Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Nasilsiniz kuzlar
Şükür canım. Sen nasılsın?
Ben dışarı çıkmak istiyorum sıkıldım evin içinde ama mecbur katlanıyorum. Bi huzursuzluk var üstümde anlamadım nedense. Yemeği bari yapayım bugün dedim onla kafa dağıtıyorum.

Annenler gittimi canım? Kv falan. Bu arada sen onlarla aynı şehirdeydin değilmi? Sen yinede çok fazla yorma kendini. Ayakta kalmamaya dikkat et

Annenler gittimi canım? Kv falan. Bu arada sen onlarla aynı şehirdeydin değilmi? Sen yinede çok fazla yorma kendini. Ayakta kalmamaya dikkat et
Kendi annem var canım, ben ufak tefek sıkıntıdan yapıyorum o da oturarak:) kv de doğumda gelir kalır biraz. O sıra annem bi gidip gelir babamgilin yanına. Öyle düşünüyoruz şimdilik bakalım hayırlısı. Annemler başka şehirde, biz eşimin memleketinde oturuyoruz. Kv.de 1 - 1,5 saat kadar uzakta.

Bende iyiyim cnm neolsub buugn alisverise ciktim bi akintim.oldu baya yorumdum terledim sorlanio artik

Ben karin agrisi cekiom.göbeyimin alti ustu fena ve sik idralle cikiom. Hayirlisi bakalim usutum.yine cunku gece acikti ustum ve ince sey vardi dondum karnimm yaaa ne iyi gelir

Ben karin agrisi cekiom.göbeyimin alti ustu fena ve sik idralle cikiom. Hayirlisi bakalim usutum.yine cunku gece acikti ustum ve ince sey vardi dondum karnimm yaaa ne iyi gelir
Canım ben böyle durumlarda ıhlamur içiyorum bir bardak, birde ayaklarına sıcak su torbası mutlaka koy o çok rahatlatıyor

Herles neyapio nasillar

Nefes darlığıyla uğraşıyorum bende. Karnımda kasılıp duruyor. Nasıl yatıcam stresine girdim rahatımı bulamamaktan ve bölük pörçük uykular yüzünden.
Kendini sıcak tut özellikle ayaklarını.

Ya gece bende uyuyamiomki bugun kaburgam.agridi ama.nasil
Cok sukur yinede halimize
Ara sira oluir evet

Ya gece bende uyuyamiomki bugun kaburgam.agridi ama.nasil
Cok sukur yinede halimize
Ara sira oluir evet
Ben dönerken önce karnımı kaldırıp sonra yavaş yavaş dönüyorum. Yarı dönük kesinlikle kalamıyorum çünkü bebek ağırlık yaptıkça karnım yana sarkıyo gibi oluyo sancı giriyo. Yastık işini halen çözemedim. Hele o huzursuzlukla anlık dalıyorum çoğu zaman ve o kısacık sürede bile saçma sapan rüyalar görmeyi başarabiliyorum :))

Bende öle yaa gece uyaniomm bidaha uxuyamiom bak sizde 12 bucuk daha uxumadin bende ara sira agrimarim var

Bende öle yaa gece uyaniomm bidaha uxuyamiom bak sizde 12 bucuk daha uxumadin bende ara sira agrimarim var
Ben bi rahatımı bulsam.. midemde yanıyor süt ve şurup içmeme rağmen. Ateşde basıyor zaten, kısa kollularla yatıyodum hasta olcam korkusuna değiştirdim.
Sen soğuk almamaya dikkat et artık. Ağırlaştıkça o ağrıları çekmek daha zor gelir

Ah ah bi sor o ayrilarr bide korkuom ne bu diye sonra anlionn bende atws basio terr dun gece pantolonsuz yattim dondum iste ondan bugun denayim
Kiz emziren kadinlar diye forum var gördum szi ama yazilmioo

Yok benım hıc daralma sıkıntm olmuyor desem yalan olur haftada bır yada ıkı kez gece oyle daralma oluyr nefesm kesılıyor benmkı cok tuhaf zaten yemek yemek su ıcmek banyo yaparken bunlarda da sankı nefesm kesıleck gıbı panıklıyorm ben bır kez devlet hastanesnde psıkytrst e gıttım her gece duzenlı pasıflora ıc dedı onu ıcıyorm bu aralar bıde gun sayıyorm hamılelıkten sonra geceer dıye umut edıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…