10 haftalık canımBaşkasının videosunu izleme canım kendi bebeğine yoğunlaş ilerleyen haftalar için korkma ben de çok korkmuştum öyle olmadı ya o hareket edince Dr a al bunu dayanamıyorum dersem diye çok korkardim öyle olmadi o hareket ettikçe etmediği zamanları gozlemledim niye hareket etmiyor bişey mi oldu diye panikledim bırak Dr a al bunu diye bağırmayı hareket edeceği saatleri bekledim kaç haftalik senin
Sen doğum yaptın mı canım hamileysen korkma ve kullan bu topikte çok eskiyim ben ilk düşüklü gebeliğimde burada yazıştığım arkadaşlar hep ilaç kullandılar ve gayet sağlıklı bebek dünyaya getirdiler ama emzirirken bişey diyemeyecegim Dr lar da süte geçtiğini kesin dille söylüyorlar ama süt verirken ilaç alanlar da vardı ilk sütlerini sağıp atıyorlardı ben sütü kestik zaten emmedi benimki sağarak veriyorduk sütü kestik eşim razi olmadı ve mamayla dönemi atlattıkBen hamile kalmadan once ilac kullaniyodum hamileliktede 27.haftada basladim 31de birktim ilac kullaninca daha beter oldum ya cocuga bisey olursa hasta dogarsa diye halbuki acibademe gttim orda cok iyi bi psikatrise yiginla para doktum doktor kesinlikle kullan bisey olmiycak bebege garanti veriyorum dedi ilk 2 hafta iyi duzenli kullandim 3.hafta yine basladi bende ilaci taktim kafaya 5.haftada ise yaramadan biraktim o dusunceyi yenemedim simdide sute gecerse diye panik yapiyom biliyom kendimi surrkli cocugu gozlemliycem daha beter kafaya takcam bende boyle bi problem var emzirmetide birakamam memeye cok duskun sadece sutle besleniyo sutumde varken boyle emzirme bitene kadar idare etcem 1 sene emzirrim yeterli diyorum sonra basliycam keske bende ilac kullanabilsem kendime cocuguma daha faydam olcak ama yok kafama takiyorum cok benim durumum daha fena galiba kizlar
Ben de senin gibi çok korkuyordum ama ilk hareketleri hissettikçe bir sonraki hareketleri için heyecanlanmaya başladım korkma gerçekten böyle oluyor daha sonra niye hareket etmedi diye panik yapacaksın ben hareket etmediği zaman uyuyor mu diye bazen parmağımla bile karnımı dürtuyordum yaşıyor mu diye çok panik geliyordu ya bişey olduysa diye sen de öyle olacaksın inan bana hareketini duymadan uykuya dalamayacaksın sabah uyandığında onun hareketini duymadan yataktan güvenle kalkmicaksan sonra hak vereceksin banaA
Aynen öyle hissediyorum ve bundan çok korkuyorum zaten hamilelikte beni tek sıkan hareket belki haftalar ilerliyor diye düşünmeye başladım acayip sıkıntı sanki dünya dar inşaallah bende sizler gibi olurum ve korkmam video izleyince evet çok kötü oluyorum bidaha izlemicem diye söz verdim kendime
Hey maşallah yaklaşmış iyice eğitimi nerden aldın canım varmı sancın filanKızlar merhaba. Epeydir giremedim. 36ıncı haftadayım. Doğum yaklaştı. Çok heyecanlıyım :) doğumdan korkmuyorum. Gebelik eğitimi de aldım sanırım onun faydası oldu. Uzun süredir anksiyete gelmiyor şükür. Sizler nasılsınız
Konyada yaşıyorum canım. Doğum evinde gebelik eğitimi veriliyor. Başka şehirlerde var mı bilmiyorum bi araştır çok faydalı bilgiler öğrendim. Sancım yok şükür. 3 hafta falan daha dursa çok iyi olur :)Hey maşallah yaklaşmış iyice eğitimi nerden aldın canım varmı sancın filan
Inşaallah öyle olurum bende arkadaşım....Ben de senin gibi çok korkuyordum ama ilk hareketleri hissettikçe bir sonraki hareketleri için heyecanlanmaya başladım korkma gerçekten böyle oluyor daha sonra niye hareket etmedi diye panik yapacaksın ben hareket etmediği zaman uyuyor mu diye bazen parmağımla bile karnımı dürtuyordum yaşıyor mu diye çok panik geliyordu ya bişey olduysa diye sen de öyle olacaksın inan bana hareketini duymadan uykuya dalamayacaksın sabah uyandığında onun hareketini duymadan yataktan güvenle kalkmicaksan sonra hak vereceksin bana
Çok iyi gebelik eğitimi burdada veryorlar bende gitmeyi düşünüyorum 6.aydan sonra çağırıyorlar seninde 36 olmuş artık inşallah normal yaparsın tabi ben heralde o kadar beklemem sezeryan olurumKızlar merhaba. Epeydir giremedim. 36ıncı haftadayım. Doğum yaklaştı. Çok heyecanlıyım :) doğumdan korkmuyorum. Gebelik eğitimi de aldım sanırım onun faydası oldu. Uzun süredir anksiyete gelmiyor şükür. Sizler nasılsınız
Niye bekleyemeyesin canım öyle düşünme. Hatta haftalar ilerledikçe ne kadar içerde dursa iyi olur diye düşüneceksin. Hele hareketlerini bi hisset herşey değişecekÇok iyi gebelik eğitimi burdada veryorlar bende gitmeyi düşünüyorum 6.aydan sonra çağırıyorlar seninde 36 olmuş artık inşallah normal yaparsın tabi ben heralde o kadar beklemem sezeryan olurum
İyi olmana çok sevindim canım.aktivite çok iyi geliyor tabi gücü azıcıkta olsa toplayınca:) çok iyi fikir eğiyim araştırıyim bende. Birbirimizi motive edelimNiye bekleyemeyesin canım öyle düşünme. Hatta haftalar ilerledikçe ne kadar içerde dursa iyi olur diye düşüneceksin. Hele hareketlerini bi hisset herşey değişecek
Ne bilim canım ya işte benim düşüncemde böyle durabilsem normalde yaparim sezeryani tek istemem zamandan dolayıNiye bekleyemeyesin canım öyle düşünme. Hatta haftalar ilerledikçe ne kadar içerde dursa iyi olur diye düşüneceksin. Hele hareketlerini bi hisset herşey değişecek
Doğumdan sonra bence bu kadar kötü olmazsın öyle tahmin ediyorum o yüzden doktoru dinle benceİyi geceler hanımlar bugün doktora gittim doğuma bir ay kala ilacın dozunu düşüreceğiz diyor 5 mg ile doğum yap dedi asıl olacaksa sonra hop lohusalık depresyonu öyle olursan etmeyi bırak ır ilaçlara başlarız diyor
Yok cnm daha yapmadım bekliyorum korku endişeyle nstye falan giriyorum daha tam belli değilEddai nerelerdesin doğum mu yaptin acaba
Bence yolun sonundasın doğumdan sonrasını düşünme bebekten başka biseye fırsat bulamayacagindan eminimİçimi korku kapladı bu aralar doğumdan sonra kötü olursam diye düşünmeden duramıyorum
Saol canim bende idare ederim iste hamileligime gore daha iyiyik cok sukur sen nasilsinBusraada18 Sen nasılsın canım daha iyimisin hep aklimdasiniz ama her zaman yazamıyor insan
İnşallah canım ama lohusalık çok zorDoğumdan sonra bence bu kadar kötü olmazsın öyle tahmin ediyorum o yüzden doktoru dinle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?