Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

N nilay984 evet canım mutlaka yaz bize ben de çok merak ediyorum.
Bugün 13.30 da kavuştum bebeğime. Ama ansteziden çıkarken pa oldum, şuan hala anksiyete yaşıyorum. Aslında herşey yolunda. Kontrollerim yapıldı. Ama pa oldum, pa yaşıyorum. Aklıma kötü şeyler geliyo korkuyorum. Desteklerinixi be dusnızı bekliyorum

Canım geçti diye düşün geçti gitti hiç bişi olmadı .zor yerini atlattın.bişey olsa olurdu.artık riskin yok bitti.hep bu cümleleri getir aklına.oh şükür atlattım oh şükür atlattım de hep

Yok buladar kötü olcaksa rabbim canımı alsın yada bebeği vermesin insaallah cünkü 10 yasında kızımın bana ihtiyacı var rabbim onun yüzü hürmetine şifa vercek kapı açsın

Yok buladar kötü olcaksa rabbim canımı alsın yada bebeği vermesin insaallah cünkü 10 yasında kızımın bana ihtiyacı var rabbim onun yüzü hürmetine şifa vercek kapı açsın
Canım ben öyle böyle geçiyor diye yazdım .. benimki beş ay sonra geçti inşaallah seninki bu güzel gece nin yüzü suyu hürmetine bir an önce doğuma bile kalmadan geçer ferah a erersin.. Rabbim kimseye kaldırmayacaı yük yüklemez

Kaldıramıyorum canım ya zaten istenmeyen gebelik ve ben 32 yaşındayım hiç gerek yoktu bu yastan sonra ben 40 lı yaşlarda cocuk la mı ugrascam diye sıkıntı beynimde hiç kabullenemedim birde erkek olmasını hiç kabullenemiyorum sürekli huzursuzum neden oldu ben nasıl engel olamadım cünkü beynimi başka cocuk yapmayacak olmamı kurdum 10 yıldır oyuzden ben buna engel olabilirdim diyorum cünkü ikinci bana ağır gelecek ben sıkıntı stres kalabalığa çok gezmeye gelemeyen biriyim sakinlik le mutluyum şimdi Bebek kızın okulu onların büyümesi evlenmesi allahım istemediğim şeyleri niye yasıyorum ben en azından belki kız olsaydı bir nevi ama oğlan cocugu sünnet Yok kız isteme Bunlar bana göre değil beni kaygıya düşüren Bunlar ben artık kızım 10 yaşındaydı işe girip çalışacaktım ama hiç biri olmadı ben hamile gördüğümde Bebek gördüğümde ben yapamam derdim düşünmüyorum derdim kızımın bebekliği sıkıntılı gecti oyuzden kurtulmuştum rabbim yine nasip etti ama ben dikkat etmedim diye kendi kendini yiyorum yiyorum nasıl dikkat etmedik diye

Yasamak istediklerim vardı daha önce yapmak istemediğim seylere şu an hamile kalınca çok pişmanım gezilere pikniklere hiç katılmazdım kızımın okulundan hep geri kaçardımhani maddi açıdan şuanda o kadar pişmanım ki hamile kaldığım günden beri psikologlara verdiğim para ah niye ben hamile olmadan o parayı doktora vereceğime kızımla gezerdim şimdi hamile olmayıp onları yasamak istiyorum aşırı pişmanım bilmiyorum hiç istemedim ben bu cocugu ya kaderimiz böyleymiş yada bunların olmasını kendi ellerimle yaptım bana göre iki çocukla gezilmez bana göre iki cocuk çok neden böyle düşünüyorum bilmiyorum yAni 10 sene sonra bezle gazla uğraşmak istemiyorum allahım hayırlı bir kapı açsın bana beni bu sıkıntıdan kurtarsın

Doğumdan sonra eger kötü olacaksam insallah rabbim emanetini alsın ben kaldıramıyorum rabbim 6 aydır çektiğimi bir ben bir Allah biliyor rabbim duy beni diye yalvarıyorum

Encok atak geçiriyorum uykusuz kaldım mı yoruldum mu oyuzden ikinci Bebek çok zor benim için rabbim emanetine bakamam günaha girerim diyorum

Encok atak geçiriyorum uykusuz kaldım mı yoruldum mu oyuzden ikinci Bebek çok zor benim için rabbim emanetine bakamam günaha girerim diyorum
Canım benim Rabbim kalbini feraha a erdirsin verdiği emaneti senin iyileşmene vesile eylesin inşaallah

Psikolog fayda etmiyormu bende gitmeyi düşünüyorum yoksa basa cikamiyorym bebek olayi o kadar yorduki beni anlatamam olsun mu olmasinmi esim su dunyada birde oglum olsun diyor dokyz ay degilmi gecer hemen diyor.ama gecen ay hamile olduğumu ogrendigim an bir titreme geldi aybi senin dusundugun hersey ne gerek vardi ven boyle iyiydim simdi napicam nasil bakicam uykusuzluk beni en cok etkileyen geceleri nasil kalkucam nasil dorucam kafayi bozuyordum uc gun boyunca sureklu agladim yiyemedim uyuyamadim sonra bi ogrendimki kimyasalmis ve dustu simdide diyorumki baj zaman geciyor iki aylik olmustu bile.yani istiyormuyum istemiyormuyum bynu bile anlayamiyorym.pztesi psikologa gidicem sonra diyorymku o ne yapacak dusuncemimi degistirecek oyle bir cikmazdayimki Allah hepimiIn yardimcisi olsun biz istemiyoruz boyle olmasini karnimi seve seve hamilelik gecirmeyi bende cok isterim ama olmuyoe bir anda dunya basima yikiliyor.

Ya bugun televizyonda pedagog konuşuyodu,kadının biri soru sordu işte kızım 13 yaşında çok zor hamilelik geçirdim çocuk 4 yaşına gelene çok zorluk yaşadım fln şimdi de 13 yaşında iletişim problemi yaşıyo kızım fln dedi,başımdan aşiağı kaynar sular döküldü hemen değiştirdim.ne güzel atmıştım kafamdan bu fikri.şimdi benim de hergünüm çok zor geçiyo tutuldum ya benim oğlum da öyle olursa diye.gerçi bilemedim kadın psikolojik olarak mı fiziksel olarak mı zor geçirdi onu sölemedi.off çok tutuluyorum yaa zaten anksiyete içindeyim yanıyorum şuan((

Sizlerin çevresinde var mı böle zamanında çok psikolojik olarak sıkıntılı hamilelik geçirip de,çocuğu büyüyünce çocuğun psikolojisi iyi olan??

Canım bu bi fal bakmak gibi bişey olur, nasıl tahmin edelimki, şimdi hepimiz burda iyi kötü bişeyler yaşıyoruz, kimimiz dayanamayıp ilaç kullanıyoruz, ama bilemiyoruzki ilaçmı zararlı yoksa öyle stresli be anksiyete li bi hamilelik geçirmekmi, öyle demi? Tek çaremiz çocuklarımız için dua etmek. Birde doğduktan sonra güzelce besleris anne sütü sonra güzel güzel ek gıda. Kişiliği iyi olsun diyede ona göre örnek olup yetiştirmek bize kalmış. Hem bak hamileliği tamamen sorunsuz ve güzel geçmiş annelerde var, çocukları ilerde hiperaktif veya dikkat dağınıklığı yaşayan. Acabalarla doldurma gününü lütfen. Tadını çıkar hamileliğinin. Uykusuz geceler seni bekliyooo :)

İşte ne biliyim sana geçen anlattığım gibi bu haftalarda bi garip oldum yine deli gibiyim.sabah da öyle duyunca televizyonda beynimden vurulmuşa döndüm.gerçi belki de fiziksel olarak zor geçmiştir hamileliği ,çünki 4 yaşına kadar zor geçirdik gibi bişi söledi.belki başka sıkıntısı vardı.üf işte buara herşeye tutulmaya başladım,geçer heralde

Bu haftalarında normal canım, her duyduğuna takılma sen, hepsi geçici ayrıca unutma

Oyle dusunme bırınde oldu dıye herkesde olacak degıl cocuk yetıstırmek cok zor ınsan ornek olacak sabırlı olacak dualarla yetıstreck evladını bır ınsan bırseyı cok dusunnce kurunca basına gelır korktgu ıcını ferah tut genellem yapmq canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…