Evet inş.başarabilirsem bide baş ağrısı başladıSEnin yine daha az kalmış.yorgunluuk isteksizlik asabilik herşey yeniden çoğaldı yaa.havada kapalı fln..
Herşey biraraya gekdi sanırım.normal doğummu düşünüyorsun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inş.başarabilirsem bide baş ağrısı başladıSEnin yine daha az kalmış.yorgunluuk isteksizlik asabilik herşey yeniden çoğaldı yaa.havada kapalı fln..
Herşey biraraya gekdi sanırım.normal doğummu düşünüyorsun canım?
seninde cok az kalmış canım gecmez bitmez defıgımız hersey bitiyor geçiyor sizde saglıkla kucagınıza alıp bu gunleri unutacaksınızEvet inş.başarabilirsem bide baş ağrısı başladı
Ya bazen hiç umut yok herşey tükenmiş geliyo sabah yataktan kalkamıyorum zorla herşeyseninde cok az kalmış canım gecmez bitmez defıgımız hersey bitiyor geçiyor sizde saglıkla kucagınıza alıp bu gunleri unutacaksınız
kız ben hep agardım:) tüm gün aglıyodum bazen hiç bişey yapmadan bi tutturmuştum dogumdan korkuyodum hastane kan fobim var diye surekli hamile kaldıgıma pişman halde gecirdim simdi aklıma geldikçe kendime okadar kızıyorum ki 9ayı hem kendime hem cevreme zehir ettiğim ve güzel gecirmediğim için şimdi diyorumki iyiki dogurmuşum hergünümün kıymetini bilmeye calışıyorum değerini kıymetini bilmediğim seylerin kıymetini biliyorum artık bana cok buyuk ders oldu 9ay belki bundan sonrakı hayatım için böylr gecirdim şimdi biliyorum ki korktugum sacma sapan seyler olmiycak beynimin oynadıgı bir oyun her şerde bir hayır vardır derler benim için öyle oldu inş sizin içindr oyle olcak ben 27 ile 31 hafta arası kullandım ilaç oda duzenli degildi ilaç kullanmak beni rahatlatmadı daha beter oldum o yuzden etkisi olamadı şimdide cok cok iyi sayılmam ama emziriyorum diye kullanmıyorum arada içimin sıkıldıgı aklıma kotu seyler geliyor ama hamileliğin yanında hiç bişey cocukla oyalanırken unutuyosunuz ona baktıkca iyi ki diyorumYa bazen hiç umut yok herşey tükenmiş geliyo sabah yataktan kalkamıyorum zorla herşey
Bu hormonlar etkilşyo sanırım çok daha önce bu kadar ağar olmamıştı. Sen hiç çok ağarlaşmadın sanki büşra , ilaçta kullanmadın
kız ben hep agardım:) tüm gün aglıyodum bazen hiç bişey yapmadan bi tutturmuştum dogumdan korkuyodum hastane kan fobim var diye surekli hamile kaldıgıma pişman halde gecirdim simdi aklıma geldikçe kendime okadar kızıyorum ki 9ayı hem kendime hem cevreme zehir ettiğim ve güzel gecirmediğim için şimdi diyorumki iyiki dogurmuşum hergünümün kıymetini bilmeye calışıyorum değerini kıymetini bilmediğim seylerin kıymetini biliyorum artık bana cok buyuk ders oldu 9ay belki bundan sonrakı hayatım için böylr gecirdim şimdi biliyorum ki korktugum sacma sapan seyler olmiycak beynimin oynadıgı bir oyun her şerde bir hayır vardır derler benim için öyle oldu inş sizin içindr oyle olcak ben 27 ile 31 hafta arası kullandım ilaç oda duzenli degildi ilaç kullanmak beni rahatlatmadı daha beter oldum o yuzden etkisi olamadı şimdide cok cok iyi sayılmam ama emziriyorum diye kullanmıyorum arada içimin sıkıldıgı aklıma kotu seyler geliyor ama hamileliğin yanında hiç bişey cocukla oyalanırken unutuyosunuz ona baktıkca iyi ki diyorum[/ama senin sadece anksiyeteydi sanırım. Depresyon umutsuzluk çok yoktu bu durum en kötüsü umut bitiyor. Sanırım. @Eddai bu durumdaydı ama iyileşti oda şükür bebekte sağlıklı olunca herşey güzel olur diye düşünüyorum.
Amin canım inşallah artık o kadar zorlanıyorum ki bir an önce olsun istiyorum sağlık la sıhhat le.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunSelam hanımlar,
Nasılsınız? Umarım yeniyıl hepimşze sağlık getirsin.şu durumdan kurtulalım. Sıkıntılı günler bitsin artık..sağlıkla bebekleri kucağımıza alalım.doğum yapanlarda sağlıkla büyütsün bebişleri inşallah..
Ben de anksiyete sebebi ile Efexor 75 kullanıyordum doktorum yeterli görmedi iki katına çıkardı ama benim sıkıntılarım azalacağı yerde daha da arttı.Sizce bu alışma süreci midirCanım cok gecmiş olsun senin yasadıkl0arını ya Bi eksik yada fazlasını burada hepimiz yaşadık ben 6 senedir ilac aralıklarla ile kullandım ilacı bırakılan sonra tekrar başlamam en fazla 3 yada 4 ayımı alıyo ilaç kullanmakla kullanmama ak arasında oyle fark varki ilerleyen zamnlarda göreceksin en fazla 10 15 Gune baya Bi rahatlama oluck göreceksin ati ana falanda ihtiyac duymayacaksın emin ol ondan sonra gergecen gün dahada iyi olacaksın inşallah inan buna bu sıkıntıları kat ve kat yaşayan biri olarak yazıyorum Allah yardımcın olsun canım
Hamilemiydin canım? Hamileysen düşük doz yaramıyoBen de anksiyete sebebi ile Efexor 75 kullanıyordum doktorum yeterli görmedi iki katına çıkardı ama benim sıkıntılarım azalacağı yerde daha da arttı.Sizce bu alışma süreci midir
Evet canım hamileyim.75ti şimdi 3gündür 150içiyorum ama bi tık rahatlasam çok mutlu olacağımHamilemiydin canım? Hamileysen düşük doz yaramıyo
Umarım iyi gelir.efexor etkili iyi gelen bi ilaç diye biliyorum.Evet canım hamileyim.75ti şimdi 3gündür 150içiyorum ama bi tık rahatlasam çok mutlu olacağım
Sanırım beklenti içine girdiğim için etki etmiyor bir de birkaç yerde okudum hamilelikte ilaç etki etmiyor diye daha da moralim bozuldu.Umarım iyi gelir.efexor etkili iyi gelen bi ilaç diye biliyorum.
Edenlerde çok var forumda , tms tedaviside öneriyolar çok kötü olursak ona bi bakarız.Sanırım beklenti içine girdiğim için etki etmiyor bir de birkaç yerde okudum hamilelikte ilaç etki etmiyor diye daha da moralim bozuldu.
Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz.Sanırım beklenti içine girdiğim için etki etmiyor bir de birkaç yerde okudum hamilelikte ilaç etki etmiyor diye daha da moralim bozuldu.
Kötü olmayız inşallah öyle düşünmeyinEdenlerde çok var forumda , tms tedaviside öneriyolar çok kötü olursak ona bi bakarız.
Cipralex kullanıyorum ben kötü olmayız tabi ilaçlar işe yarıyor. 2. Trimesterda daha iyiydim 3. De tekrar sıkıntılarım çoğaldı.doktorumdanda memnun değilim .doktor tavsiyesi olan varmmı kızlar? Özelden yazabilirmi banaKötü olmayız inşallah öyle düşünmeyin
Hangi ilacı kullanıyorsunuz dozu az geliyordurArkadaşlar ilaç bende de işe yaramıyor. Kendimi sürekli denetliyorum bi türlü aklımı başka bir şeye odaklayamıyorum. Hiçbir şey yapamıyorum. Anksiyete şiddetli baş ağrısı kas ağrısı yapıyor. Tükenmiş hissediyorum. En büyük korkum doğumdan sonra da hayatım böyle mi devam edecek. Kısır bir döngünün içinde gibiyim. Korkularım hatsafhada. Sanki hayat akıyor benim elimi kolumu bağlamışlar seyirci gibiyim. İyi olmayı o kadar istiyorum ki hayatımı geri istiyorum. Bütün bunların sebebinin hamilelik olduğunu düşünmek ve inanmak istiyorum. Günlerim saatleri sayarak geçiyor. En kötüsü de bu yaşadıklarımı kimsenin anlamaması. İnsanlar için zaman yetmezken bana zaman geçmiyor. Dua ediyorum hepimiz için. Bu çilenin bi nedeni olmalı.