Kimse tam iyileşmiyor ama hayata dönüp , acı çekmeden yaşayabiliyorsun ilaçla, ilaçla beraber terapi ve bu durumun üzerinde çalışanlar daha iyi bi noktaya geliyo bende ergenlikten beri var. Ama şimdiye kadar 3 kere ağır yaşadım oda hayatımdaki büyük değişiklilklerle ortaya çıktı.bunlardan niridd hamiltlik.ilaç maximun 1 ayda rahatlatmaya başlıyor ama hamilelikle bu süre uzadı bende , vücud kimyası ile ilgili sanırım.3 aydır ilaç kullanıyorum şindi biraz daha rahat gibi. Anksiyete yaratan durum tam ortadan kalkmadan tam iyileşme olmuyor ama rahatlıyorsun.Ben yıllardır kullanıyorum ilaç. Çok şükür bu tarz sıkıntılarım olmuyordu kullanırken. İlacı bırakıyordum tekrar nüksediyordu tekrar başlıyordum ve standart hayatıma dönüyordum. İlaç fayda ediyor ama paxildi benim ilacım sonra cipralex kullandım hamileliğin ilk haftaları sonra birden bire kestim 4 ay kadar herşey normaldi ve bir gün başladı o gün bu gündür çekiyorum. 2 hafta direndim ilaç kullanmadım sonra herşeyi bıraktım annemlerin yanına geldim ilaca başladım lustral 50. Çok uzun süre anksiyete yaşadığımız için geçmeyecek hissi günden güne artıyor beklenti de artıyor. İyi hissetmedikçe tekrar çöküş oluyor. Hamilelik olmasa 2 haftada normale dönerdim. Ama şu durumda beyin sürekli işliyor. Bizim hastalığımız da bu vardır bir hikmeti Allah yardım edecektir. Ablam ve eşim iyileşmeyen yok. İyileşeceksin merak etme diyor. Bence burada iyi olanlar yazmıyor kötü olanlar bi umut ışığı görmek için yazıyor. O nedenle iyileştim diyende olmutor.
Cipralex arasında en hafifi doz yükseltince işe yarıyo genelde, yan etkileride en hafif olanıTatlım bence senya ilacını değiştir yada doktorunu hamilelikten önce cipralex kullandık ilk 2 ay herşey güzeldi sonra mahvetti beni doktora gidiyorum kullan yrıyacak diyor yaramıyor diyorum anlamıyorum. Sonra doktorumu değiştirdim kendi kullandığım ilecı başladık yeniden dünyaya geldim sanki çokta diretme yeni yükseltmişin dozunu biraz bekle olmadı başka ilaca başlarsın iyi olmayan yok merak etme sende iyi olacaksın
Tatlım ben varım iyiyim çok şükür 1.5 2 aydır kullanıyorum ilaç lıstral ve remeron kullanıyorum belki tek lıstral olsa işe yaramazdaİlaca hamile iken alışıp daha iyi bir tabloya ulaşan var mı aramızda? İnanın çaresiz hissediyorum. Hiç yaramazsa diye korkuyorım zaten bir sürü korkuya bu da eklendi. Daha iyi hisseden bir kişi bile okusam mutlu olacağım sanki. Var mı hanımlar?
Lustral etkisini geç gösteriyor sanırım ya üzerine hamilelik olunca. Siz doğum yaptınız mı? Beni doğumdan sonrası çok endişelendiriyor.Tatlım ben varım iyiyim çok şükür 1.5 2 aydır kullanıyorum ilaç lıstral ve remeron kullanıyorum belki tek lıstral olsa işe yaramazda
Çok teşekkür ederim. Öyle güç veriyor ki bu sözler. Dua edelim hanımlar. Hiç bir şey kalıcı değil. Bir şekilde geçecek bir gün. Belki uzun sürecek ama böyle kalmayacakSabır canım geçicek yavaş yavaş döneceksin inşallah eski haline
İnşallah ben de sizin gibi olurum 1.5 ay sonra. Çok mutlu oluyorum iyi hamileler görünce. Daha da iyi olun inşallahTatlım ben varım iyiyim çok şükür 1.5 2 aydır kullanıyorum ilaç lıstral ve remeron kullanıyorum belki tek lıstral olsa işe yaramazda
Evet canım nişanda 12 yada 24 saat sonra başlıyor dikkat et sancın gelirse gidersin Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah habersiz bırakma bizleriKızlar merhaba. Dün gece 11de nişanım geldi. Doktora mesaj attım sancın yoksa bekle sabah gel dedi. Sabah kontrole gittim. Henüz doğum başlamamış ama nişandan 24-48 saat sonra başlayabilirmiş. Beklemedeyim :) evdeyim şuan.
Hadi bakalim canim Allah bir avazda kurtarsin cok cok kolay olsun haberlerini bekliyoruz:)Kızlar merhaba. Dün gece 11de nişanım geldi. Doktora mesaj attım sancın yoksa bekle sabah gel dedi. Sabah kontrole gittim. Henüz doğum başlamamış ama nişandan 24-48 saat sonra başlayabilirmiş. Beklemedeyim :) evdeyim şuan.
Yaa çok şükür sende bitirdin bizede dua et canım ilk yazdığımda 24 haftaliktin zaman gerçekten geçiyorKızlar merhaba. Dün gece 11de nişanım geldi. Doktora mesaj attım sancın yoksa bekle sabah gel dedi. Sabah kontrole gittim. Henüz doğum başlamamış ama nişandan 24-48 saat sonra başlayabilirmiş. Beklemedeyim :) evdeyim şuan.
Yaa çok şükür sende bitirdin bizede dua et canım ilk yazdığımda 24 haftaliktin zaman gerçekten geçiyor
Gözün aydın canım.kolayca geçer inşallah.haberini bekliyoruz.Kızlar merhaba. Dün gece 11de nişanım geldi. Doktora mesaj attım sancın yoksa bekle sabah gel dedi. Sabah kontrole gittim. Henüz doğum başlamamış ama nişandan 24-48 saat sonra başlayabilirmiş. Beklemedeyim :) evdeyim şuan.
Geçer merak etme zaman her şeyin ilacı. Ayrıca düzgün bir tedaviye başlarsın iyileşirsin. Bu günler geride kalır.Merhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum
Gözün aydın olsun canım allah bağışlasın hastalık için korkma zaman tanı geçecektir çok mutlu oldum doğum yaptığına darısı bizeMerhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?