Canım bende bu durumdaydım başlarda yine çok iyi değilim ama daha iyiyim.zamanla vücud kimyasal değişime alışıyor sanırımKızlar valla ben de 7. Haftamdayım psikiatr izniyle 20 mg prozac alıyorum günde, bir işe yarıyor mu bilmiyorum. Geceleri de uyuyabilmek için çeyrek rivotril alıyorum yoksa çok hafif titremelerim oluyor gece, vucüt gerginken de uyumak imkansız. Daha 7. Haftadayım, başının başının başındayım nasıl geçicek bunca zaman. Hergün çoook uzun geliyor bana, eskiden sosyal olan gece geç yatan ben akşam olsa da bugün bitse die dua ediyorum.
Eddai ne kadar kaldı doğuma senin?Allah.a çok şükür toparladım atağım olmuyor arada sıkıntım oluyor ama onuda meşguliyet ile geçiriyorum. Eskiye oranla çok iyiyim ilaç işe yarıyormuş. Sende umutsuz olma
Bende halsizim sabah özellikle yataktan kalkamıyorum.Bu halsizlikler geçiyor mu ben yataktan kalkmak için savaşıyorum resmen doğumdan sonrada böyle olursam çocuklara bakamam ilk hamileliğimde böyle değildi
Bugün doktorum aynı şeyi dedi canm şuan depresif hissedebilirsin, zamanla vucudun bu değişikliğe alışucak dedi. O zamanı bekliyorum cnm, şuan gene baş ağrısı, yorgunluk, sıkılma. Bir de bugün kalp atışlarını duydum aslında. Sen ne güzel yolun yarısını geçmişsin canımCanım bende bu durumdaydım başlarda yine çok iyi değilim ama daha iyiyim.zamanla vücud kimyasal değişime alışıyor sanırım
Çok sevindim ya gerçekten sanki ben çok iyi olmuşum gibi rabbim daha daha iyi etsinAllah.a çok şükür toparladım atağım olmuyor arada sıkıntım oluyor ama onuda meşguliyet ile geçiriyorum. Eskiye oranla çok iyiyim ilaç işe yarıyormuş. Sende umutsuz olma
Son üç buçuk haftaya girdim az kaldı pek düşünmemeye çalışıyorum düşününce endişeye kapılıyorum. Hamilelik mi depresyon mu yorgunluk yapıyor bilmiyorum ama doktora göre depresyon bana üstüne gitmelisin üstüne gittikçe o seni terk etcek demişti bazen oluyor bazen kalkamıyorum doğumdan sonra inş kalmazBende halsizim sabah özellikle yataktan kalkamıyorum.
:)Allah razı olsun amin cümlemizi iyi etsin hep duamdasın geçiyormuş Allah bugünleri gösterdi tek çarem ölüm diyodum sizler hep yardımcı oldunuz umut oldunuzÇok sevindim ya gerçekten sanki ben çok iyi olmuşum gibi rabbim daha daha iyi etsin
Ayy rabbim bin kere razı olsun senden ,çok teşekkür ederim, senin maşaallah günlerin geldi acaba bende görebilecekmiyim sadece hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum ilerisini v.s çünkü düşününce içinden çıkamıyorum boğuluyorum:)Allah razı olsun amin cümlemizi iyi etsin hep duamdasın geçiyormuş Allah bugünleri gösterdi tek çarem ölüm diyodum sizler hep yardımcı oldunuz umut oldunuz
Geçmiş olsun panik yapma bend3 sürekli sinüzit oluyorum kışın tikanik hep ilaç fayda etmiyor pek burnuma çörek otu yağı damlatirim 3er damla direk acıyor ama hamilelikte kullanilirmi bilmiyorumKorktugum basima geldi grip ve sinizut oldum en sevmedigim sey nefes alamaddikca daralirim nasil olacak bilmiyorum doktor antibiyotik verdi bugun basladim ama burnum tikali basim agriyor bogazim yaniyor hayirlisi ile su cocugoda bi dogursaydim
Allah senden de razı olsun zamanında çok çekmişin hamilelik sana ilaç olur inş. Elbette görceksin bende öyle diyodum zaman öyle yada böyle geçiyor bakma ben hala gün sayıyorum ama seneye bu zamanlar aklıma bile gelmicek belki sende öyle düşünAyy rabbim bin kere razı olsun senden ,çok teşekkür ederim, senin maşaallah günlerin geldi acaba bende görebilecekmiyim sadece hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum ilerisini v.s çünkü düşününce içinden çıkamıyorum boğuluyorum
Çok sevindim canım bende iyi olduğuna :) ben bugün yine kötüledim bişey tetikliyo işte bi ağlafım sabah bi güldüm dün ilacımı ututmuştum ondanmı oldu acaba? Yüzüm düşük enerjim yok ve umutsuzluk sardı yine heryerimiAllah senden de razı olsun zamanında çok çekmişin hamilelik sana ilaç olur inş. Elbette görceksin bende öyle diyodum zaman öyle yada böyle geçiyor bakma ben hala gün sayıyorum ama seneye bu zamanlar aklıma bile gelmicek belki sende öyle düşün
Allah razı olsun sende inş iyi olursunÇok sevindim canım bende iyi olduğuna :) ben bugün yine kötüledim bişey tetikliyo işte bi ağlafım sabah bi güldüm dün ilacımı ututmuştum ondanmı oldu acaba? Yüzüm düşük enerjim yok ve umutsuzluk sardı yine heryerimi
Evet maşallah senin çok az kaldı canımYüzdün kuyruğuna geldin.Allah razı olsun sende inş iyi olursun
Bende arada öyle oluyorum bunada şükür hamilelikten oluyo diyorum Doğumu bekliyorum artık doğumdan sonra yeniden doğarız inş
Geldim geldim ama bide bana sorun:) 9 yıl gitti ömrümden tek istediğim kendim ve sizin içinde hamilelik iyi kötü geçiyoruz doğunca bebişlerle mutlu olalım şimdi çektik sonrası güzel olur inş. Her zahmetten sonra rahmet varmışEvet maşallah senin çok az kaldı canımYüzdün kuyruğuna geldin.
Kaç haftalık oldun hem kötü bişey olsa doktorlar tabiki sonuçlardan anlarlardı kendini kasma enfeksiyon demişler ınsaaallah geçer mide bulantısı ciddi anlamda çok zor ben ara ara iyi oluyorum ama tuttuğunda ne yapacağımı bilmiyorum inşaallah en kısa sürede geçer seninkideSelam kızlar daha önce yazmıştım ama şimdi hiç iyi değilimnapacağımı da bilmiyorum. Bu haftaya kadar iyi kötü geçirdim bi şekilde bu hafta beslenemedim şiddetli bulantı ve ateşim vardı kan değerlerim biraz düştü doktorlar enfeksiyon neyden kaynaklı bulamadılar hep hastanelerde serum hep hasta psikolojim çok kötü bu hafta 2 kere panik atak geçirdim kötü bi hastalığın başladığını bulamadıklarını düşünüyorum yalnız dışarıya çıkamıyorum. Bütün gün evde yalnızım ailem uzakta. Ateşim varken parol bile çok az kullandım antidepresan içsem bişey olacak gelişiminde sıkıntı olacak diye kendimi yiyip bitiricem nasıl yapacağımı bilmiyorum. Önceden gittiğim doktorum da memlekette.. biraz uzun oldu ama normal hayata dönmek istiyorum. Yemek yiyebilmek dışarı çıkmak
11 haftalık oldu enfeksiyon nerde onu bulamadılar... en son gittiğim enfeksiyon doktoru kan değerlerim düşünce hastaneye yatırmak istedi yarın belli olacak.. yani bulantı beni yatırıyor evde bile zor yürüyorum zayıfladım.. içmem gereken vitaminleri yemek yiyemediğim için kullanamıyorum. Tek yapılabilen serumKaç haftalık oldun hem kötü bişey olsa doktorlar tabiki sonuçlardan anlarlardı kendini kasma enfeksiyon demişler ınsaaallah geçer mide bulantısı ciddi anlamda çok zor ben ara ara iyi oluyorum ama tuttuğunda ne yapacağımı bilmiyorum inşaallah en kısa sürede geçer seninkide
Hm öyle ınşaallah bi sıkıntı çıkmaz rabbim güzel şifalar versin11 haftalık oldu enfeksiyon nerde onu bulamadılar... en son gittiğim enfeksiyon doktoru kan değerlerim düşünce hastaneye yatırmak istedi yarın belli olacak.. yani bulantı beni yatırıyor evde bile zor yürüyorum zayıfladım.. içmem gereken vitaminleri yemek yiyemediğim için kullanamıyorum. Tek yapılabilen serum
Amin sağolasın... eskiden hamileyken geçirenler nasıl atlatmış bulantı zamanını. Bu kadar zorlanabileceğimi tahmin etmemiştim.. çarpıntı beni yoruyor nasıl sakinleşmeli acabaHm öyle ınşaallah bi sıkıntı çıkmaz rabbim güzel şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?