çiftetelli beni anlatmışsın resmen,bende her gün ölücem diye bekliyorum,vucudumda olan her rahatsızlığı ölümcül bir hastalığa yoruyorum ,vucudumun artık dermanı kalmadı ayakta yürümeye bile gücüm yok ve benim şuan 4,5 yaşında bana ihtiyacı olan bir kızım var ,hamileliğimin ilk zamanları iyiydi şuan 6 aylıgım son 2 hAftadır kendimi çok kötü hissediyorum nasıl geçecek günler bilmiyorum..
Güzel anneler ve anne adayları nasılsınız?
Ben bugün daha iyiyim çok şükür gelip gidiyorlar işte arada :)
Gitsinler bir dahada gelmesinler inşallahhh...
Ahh aaahhh hamileliğimi özledim dedi bugün bir arkadaşım bana :)
Kesin bizde çok özleceğiz....
Ben de sezeryandan sonra "bugün çocuk fazla kımıldamadı." diye karnımı yoklamıştım :) tamamen refleks :)
Ya canım üzüldüm yaa doğuma ne kadar kala kesicekmiş ilacı? Ya sen zaten hafif bir ilaç kullanıyorsun psikiyatrinmi dedi kadın doğumcun mu kesicez diye?
Ya millet ne ilaçlar kullanıyor da yoksunluk sendromu olmuyor....
yaa 2 gün kala kesiliyomuş yazılanlara göre kafana takıp şimdiden sitrese sokma kendini ondada farklı düşüncelere gir ve bol bol yürüyüş yap açık havada o zaman bişey olmaz inşallah canım ...
aslında bırakmak istemiorum bırakınca kötü oluorum neyapacam bilemedm inan bidaha doktorla görüsücem zaten ilacmda düsük doz zaten
Canım kadındogum doktoruna da bir danış istersen mutlaka onunda bu konuda bir fikri vardır..
2 gün falan önce bırakırsan çok kötü olmazsın doğumdan hemen sonra yine başlarsın..
valla o şekilde olmaktansa gerekirse emzirme ben şahsen öyle düşünüyorum..
Vardır bir çaresi canım takma kafana...
slm kızlar.artık çok giremiyorum.malum kızım, ev işleri,oğlan derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.inanın sıkılacak zaman bulamıyorum.melekçiğim iyi olmana çok sevindim.ama sana şunu söyleyeyim doğumdan sonra daha iyi hissedeceksin.bunu garanti ederim.sadece uykusuzluk biraz vuruyor insanı.ben hamileyken bol bol uyuduğum için midir nedir hala kesik kesik uyumaya alışamadım.aslında kızım normal olarak 2 saatte bir uyanıyor.ama uyanınca en az bir buçuk saat ayaktayız.bu da dengemi biraz bozdu.
kızlar galiba bizim kız doğumda üşütmüş.eve geldiğimizden beri burnu tıkalıydı.oğlumdan tecrübeli olduğum için hemen eczaneden serum fizyolojik ve burun aspiratörü aldık.o günden bu yana sürekli burnunu temizliyoruz.görseniz sanki büyük insan burnu. nasıl sümük çıkıyor anlatamam.başta biraz üzüldüm daha doğrusu korktum bu da zatürre mi oluyor diye.oğlumdan çok çektim çünkü ben kızlar.aslında hamilelikte yaşadığım tüm sıkıntılar aynı şeyleri mi yaşayacağım korkusuydu.şükür biraz azaldı akıntısı.
size tavsiyem serum fizyolojiği ve burun aspiratörünü şimdiden edinin.çok önemli aparatlar çünkü.
benden haberler bu kadar.fırsat buldukça yazarım.bu arada gülden haber yok galiba.umarım kendi de bebeği de iyidir.
herkeslere tekrar merhaba;
1-2 haftadır çok kötüydüm ,bugun psikayatrmi aradım ilaca başlamak istediğimi söyledim lafını bile ettirmedi psikologa yönlendirdi,kadın dogumcuma hiç söylemedim çünkü o benden daha pimpirikli hiç izin vermezdi
bende bugun hiç halim olmamasına ragmen aldım kızımı da yanıma önce güzel bir gezdim temiz hava aldım sonra biryerlerde oturduk yemek yedik,ordan çıktım arakdaşımı aradım dedim sana geliyorum gitim orda kakara kikiri yaptım bu saat oldu eve yeni girdim :)arada sıkıntı yoklasa da pes etmedim şuan iyiyim iyi geldi gezmek ,yarında kocişi alcam çıkcam dışarı akşam gircem eve
evde durrmaktan kendimi dinlemekten bıktım usandım ,hayatımızı sanırım bir çeki düzen vermemiz ve rutine bağlanmamamız gerekiyor,değişiklik gerçekten bu hastalığa iyi geliyor..evde otururken kendimi dinlemekten başka bişey yaptığım yok,kafaya koydum hava güzelde olsa kötüde olsa 1 saat yürüyüş yapacağım hergün başka çaresi yok ..
Ben iyiyim canım çok şükür bugünlerime... Sen nasılsın?
Kimseler yok bu aralar buralarda hergün bakıyorum kimse birşey yazmışmı diye...
Herkes iyi sanırım.. Aman iyi olalım iyi olduğumuzu da yazalım buraya..
Helen, gül, Domestekus taze anneler.. Alışabildiniz mi anneliğe neler hissediyorsunuz merak ediyorum...
karlı istanbuldan selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?