Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Inşaallah ya şu hastalıkla zaten hayatımız kısıtlı ve çocuk doğurmayı başarırsam sanki kendimi dünyanın en güçlü kadını olarak hissedecem hamilelik herkes için mutluluk verici olsada bizim gibiler için sanki ağır bir felaket

Okudum şimdi 8 olmuş seninde.öyle böyle geçiyor.tabi keyifli geçmiyo diye kafaya takınca hastalık azıyor .bende ilk 3 ayımı daha zor geçirdim.vücud alışınca daha kolay şişince daha kötü olurum diye düşünme .az kaldıkça daha rahatlıyosun sanki

Öylemi diyosun ya senin maşaallah yarıyı geçtin karnın şiştimi ne zaman tam hamile gibi oluyor acaba insan 6dan sonra diyorlar genelde ama herkesin aynı değil heralde

Benimde 26haftaya kadar daha kolay gecmisti canim oyle yada boyle geciyor zaman ve dunyanin en guzel seyine sahip oluyosun cektigin her sikintiya fazlasiyla degiyor:)

Benimde 26haftaya kadar daha kolay gecmisti canim oyle yada boyle geciyor zaman ve dunyanin en guzel seyine sahip oluyosun cektigin her sikintiya fazlasiyla degiyor:)
Canım eskilerde şuan senin ilk zamanlarını okuyordum o kısma geldim çoğunda inşaallah bizde atlatırız v.s yazmışsın bende şuan senin gibi bakıyorum inşaallah da bende atlatırım

Büşra hamileyken halsizlik çok oluyor ama yatıyosun fln..doğumdan sonra bebekle ilgilenmek lazım yine bitkin oluyosun ama güç geliyor dimi bebeği görünce mrk ediyorum

Öylemi diyosun ya senin maşaallah yarıyı geçtin karnın şiştimi ne zaman tam hamile gibi oluyor acaba insan 6dan sonra diyorlar genelde ama herkesin aynı değil heralde
5. Ayla beraber tam hamile gibi oluyosun bence anlaşılıyor dışarıdanda.zaten alışveriş yapıp araştırmalarında başlıyor. Ben birşey almadım henüz ama başlamam lazım .

5. Ayla beraber tam hamile gibi oluyosun bence anlaşılıyor dışarıdanda.zaten alışveriş yapıp araştırmalarında başlıyor. Ben birşey almadım henüz ama başlamam lazım .
Ben şimdiden mutluluk hormonumu arttırmak için bebek beşiği kıyafet v.s bakıyorum almak değil tabi kafa dağıtmak

Kızlar valla ben de 7. Haftamdayım psikiatr izniyle 20 mg prozac alıyorum günde, bir işe yarıyor mu bilmiyorum. Geceleri de uyuyabilmek için çeyrek rivotril alıyorum yoksa çok hafif titremelerim oluyor gece, vucüt gerginken de uyumak imkansız. Daha 7. Haftadayım, başının başının başındayım nasıl geçicek bunca zaman. Hergün çoook uzun geliyor bana, eskiden sosyal olan gece geç yatan ben akşam olsa da bugün bitse die dua ediyorum.

Seninle ayniyiz inşaallah geçer biter burda destek olalım insan konuşamıyor kimseyle o yüzden buraya içimi döküyorum ben hep

Seninle ayniyiz inşaallah geçer biter burda destek olalım insan konuşamıyor kimseyle o yüzden buraya içimi döküyorum ben hep
Ayy ben de sana yorum yazacaktim biliyo musun:) haziran annesi misin, benim de ikiz haziranda dogacak aslinda ama sevinemitorum bile biliyo musun:) kapana kisilmis gbi hissediyorum, bir de ben tup bebekle hamile kaldim

Ayy ben de sana yorum yazacaktim biliyo musun:) haziran annesi misin, benim de ikiz haziranda dogacak aslinda ama sevinemitorum bile biliyo musun:) kapana kisilmis gbi hissediyorum, bir de ben tup bebekle hamile kaldim
Aa çok iyimis hayırlı olsun bebeklerin hayırlısıyla kucağına al inşaallah canım benim haziran görünüyor ama ben büyük ihtimalle sezeryanla erken aldırırım tabi rabbim dayanma gücü verse beklesem orasını bilmiyorum şimdiki fikrim bu

Hahaha sen de benim gbi erken olsun diosun, valla ikizde 3 hafta erken oluyor ya ona bile sevindim dusun psikolojimi. Allah dayanma gucu versin buzlere insallah, 12. Aylar gbi rahatlarsiniz dio doktorlar

Büşra hamileyken halsizlik çok oluyor ama yatıyosun fln..doğumdan sonra bebekle ilgilenmek lazım yine bitkin oluyosun ama güç geliyor dimi bebeği görünce mrk ediyorum
evet canim bebegim gazli bir bebek inan 2 gun uyumadigim zaman oluyor ama Allah o gucu veriyor darlandigim zamanlar oluyor ama hamileligin onda biri degil

evet canim bebegim gazli bir bebek inan 2 gun uyumadigim zaman oluyor ama Allah o gucu veriyor darlandigim zamanlar oluyor ama hamileligin onda biri degil
Bu halsizlikler geçiyor mu ben yataktan kalkmak için savaşıyorum resmen doğumdan sonrada böyle olursam çocuklara bakamam ilk hamileliğimde böyle değildi

Nasılsın canım bugün aklımdaydın tekrar girmediğim için yazamadım
Allah.a çok şükür toparladım atağım olmuyor arada sıkıntım oluyor ama onuda meşguliyet ile geçiriyorum. Eskiye oranla çok iyiyim ilaç işe yarıyormuş. Sende umutsuz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…