes de sen gibi düşünüyor.Ben de öyle. Ben doğum yaptım.Gün sayanlara Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. Etrafında birileri var mı? Komşu filan? Ne istiyosan söyle, onlar yapsın sana. Yanlış anlama maddiyatla alakalı değil demek istediğim. Ben mesela ağız tadıyla kendi yaptığımı yiyemedim.Tadı hiç güzel gelmiyordu. Annem söylemişti dışarıdan gelen bir kuru ekmek de olsa insan bi iştahla yiyor. Utanmadım, görümcemden eltimden istediğim bişey olsa söyledim. Sen de dene :) İstanbuldaysan istediğin bişey varsa burdaki İstanbullular ben dahil yapar göndeririz. Sıkma canını.
sağol canım çok iyi kalplisin. çokta haklısın zorla yemek yiyorum, ama yakınımda akrabam yok. aslında bunları çok dert etmedim bugüne kadar ama bugün olan bişey direncimi düşürdü, birazağlayıp üzülünce geçer, içimden atmaya çalışıyorum...
slm kızlar ,size bişey sormak istiyorum,benim tansiyonum evde 7-11 çıkarken doktor ölçünce 8-12 bazende 9-14 çıkıyor ,idrarda protein takibi yaptırıyorum çok şükür kaçak çıkmıyor ama doktorun yanında yüksek çıkması strese sokuyor beni,sizde de olan var mı?şimdi korkum ya sezeryan öncesindede yükselirse o zaman ne olacak?p.tesi randevum var beni şimdiden tansiyon sonucu strese soktu bile ..
karnım büyüdükçe endişhelerim artıyo. bakamıcam ona bişey olucak sanki, kaybedicem onu. maddi sıkıntılar elimi kolumu bağlıyo, beslenemiyorum, hiçbi canımın çektiğini alıpta yiyemiyorum... daha ilersini düşünüyorum o nasıl olacak bu nasıl olacak... nefes alamıyorum...
Slm kızlar nasılsınız ben pek fırsat bulamıyorum ama bundan sonra daha çok girmeye çalışıcam eski arkadaşlar beni bilir ama yeniler için söylüyorum bende panik atakla hamileliğimi geçirmiş ve doğum yapmış biriyim inanın geçiyor sıkın dişinizi sormak istediğiniz birşeyler olursa her zaman destek olmaya çalışırım panik ataksız ve huzurlu günler diliyorum hepinize canlar Allah a amanet olun....
Canım boşalttım mesaj kutumu ama sana yolladım Face bilgimi...
melekcimm ben özelden mesaj yollayamiyorumm,sen yollarsann bilgilerini ben senii eklerimmm...
Yolladım canım...
Domestekus sana da yolladım ama geldi mi bilmiyorummm
Ben sana direkt facebookdan mesaj attım.Ama eşimin adresinden.Çünkü benim facebook adresim yok.
Canım Allah Allah bakıyorum ama facebookta mesaj gelmemiş.. Yanlış kişiye mi attın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?