- 28 Nisan 2018
- 439
- 126
- 53
Vlla öyle geliyo ama inan geçiyo.ben de buradaki arkadaşlara diyodum şanslısınız 30lu haftalardadınız diye şimdi onlar doğurdu benim de az kaldı.ilaç biara denedim 9gün yarım içtim ama hem yan etkilerine dayanamadım hem de takıntıdan içemedim zehir içiyomuşum gibime geliyodu.bilmiyorum içmemekle doğru mu yaptım ama içmedim sonuçta.inan bi şekilde alışıyosun.kendine bi şekil yollar buluyosun,biyerde hormonlar da yardımcı oluyo.östrojen serotonini arttırıcı etkisi var 5.aydan sonra daha bi rahatlıcaksınNe guzel az kalmis senin darisi basima suanda gunler hic gecmiycekmis gibi geliyor,peki ilac falan kullaniyomusun
Ayy ne kadar kötü geçti ilk hamileliğin? Çocuk hiç etkilenmedi dimi şimdi 5 yaşında fln olsa gerek.valla biraz anlatırsan çok sevinirim.benim de en büyük takıntım çocuk etkileniyomuydur diye ilerde bişeyi etkilenir mi davranış bozukluğu fln.benim de full hergünüm atak değil ama anksiyete ile geçti.hele o 9 gün ilaç içtiğim günler korkunçtu uykusuz ve dehşet içindeydim.Ben 2012 de kızıma hamileydim bu forumda geçirdim yine hamileliğini eski yazdıklarıma bakıyorum gelmiş geçmiş çok şükür atak geçirmemiştm takıntı korku vardı ama idare edilebilirdi ve doğumdan sonra 5 yıl hiç atak gelmedi sonra tekrar nüksetti 6 ay paxil kullandım bıraktım eski tecrübeme dayanarak yine gelir geçer diye ha cesaret dedim kızım da kardeş istiyo bakalım hayırlısı artık ilaçta çözüm değil kaç kere kullandık tedavisi olsaydı geri gelmezdi bu illet Rabbim yardımcımız olsun Allah'a sigincaz inşallah ilaçlık olmayız sen korkma bebek olunca meşguliyetten atak gelmiyo senin ilkmi
Ayy ne kadar kötü geçti ilk hamileliğin? Çocuk hiç etkilenmedi dimi şimdi 5 yaşında fln olsa gerek.valla biraz anlatırsan çok sevinirim.benim de en büyük takıntım çocuk etkileniyomuydur diye ilerde bişeyi etkilenir mi davranış bozukluğu fln.benim de full hergünüm atak değil ama anksiyete ile geçti.hele o 9 gün ilaç içtiğim günler korkunçtu uykusuz ve dehşet içindeydim.
Ben misol kullanıyorum başından beri bende ilk üç ay sayısız ilaç kullandım tüp bebek olduğu icin halada içiyorum antibiyotik kullandım inşallah Bi sıkıntı cıkmaz dua etmkden başka yapabileceğim bişey yok maalesef benim doğum korkum yok canım da Bi düşüğüm var 17 haftalık bişey olmasın endişesi var o da normal sanırım ilk inde ilaç kullanmıyoduö kontrole bile gidemiyodum cok kötüyüm sonuç hüsran oldu birazda o yuzden bırakmadım durumda arka cıkınca iyi oldu şimdi hoplaya zıplaya gidiyorum cok şükür tabi yine herşey 4 4lük değil sıkıntılar peşimi bırakmıyor ama gelip geciyo o kadar da olur diyorum gercekden yasadıklarımız hiç kolay seyler değil Rabbim yardımcımız olsun bu arada ben tek değilim annmde kalıyorum onunda cok faydası olduMrb canim,ben ilk 3 ay baska fiziksel rahatsizliklar gecirdigim antibiyotik,alerji ilaci falan kullanmak zorunda kaldim simdi direniyorum onlari kullandim bari baska ilac kullanmiyim diye ama nekadar dayanabilcem bilmiyorum sen ne kullaniyosun benim en buyuk takintim hastane fobim kontrollere zoor gidiyorum dogum,korkusu falan..
Bizde aynıydık, hepsi geçti sizinde gececek.Ay insallah ya evet benim ilk olacak nasipse her gunum korkuyla geciyor ama elbet buda gececek diye direniyorum
Ben misol kullanıyorum başından beri bende ilk üç ay sayısız ilaç kullandım tüp bebek olduğu icin halada içiyorum antibiyotik kullandım inşallah Bi sıkıntı cıkmaz dua etmkden başka yapabileceğim bişey yok maalesef benim doğum korkum yok canım da Bi düşüğüm var 17 haftalık bişey olmasın endişesi var o da normal sanırım ilk inde ilaç kullanmıyoduö kontrole bile gidemiyodum cok kötüyüm sonuç hüsran oldu birazda o yuzden bırakmadım durumda arka cıkınca iyi oldu şimdi hoplaya zıplaya gidiyorum cok şükür tabi yine herşey 4 4lük değil sıkıntılar peşimi bırakmıyor ama gelip geciyo o kadar da olur diyorum gercekden yasadıklarımız hiç kolay seyler değil Rabbim yardımcımız olsun bu arada ben tek değilim annmde kalıyorum onunda cok faydası oldu
canım hamileliğin başından berimi kullanıyosun misol öncesinde de varmıydı bu rahatsızlığın çevrende varmbı hiç ilaç içip bebeği olan doğuma yakın bırakılıyormu ilaç çok üzülüyorum herkes senin elinde senin kafanda biter diyo olmuyo çok endişeliyimBen misol kullanıyorum başından beri bende ilk üç ay sayısız ilaç kullandım tüp bebek olduğu icin halada içiyorum antibiyotik kullandım inşallah Bi sıkıntı cıkmaz dua etmkden başka yapabileceğim bişey yok maalesef benim doğum korkum yok canım da Bi düşüğüm var 17 haftalık bişey olmasın endişesi var o da normal sanırım ilk inde ilaç kullanmıyoduö kontrole bile gidemiyodum cok kötüyüm sonuç hüsran oldu birazda o yuzden bırakmadım durumda arka cıkınca iyi oldu şimdi hoplaya zıplaya gidiyorum cok şükür tabi yine herşey 4 4lük değil sıkıntılar peşimi bırakmıyor ama gelip geciyo o kadar da olur diyorum gercekden yasadıklarımız hiç kolay seyler değil Rabbim yardımcımız olsun bu arada ben tek değilim annmde kalıyorum onunda cok faydası oldu
insallah ya insallah gunler gecmiyo bitmiycek diye insan her gun aglar mi kendimide ailemi de kahrettim surekli kendimi sucluyorum keske olmasaydi cocugada sebep olcam diye cevremdeki insanlarin hamileyim diye mutlu olmalarina bile sinir oluyorum Allah beni bi çarpacak ama bakayim nezamanBizde aynıydık, hepsi geçti sizinde gececek.
ben hamilelikten once kullaniyodum ilac hamile kalinca biraktim bu formda okumustum doguma yakin ilaci birakmayip dogumdan sonrada bebekte yoksunluk sendromu olmasin diye kesmeyenler vardi eskileri karistirirsan bulabilirsin belkiyenidoğan yoksunluk sendromu nedir gebelikte ilaç kullanıncamı oluyo bu konuda doktora bilgi soran varmı
Ah ah bu derdi yasamayan asla bilemez.herkes seni suclar ne var bu kadar gucsuzmusun hamilesin daha ne istiyorsun mutlu olsana vs.ama olmuyor malesef bir kizim var sekiz yasina giricek ve hergun anne hamilemisin kardesim olacakmi diye sorup duruyor.esim zaten bi de oglumuz olsun biraz daha dayan diyor ve gecen ay peki tamam dedim ve hop hamileyim ve ben yine anksiyete krizlerine girdim uc gunum berbat gecti somrasinda kanama basladi ve kimyasal gebelik denildi simdi cesaret edemiyorum napicami sasirsim fikirlerinize ihtiyacim varinsallah ya insallah gunler gecmiyo bitmiycek diye insan her gun aglar mi kendimide ailemi de kahrettim surekli kendimi sucluyorum keske olmasaydi cocugada sebep olcam diye cevremdeki insanlarin hamileyim diye mutlu olmalarina bile sinir oluyorum Allah beni bi çarpacak ama bakayim nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?