doktorun sakinleştiricide içebilirsin demiş çok sıkıştıgında neden almıyosun en azından bi süre rahatlatır rahatlarsınBakacağım daha öncede tavsiye eden olmuştu bakalım.bende panik atak yok yoğun anksiyete ve depresyon durumu ağar biraz
Hamilelikten önce bende paxera kullanıyordum sürpriz hamilelik çıktı 3. Aydan sonra lustral başladım xanaks ta verdi doktor bana ama ben içmedim çok kötü olursan korkma iç bişey olmaz dedi forum da içenler vardı canımhayırlı Akşamlar hanımlar ben uzun yıllardır panik atak tedavisi görüyorum çocuk sahibi olmayı cok istiyorum ama hamilelik sürecinden cok korkuyorum paxera 30 mg kullanıyodum çocuk düşünmeye başladım dıye doktorum selectra 50 mg başlattı gebeliktede bununla devam ederiz dedi ama ben yannda xanaxda kullanıyorum endişem şu hamilelikde xanax kullanan varmı surekli değil tabiki ama dayanamadıgı zamanlarda içen varmı bunu öğrenmek istiyorum en büyük korkum bu fenalıklar gecirip hastanelere koşturmak istemiyorum o süreçte denemelere başladık ama ben çaktrmıyorum eşime çünkü zor ikna ettim bu panik atak yuzunden eşimde istemiyodu pskolojin buna müsait değil diye anlicagnız bunun sorumlulugnuda almak beni strese sokuyo ama cok istiyorum hayırlısıyla sağlıklı bi bebeğim olmasını cevap verirseni cok sevinirim
Çok şükür canım ben iyiyim sorun yaşamıyorum sen nasılsın az kaldı desene doguma inşallah sağlıkla alırız kucagımıza
gercekten bunu duydukca daha cok cesaret geliyo xanax benim acil durumlarda kurtarıcım yani onu içebilcek olma fikri bile beni rahatlatıyo içmesemde dayanamicak olursam içerim fikri hep bana rahatlık vermiştir hamilelikten korkmamda buyuzdendı cok kötü olursam içemicem diye ama içebilcek olmak bana cesaret verdi iyiki yazıyosunuz Allah razı olsunHamilelikten önce bende paxera kullanıyordum sürpriz hamilelik çıktı 3. Aydan sonra lustral başladım xanaks ta verdi doktor bana ama ben içmedim çok kötü olursan korkma iç bişey olmaz dedi forum da içenler vardı canım
Zanax ne kdr alıodun canım acil durum için? Bende alıyorum ama uyku yapıyogercekten bunu duydukca daha cok cesaret geliyo xanax benim acil durumlarda kurtarıcım yani onu içebilcek olma fikri bile beni rahatlatıyo içmesemde dayanamicak olursam içerim fikri hep bana rahatlık vermiştir hamilelikten korkmamda buyuzdendı cok kötü olursam içemicem diye ama içebilcek olmak bana cesaret verdi iyiki yazıyosunuz Allah razı olsun
İnşallah ya senin ne kdr kaldı?Çok şükür canım ben iyiyim sorun yaşamıyorum sen nasılsın az kaldı desene doguma inşallah sağlıkla alırız kucagımıza
Tatlim ben hamile kalmadan once korktugumun aksine o kadr zorlanmadim daha. Tabii sen hafta olarak benden cok ondesin. Bir de aksamlari ben ceyrek rivotril aliyorum, hem uykumu getiriyor hem de ceyregi bile panik atak olasiligini minimuma indiriyor. Beni strese sokabilicek herseyden uzak duruyorum, kendime diyorum en onemli sensin. Ki annemle kustum 2 aydir, tek basima idare ettim en zor zamanlari diyebilirim. Belki de o daha guclu kildi.
İşallah hep böyle iyi gider.başlardan belli oluyor aslında.kendini iyi motive ediyorsun bu yüzden iyi olsun canım herşeyTatlim ben hamile kalmadan once korktugumun aksine o kadr zorlanmadim daha. Tabii sen hafta olarak benden cok ondesin. Bir de aksamlari ben ceyrek rivotril aliyorum, hem uykumu getiriyor hem de ceyregi bile panik atak olasiligini minimuma indiriyor. Beni strese sokabilicek herseyden uzak duruyorum, kendime diyorum en onemli sensin. Ki annemle kustum 2 aydir, tek basima idare ettim en zor zamanlari diyebilirim. Belki de o daha guclu kildi.
siz ilk aylardamı başladınız ilacaTatlim ben hamile kalmadan once korktugumun aksine o kadr zorlanmadim daha. Tabii sen hafta olarak benden cok ondesin. Bir de aksamlari ben ceyrek rivotril aliyorum, hem uykumu getiriyor hem de ceyregi bile panik atak olasiligini minimuma indiriyor. Beni strese sokabilicek herseyden uzak duruyorum, kendime diyorum en onemli sensin. Ki annemle kustum 2 aydir, tek basima idare ettim en zor zamanlari diyebilirim. Belki de o daha guclu kildi.
sıkıntı gelicegni anladıgımda baktım baş edemiyorum zorlamıyodum kendımı suan gebelik yok ama olursa naparım bilmiyorum ilk aylar kullandınmı sen? ilk üç ay beni çok korkutuyoZanax ne kdr alıodun canım acil durum için? Bende alıyorum ama uyku yapıyo
Yani ben de nasıl böyle idare ediyorum anlamadım ama sanırım rivotril kullanabilirim cesareti de etkili oldu bende :) sen nasılsın?İşallah hep böyle iyi gider.başlardan belli oluyor aslında.kendini iyi motive ediyorsun bu yüzden iyi olsun canım herşey
evet canım ilk günden beri kullanıyorum. Psikiatrım çok güven verdi bana, lütfen kullan, kasılmaların daha kötü olur dedi hattasiz ilk aylardamı başladınız ilaca
İnan senin gbiydim, benim panik atağı da geçmiş yaygın anksiyeteydi. Ama ilaç kullanabilirim rahatlığı, ilk 3 ay da dahil çok rahatlaytı benisıkıntı gelicegni anladıgımda baktım baş edemiyorum zorlamıyodum kendımı suan gebelik yok ama olursa naparım bilmiyorum ilk aylar kullandınmı sen? ilk üç ay beni çok korkutuyo
bazı doktorlar cok katı ve insanı korkutuyo daha cok paniğe sebep oluyorlar doktorun nerde istanbuldamı bende kara kara düşünüyorum ilk üç ay naparım dıye saol içimi ferahlattın Allah kalbine ruhuna ferahlık versin sıkıntısız sağlıkla kucagına al bebeğini İnşaallah bütünbebek bekleyen sıkıntı yaşayan Allah cektiğniz her sıkıntıyı sevabınıza yazsınYani ben de nasıl böyle idare ediyorum anlamadım ama sanırım rivotril kullanabilirim cesareti de etkili oldu bende :) sen nasılsın?
evet canım ilk günden beri kullanıyorum. Psikiatrım çok güven verdi bana, lütfen kullan, kasılmaların daha kötü olur dedi hatta
Canım kadın doğumcuma aldığımı söylemiyorum, dediğin gbi daha fena strese sokuyorlar. Özkan pektaş doktorum netten araştır istersen. Pahalı baya ama ben en iyisi olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim güzel temennilerin için, Allah sana da en yakın zamanda nasip eder inş canımbazı doktorlar cok katı ve insanı korkutuyo daha cok paniğe sebep oluyorlar doktorun nerde istanbuldamı bende kara kara düşünüyorum ilk üç ay naparım dıye saol içimi ferahlattın Allah kalbine ruhuna ferahlık versin sıkıntısız sağlıkla kucagına al bebeğini İnşaallah bütünbebek bekleyen sıkıntı yaşayan Allah cektiğniz her sıkıntıyı sevabınıza yazsın
Yok canım kullanmadım hiçbiley 4.ayda başladım ben canımsıkıntı gelicegni anladıgımda baktım baş edemiyorum zorlamıyodum kendımı suan gebelik yok ama olursa naparım bilmiyorum ilk aylar kullandınmı sen? ilk üç ay beni çok korkutuyo
Ben iyi gibiydim yine kötüleştim biraz.sanırım psikiyatrımı değiltiricem seninkine gidiyim diyorum baktım netten sempatik birine benziyor.Yani ben de nasıl böyle idare ediyorum anlamadım ama sanırım rivotril kullanabilirim cesareti de etkili oldu bende :) sen nasılsın?
evet canım ilk günden beri kullanıyorum. Psikiatrım çok güven verdi bana, lütfen kullan, kasılmaların daha kötü olur dedi hatta
Yani durumunu bilmiyorum maalesef pahalı biraz, ama bana çok güven verdi ve kafa sağlığı da çok önemli tabii. Referansları falan da çok iyi doktorumun. Kritik devreyi degeçmişsin hemBen iyi gibiydim yine kötüleştim biraz.sanırım psikiyatrımı değiltiricem seninkine gidiyim diyorum baktım netten sempatik birine benziyor.
24 haftalık olduk bizde canım Eddai ne alemde acaba hiç yazmıyorİnşallah ya senin ne kdr kaldı?
Ben doktora gidiyordum zaten oda pahalı bi doktr ama ikaç ile yaramadı değiştirmeye korkuyor ve bunu bana söylüyor daha çok endişelerimi artırdı.onu değiştirmem kazım başka bir uzman görüşü gerekiyo.kendiside dedi zaten bakalımYani durumunu bilmiyorum maalesef pahalı biraz, ama bana çok güven verdi ve kafa sağlığı da çok önemli tabii. Referansları falan da çok iyi doktorumun. Kritik devreyi degeçmişsin hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?