Yardım eden vardır heralde tek zor olur bu zamanlar.benimde sıkıntılarım biraz azaldı sanki ama yinede tam gitti diyememBen hala toparlayamadım kızlar agrım oluyo karnım acıyo derim acıyo daha dogrusu bu moralimi cok bozuyo sankı hiö fiziksel olarak düzelemıycem psıkolojısıne giriyorum beni zorluyor keske normal dogurabilseydim keyfim kacıyo bu yuzden yoksa bunun dısında bi sıkıntım yok buda btse cocugum olduguna cok daha mutlu olacagım siz nasılsınız
benmde olmustu sonra gecti canımYa yok bu dert bitmiyor uc gun iyi bes gun kotu ben cok yorgunum yerimden kalkasim konusasim yok sanirim birde sistit oldum doktora gidicem surekli bir kuruntu kaygi of of
Hamilelikle zorlaşıyo hastalıkla baş etmek . Bende enerjisizim çok .2. Trimesterda enerji düzeliyor demişlerdi ama bahara denk geldi bide tam psikolojinin bozulduğu zaman çok depresif olan oluyor.düşün bizim hepsi birden biraradaYa yok bu dert bitmiyor uc gun iyi bes gun kotu ben cok yorgunum yerimden kalkasim konusasim yok sanirim birde sistit oldum doktora gidicem surekli bir kuruntu kaygi of of
Ameliyat oldun canım neredeyse normal bu.bide vücut yeni doğumdan çıktığı için güç toplaması lazım .ama işte hisler farklı oluyo bu hastalık varkenEvet canım benımde 20gun oldu hala eskiye dönemedım tabi ilk gunki agrım acımda yok umarm 40a düzeiırım bende bu konuda kaygı yasamaya basladım cunku,bu hastalık varken insan mutlaka bişeyler buluyor
Merhaba hoşgeldin dicem ama buraya pek hoş gelinmiyor bende hamilelikte yakalandım bu has. Çok ağır bi şekilde neler yaşadım geçmiş sayfalarda var şimdi biraz toparladım ilaçlarla günlerim zehir oldu eşime çocuğuma bana şuan bu duruma gelmem bile mucize çok iyi değikim ama eskiye göre şükür doğuma 2 ay kaldı bende o zmn rahatlıcağımı umuyorym şiddetlenirse ilaç veriyor doktorlar ben ilk ne yaşadığımı bilmediğim için ilaca karşı çıktım ama intiharın eşiğine geldim intihar etmek için planlar bile yaptum sonra doktorymla tanıştım Allah razı olsun çok destek oldu önce Allah sonra onun sayesinde iyileşmeye başladım çok iyi olmasamdaMerhaba,
Ben yıllardır anksiyete ile mücadele ediyorum. uzun yıllar ilaç tedavileri gördüm ara ara yoklasada iyi gidiyordum. taki evlenene kadar. evlendikten bir kaç ay sonra yemek yapmak ev geçindirmek ay sonunu getirmek gibi kaygılar beni tekrar şiddetli anksiyete krizlerine sürükledi. Bunları bir şekilde atlattım ve ilacı bırakacak cesareti buldum. İlacı bıraktım ve çocuk yapmaya karar verdik. Herşey yolundayken korunmayı bıraktıktan bir kaç gün sonra ya hamile kalırsam korkusu başladı bakamam besleyemem yeterli bir anne olamam sıkıntı çekeriz.tekrar endişe kaygı kalp çarpıntısı bulantı titreme başladı.Test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim öğrenince korktuğum gibi olmadı ve anksiyetem geçti. ama sadece bir kaç gün. şu anda bir çıkmazın içindeyim kallbim deli gibi çarpıyor uyuyamırum titriyorum midem bulanıyor ne olduğunu bile bilmediğim bir şeyden sürekli korkuyorum. kalbimin orta yerine çökmüş bir korku hissi bazen kabime bir bıçak saplayıp bundan kurtulmak istiyorum ama bunu asla yapamam. çıkmazdayım ve aynı zamanda bu durumum bebeğe zarar verir diye de korkuyorum. psikologa başladım ama daha yeni inşallah kurtulurum.Şu an 4 haftalığım ama hiç sevinemedim bile dün ultrasonda göründü ama ben o kadar kötüydüm ki bir şey hissedemedim. Benim durumumda olanlarınız varsa bu durumu nasıl atlattınız hamilelğiniz nasıl geçti benimle paylaşırmısınız?
Normalde yapsaydın dikişin olurdu oda zor oluyor 20 günde zor toparlamıştım bende moralini bozma 40 kadar herşey yoluna giriyor bebekte o zamn düzene girer bende doğumdan sonrası için endişeliyim ruhsal olarak kötü olursam diye inş o zmna kadar biraz daha iyileşirimBen hala toparlayamadım kızlar agrım oluyo karnım acıyo derim acıyo daha dogrusu bu moralimi cok bozuyo sankı hiö fiziksel olarak düzelemıycem psıkolojısıne giriyorum beni zorluyor keske normal dogurabilseydim keyfim kacıyo bu yuzden yoksa bunun dısında bi sıkıntım yok buda btse cocugum olduguna cok daha mutlu olacagım siz nasılsınız
Merhaba bu yaşadıklarını anlıyorum hepimiz yaşadık.yaşıyoruzda ilk baştaki gibi değil tabi . İlk başta çok zor oluyor. Ama atlatılıyor yavaş yavaş kesinlikle yardım almalısın çünkü hamilelik ilk 3 ay hormonlarında değişmesiyle çok zor oluyor anksiyeteli yaşamak . İlk 3 ay geçincede ilaçla rahatlatıyo doktorlarMerhaba,
Ben yıllardır anksiyete ile mücadele ediyorum. uzun yıllar ilaç tedavileri gördüm ara ara yoklasada iyi gidiyordum. taki evlenene kadar. evlendikten bir kaç ay sonra yemek yapmak ev geçindirmek ay sonunu getirmek gibi kaygılar beni tekrar şiddetli anksiyete krizlerine sürükledi. Bunları bir şekilde atlattım ve ilacı bırakacak cesareti buldum. İlacı bıraktım ve çocuk yapmaya karar verdik. Herşey yolundayken korunmayı bıraktıktan bir kaç gün sonra ya hamile kalırsam korkusu başladı bakamam besleyemem yeterli bir anne olamam sıkıntı çekeriz.tekrar endişe kaygı kalp çarpıntısı bulantı titreme başladı.Test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim öğrenince korktuğum gibi olmadı ve anksiyetem geçti. ama sadece bir kaç gün. şu anda bir çıkmazın içindeyim kallbim deli gibi çarpıyor uyuyamırum titriyorum midem bulanıyor ne olduğunu bile bilmediğim bir şeyden sürekli korkuyorum. kalbimin orta yerine çökmüş bir korku hissi bazen kabime bir bıçak saplayıp bundan kurtulmak istiyorum ama bunu asla yapamam. çıkmazdayım ve aynı zamanda bu durumum bebeğe zarar verir diye de korkuyorum. psikologa başladım ama daha yeni inşallah kurtulurum.Şu an 4 haftalığım ama hiç sevinemedim bile dün ultrasonda göründü ama ben o kadar kötüydüm ki bir şey hissedemedim. Benim durumumda olanlarınız varsa bu durumu nasıl atlattınız hamilelğiniz nasıl geçti benimle paylaşırmısınız?
4 haftayım düm psikiyatriye gittim çok şiddetli çarpıntım ve ağlama krizim vardı hamile olduğumu söyledim bana 2 tane bitkisel ilaç yazdı ama doğum doktorum içeriğini bilmiyorum önermiyorum dedi. Eeczacıda kullanma dedi bende almadım. Bazem sakinleşecek gibi oluyorum ama sonra hastalığı hatırlayınca tekrar başlıuor. Böyle anlarla nasıl başa çıkılabilir bilmiyorum. Bir de aşırı strrs bebeğe birşey yapar mıMerhaba bu yaşadıklarını anlıyorum hepimiz yaşadık.yaşıyoruzda ilk baştaki gibi değil tabi . İlk başta çok zor oluyor. Ama atlatılıyor yavaş yavaş kesinlikle yardım almalısın çünkü hamilelik ilk 3 ay hormonlarında değişmesiyle çok zor oluyor anksiyeteli yaşamak . İlk 3 ay geçincede ilaçla rahatlatıyo doktorlar
Ben 4 haftalık hamileyim psikiyatriye hamilr olduğumu söyledim bana bitkisel 2 tane ilaç yazdı ama doğum doktorumda eczacıda önrmedi şu an yapcal hiç birşeyim yok başa çıkmaya çalışıyorum ama bebeğe bu stresim uüzünden düşük yapatım diyr endişeleniyorum. Ben intihar ederim diye düşünmedim ama bir gün dayanamayıp intihar ederim diye de bir korku oluştu bende ben hayattan vazgecebilirim ama geri kalanlar nasıl yaşar bu acıyla diye düşünüyorum sürekli bu yüzden yapamam asla . İlk ayları nasıl atlattınız bana tavsiyeniz var mıMerhaba hoşgeldin dicem ama buraya pek hoş gelinmiyor bende hamilelikte yakalandım bu has. Çok ağır bi şekilde neler yaşadım geçmiş sayfalarda var şimdi biraz toparladım ilaçlarla günlerim zehir oldu eşime çocuğuma bana şuan bu duruma gelmem bile mucize çok iyi değikim ama eskiye göre şükür doğuma 2 ay kaldı bende o zmn rahatlıcağımı umuyorym şiddetlenirse ilaç veriyor doktorlar ben ilk ne yaşadığımı bilmediğim için ilaca karşı çıktım ama intiharın eşiğine geldim intihar etmek için planlar bile yaptum sonra doktorymla tanıştım Allah razı olsun çok destek oldu önce Allah sonra onun sayesinde iyileşmeye başladım çok iyi olmasamda
Benim ilk aylarda bulantım çok fazlaydı medpamid diye bi ilaç kullandım yan etki yaptı sonra sürekli iç sıkıntısı ağlama çarpıntı oldu böyle bi has. Haberim olmayınca hep hamilelik hormonlar dedim sonra doktora gittim panik atağa benziyor dedi ben inanmadım ilaç içmedim dualarla yenmeye çalıştım 16 haftada büyük bi atak yaşadım intihar edicektim eşim zor tutdu sonra ambulansla has. Gittik ilaça başladık 3 ay olcak daha yeni yeni biraz kendime geliyorum çok zor rabbim kolaylık versin hepimize ben aşırı kustuğum için has. Yatak arasında ağlıyarak dua ederek geçirdim. Ama burda tecrübeliler var neyin iyi geldiğini biliyorlar yardımcı olurlarBen 4 haftalık hamileyim psikiyatriye hamilr olduğumu söyledim bana bitkisel 2 tane ilaç yazdı ama doğum doktorumda eczacıda önrmedi şu an yapcal hiç birşeyim yok başa çıkmaya çalışıyorum ama bebeğe bu stresim uüzünden düşük yapatım diyr endişeleniyorum. Ben intihar ederim diye düşünmedim ama bir gün dayanamayıp intihar ederim diye de bir korku oluştu bende ben hayattan vazgecebilirim ama geri kalanlar nasıl yaşar bu acıyla diye düşünüyorum sürekli bu yüzden yapamam asla . İlk ayları nasıl atlattınız bana tavsiyeniz var mı
ins canim daha iyi olmana cok sevindim dogumdan sonra sana yardim edecek insan varsa cok daha iyi atlatirsin ilk zamanlar hem bebek hem kendinle ugrasmak zor oluyor hele bide sezaryansa,bende iste bazen kendimle bazende bebekle alakali kaygi yasiyorum ama hamileligine gore daha iyim sizde oyle olcaksiniz merak etmeyin kizlarNormalde yapsaydın dikişin olurdu oda zor oluyor 20 günde zor toparlamıştım bende moralini bozma 40 kadar herşey yoluna giriyor bebekte o zamn düzene girer bende doğumdan sonrası için endişeliyim ruhsal olarak kötü olursam diye inş o zmna kadar biraz daha iyileşirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?