- 19 Ocak 2018
- 29
- 12
- 88
- 35
Canım evet bi takım şeyler yaşıyosun ve hızursuzsun. Ama bunun tek sebebi panik atak anksiyete depresyon değil, hamileliğin kendisi zaten hormonları altüst eden normal bi insanı depresyon a sokan ve ağlama krizleri yaşatan bi süreç. Bir süre sonra geçeceğini düşünüyorum. Lütfen vazgeçme, zayıf güçsüz ve yanlız değilsin. Bi dışarı çık hava al derin nefes çek ohh miss, bebeğinle konuş, evine bi çiçek al, ona su ver hergün. Ne biliyim bişeyler ya, elini kolunu bağlayıp zaman geçsin diye bekleme, böylesi çok zor olur çookk....Allah hepimize yardım etsin.ama karnında çocukla bunu yaşamak çok zormuş gerçekten.durduramıyorum kendimi 2 gündür ağlıyorum.çok çileli çok
21.haftaya gelmişsin bence riskli zamnında geçmiş bi pskiyatriyle gorussenAllah hepimize yardım etsin.ama karnında çocukla bunu yaşamak çok zormuş gerçekten.durduramıyorum kendimi 2 gündür ağlıyorum.çok çileli çok
İlaç denedim de.arkadaşın dediği gibi zarar vericek endişesiyle içtiğim için yapamadım.sağlık anksiyetesi de var işte,şeker bile yememeye çalışıyorum.bugun gittim yine de psikşyatriye konuştuk biraz.küçük hedefler koy kendine dedi,ille de mutlu olmak zorunda diilsin dedi.ağlayabilirsin de ama hayattan kopmamaya çalış dedi.bakalım21.haftaya gelmişsin bence riskli zamnında geçmiş bi pskiyatriyle gorussen
Aynen bak ağlamak da kötü bişey değil ben ağlayınca çok rahatlıyorum sanki içimdeki bütün sıkıntılar akıp gidiyo başka çocuğun varmi canim ilkmiİlaç denedim de.arkadaşın dediği gibi zarar vericek endişesiyle içtiğim için yapamadım.sağlık anksiyetesi de var işte,şeker bile yememeye çalışıyorum.bugun gittim yine de psikşyatriye konuştuk biraz.küçük hedefler koy kendine dedi,ille de mutlu olmak zorunda diilsin dedi.ağlayabilirsin de ama hayattan kopmamaya çalış dedi.bakalım
Yok ilk.diğer forumda anlatmıştım arkadaşlara.ben hamile kaldıktan sonra çocuğu da istememeye başladım.eski hayatıma döniyim fln diye.hala öyle hissediyorum yapmasaydım keşke gibilerine.ama doktor depresyondan böle hissediyosun dedi.işallah bağlanırım doğuncaAynen bak ağlamak da kötü bişey değil ben ağlayınca çok rahatlıyorum sanki içimdeki bütün sıkıntılar akıp gidiyo başka çocuğun varmi canim ilkmi
Senın masallah bısey kalmadı artık bebıs olsada sorun olmaz canım ınsallh bır ıkı hafta daha bebek ıcerde kalırSaat itibariyle 36+0 olup haftamı tamamlamış bulunmakla birliktee inatla artan şikayetlerimi bastırcak yollar araayışındayım :))
Senden ne haber canım?
Allah hayırlı zamanda göndersin canım, hafta yönüyle korkum kalmadı şükür. Hayırlısı ve sağlıcakla doğumuda atlatırız inşallah.Senın masallah bısey kalmadı artık bebıs olsada sorun olmaz canım ınsallh bır ıkı hafta daha bebek ıcerde kalır
Evet sen tamamladin sukur kac kiloymus peki bem bugun gittim okudunyaa bakalim.hayirlisoAllah hayırlı zamanda göndersin canım, hafta yönüyle korkum kalmadı şükür. Hayırlısı ve sağlıcakla doğumuda atlatırız inşallah.
1 hafta önce 2540 gr.dı canım. Benimkide hep 1 hafta geriden geliyor. Sağlıklı olsunda sorun değil.Evet sen tamamladin sukur kac kiloymus peki bem bugun gittim okudunyaa bakalim.hayirliso
InsaAllah benimkide.okadar olur suan adet agrisi givi agrim.var gelio gecio vajinamin kaba yeri batio bebek hickirioo asadaaa ben oanik1 hafta önce 2540 gr.dı canım. Benimkide hep 1 hafta geriden geliyor. Sağlıklı olsunda sorun değil.
Banada çok oluyor o canım, vajinaya sanki sancı girermişgibi iğne batarmış gibi bi anda oluyor. Çokmu dinliyorum kendimi diyorum bazen. Dün felaket bi sancı girdi bi anda adet sancısı gibi belim kasıklarım 3-5 saniye sürdü geçti şükürInsaAllah benimkide.okadar olur suan adet agrisi givi agrim.var gelio gecio vajinamin kaba yeri batio bebek hickirioo asadaaa ben oanik
Bugün nasilsin canim doğunca tabiki baglanicksin eski hayatini bosver yeni hayatına bak meleginle çok daha mutlu olursun insallahYok ilk.diğer forumda anlatmıştım arkadaşlara.ben hamile kaldıktan sonra çocuğu da istememeye başladım.eski hayatıma döniyim fln diye.hala öyle hissediyorum yapmasaydım keşke gibilerine.ama doktor depresyondan böle hissediyosun dedi.işallah bağlanırım doğunca
Gece iyi uyudum iyiydim sabah aslında ama aksamüstü yine düşünceler düşünceler.sizin ne gibi taktikleriniz var aklınıza felaket senaryoları gelince nasıl geçiriyosunuz?bugun de yediklerime hiç dikkat edemedim acaba bebek toksoplazma kapmışmıdır sakat mı olcak ne olcak diye düşünüp durdum.Bugün nasilsin canim doğunca tabiki baglanicksin eski hayatini bosver yeni hayatına bak meleginle çok daha mutlu olursun insallah
Valla ben daha çok başındayım ilaç da kullanıyorum ama senn dediğin gibi bende senaryolar çıkmıyo değilim öylede olsa bi hayır vardır böylede olsa bi hayır vardır diye diye geçirmeye çalışıyorum zor ama napalim buda bizim imtihanınızGece iyi uyudum iyiydim sabah aslında ama aksamüstü yine düşünceler düşünceler.sizin ne gibi taktikleriniz var aklınıza felaket senaryoları gelince nasıl geçiriyosunuz?bugun de yediklerime hiç dikkat edemedim acaba bebek toksoplazma kapmışmıdır sakat mı olcak ne olcak diye düşünüp durdum.
Valla canım ben biraz kaygılıyım, gebelikten yaşadığımız bazı sıkıntılar oluyor biliyosun. Ama bizim psikolojimiz her sıkıntıyı kaldıramıyo. Benim panik atağım kalbimle alakalı daha çok. Gün içinde çok şeyden kaygılanıyorum korkuyorum ama kalp ayrı oluyor. Önceden korkudan hep çarpıntı yaşardım, şimdilerde adına ek atımda denilen ekstrasistol ler yaşıyorum. Yani kalbinin zaman zaman ritmini bozması. Hiç bahsetmeyeyim yani bilme daha iyi. Ama kabullenince sanki biraz başededilebilen bişey oluyor. Kafamı hemen dağıtmaya çalışıyorumki yoğunlaşırsam daha beter bi hal alıyor. Sen ne kadarlık oldun şuan. Kontrollerin nasıl gidiyo. Erkekmiydi bebeğin. Bu arada hangi şehirdesin? Ben ist.Nasıl herkes?kendimi uzaylı gibi hissetmediğim tek yer bu forum.
Ben de en başta kalbime takıktım,şimdi öyle bi hale geldim ki aman ölsem nolcak ki ne anlamı var diye.beterin beteri var işte.devam ediyo çarpıntılarım ama düşündüğüm garip şeylerin yanında pek bi önemi yok:)evet erkek,kontrolde iyi gözüküyo bi hafta ileri hatta.şimdi ayrıntılı ultrasona gircekmişim sanırım.ben de istanbuldayım kadıköy.sen neresindenValla canım ben biraz kaygılıyım, gebelikten yaşadığımız bazı sıkıntılar oluyor biliyosun. Ama bizim psikolojimiz her sıkıntıyı kaldıramıyo. Benim panik atağım kalbimle alakalı daha çok. Gün içinde çok şeyden kaygılanıyorum korkuyorum ama kalp ayrı oluyor. Önceden korkudan hep çarpıntı yaşardım, şimdilerde adına ek atımda denilen ekstrasistol ler yaşıyorum. Yani kalbinin zaman zaman ritmini bozması. Hiç bahsetmeyeyim yani bilme daha iyi. Ama kabullenince sanki biraz başededilebilen bişey oluyor. Kafamı hemen dağıtmaya çalışıyorumki yoğunlaşırsam daha beter bi hal alıyor. Sen ne kadarlık oldun şuan. Kontrollerin nasıl gidiyo. Erkekmiydi bebeğin. Bu arada hangi şehirdesin? Ben ist.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?