Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kimse tam iyileşmiyor ama hayata dönüp , acı çekmeden yaşayabiliyorsun ilaçla, ilaçla beraber terapi ve bu durumun üzerinde çalışanlar daha iyi bi noktaya geliyo bende ergenlikten beri var. Ama şimdiye kadar 3 kere ağır yaşadım oda hayatımdaki büyük değişiklilklerle ortaya çıktı.bunlardan niridd hamiltlik.ilaç maximun 1 ayda rahatlatmaya başlıyor ama hamilelikle bu süre uzadı bende , vücud kimyası ile ilgili sanırım.3 aydır ilaç kullanıyorum şindi biraz daha rahat gibi. Anksiyete yaratan durum tam ortadan kalkmadan tam iyileşme olmuyor ama rahatlıyorsun.

Cipralex arasında en hafifi doz yükseltince işe yarıyo genelde, yan etkileride en hafif olanı

Tatlım ben varım iyiyim çok şükür 1.5 2 aydır kullanıyorum ilaç lıstral ve remeron kullanıyorum belki tek lıstral olsa işe yaramazda

Tatlım ben varım iyiyim çok şükür 1.5 2 aydır kullanıyorum ilaç lıstral ve remeron kullanıyorum belki tek lıstral olsa işe yaramazda
Lustral etkisini geç gösteriyor sanırım ya üzerine hamilelik olunca. Siz doğum yaptınız mı? Beni doğumdan sonrası çok endişelendiriyor.

Benim bugün 5. Günüm tam doz alalı. Sabah çok iyiydim. Bir buçuk saat sürdü sadece. Şu an yine çok kötü hissediyorum. Hatta sabah şükrettim Allaha böyle hissetmeyi çok özlemişim diye. Ama kısa sürdü. E haliyle çok üzülüyor insan neden sürmüyor iyi halim diye. İlaç umarım işe yarar. Hamilelikten önce gerçekten yaramıştı. Çok iyiydim

İnşallah ben de sizin gibi olurum 1.5 ay sonra. Çok mutlu oluyorum iyi hamileler görünce. Daha da iyi olun inşallah

Kızlar merhaba. Dün gece 11de nişanım geldi. Doktora mesaj attım sancın yoksa bekle sabah gel dedi. Sabah kontrole gittim. Henüz doğum başlamamış ama nişandan 24-48 saat sonra başlayabilirmiş. Beklemedeyim :) evdeyim şuan.

Evet canım nişanda 12 yada 24 saat sonra başlıyor dikkat et sancın gelirse gidersin Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah habersiz bırakma bizleri

Hadi bakalim canim Allah bir avazda kurtarsin cok cok kolay olsun haberlerini bekliyoruz:)

Yaa çok şükür sende bitirdin bizede dua et canım ilk yazdığımda 24 haftaliktin zaman gerçekten geçiyor

Yaa çok şükür sende bitirdin bizede dua et canım ilk yazdığımda 24 haftaliktin zaman gerçekten geçiyor
Gözün aydın canım.kolayca geçer inşallah.haberini bekliyoruz.

MErhaba kızlar, uzun zamandan beri antidepresan kullanıyorum.. her bıraktığımda hastalığım tekrar nüks ediyor.. doktorum hamileliğimin ilaçsız çok zpr gececeğini söyledi.. ilaç kullanıp, çocuğum hasta doğacak diye çok korkuyorum.. antidepresan kullanıp doğum yapan anneler.. bununla ilgili anket düzenledim.. lütfen oylarınızı kullanırmısınız... konu linkimi veriyorum... https://www.kadinlarkulubu.com/foru...depresan-kullananlar-ve-dogum-sonucu.1102040/

Merhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum

Geçer merak etme zaman her şeyin ilacı. Ayrıca düzgün bir tedaviye başlarsın iyileşirsin. Bu günler geride kalır.

Gözün aydın olsun canım allah bağışlasın hastalık için korkma zaman tanı geçecektir çok mutlu oldum doğum yaptığına darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…