- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Ben oda yapmadım canım, kiradayız yaza tasıncaz büyük ihtimalle. Eşyaların çoğu hazırda vardı bi oğlum olduğundan. Sadece kıyafetler vs alındı. Onlarıda yıkadık bitirdik. Bnm kıyafetlerle bebişinkiler ütülenip çantaya yerleşcek sadece Allahın izniyle..Ins cnm bebisler kilo almistir ins
Senin hersey bittjmi cantan falsn odasi yani dolap esyalsri hersey aldinmi
Ja dolapta yerin varsa iyi oda bende yapmiom.ama dolap sart yer yok benim.bende kiradayim cok sukur oda vsrda yer yok dolap yani heryer dplu bintim esyadanda hahhaBen oda yapmadım canım, kiradayız yaza tasıncaz büyük ihtimalle. Eşyaların çoğu hazırda vardı bi oğlum olduğundan. Sadece kıyafetler vs alındı. Onlarıda yıkadık bitirdik. Bnm kıyafetlerle bebişinkiler ütülenip çantaya yerleşcek sadece Allahın izniyle..
Iyı dayanmıssın bunca zaman aıleler cok bılıncsız zamannda bı dra goturseler dı belkı boyle devam etmzdı benm uc cock olacak ust uste oldkları ıcın cok yıpranıyorum bazen sabrım tukenıyor ama hep aklımda cocklarma karsı ıyı olayım onların bılınc altına yanlıs bır dusunce sokmuyaym dıye cocklukta yasanılan seyler ılerde hep bır ız olarak kalacak inşallah bundan sonra daha dıkkatlı olurz anne baba olmak bır tek buyutmekten bakmaktan evı cevırmekten ıbaret değilÇocukluk döneminde vardı canım ama hiçbir zaman dr.a göndermediler. Çocuksun geçer, olur böyle felan. En sonunda okulu kazanınca 2 sene uzaklaştım biraz iyi geldi ama kavga dövüşle oldu herşey. Üst üste geçti travmalar. Kimse anlamadı, dr.a gittim mecburi ilaç tedavisi dedi kaç kere ama rahatsızlıklarımdan ötürü başlayamadık. Kendi kendime büyüdüm bunun sayesinde.
Ayy hadi hayırlısıyla inşallah canım. Bende hep öyle hissediyorum. Bunda karnımın görüntüsü aşağıda başından beri ve hep moral bozdular. Aşağıda duruyo, erken gelir bu çocuk, hiç yukarı çıkmadıki ya napayım. Bi tek ben değilim böyle olan. Her karnı aşağıda olan erken doğurmuyor ki.. Beslenmeme dikkat ediyorum daha fazla. İnşallah hayırlısı olur
Kıyafetlerı eldemı yıkıyorsunuz yada makınede elde yıkama programnda mıJa dolapta yerin varsa iyi oda bende yapmiom.ama dolap sart yer yok benim.bende kiradayim cok sukur oda vsrda yer yok dolap yani heryer dplu bintim esyadanda hahha
Yine kirayami tasincaniz cnm
Bende hasta cantaya girecekler battanjye yi falan yikiyacam yarin ins hepsi bir olmasin diye yavas yavas
Daha yatak gelcekte kurcakts
Elde yıkansa cok uzun sürmezmıKıyafetlerı eldemı yıkıyorsunuz yada makınede elde yıkama programnda mı
Cnm.ben.hafife atacam makinede ve özel bebek detarjani varmis alcam ama suanlik sade ön yikama.ilacla yikiyacam kokmasina.gerek yok detarcanElde yıkansa cok uzun sürmezmı
Evet yine kiraya tasıncaz. Allah izin verirse ben işe başladığımda krediyr girip evimizi almayı üşünüyoruz. Az bi zaman daha geçsinde.Ja dolapta yerin varsa iyi oda bende yapmiom.ama dolap sart yer yok benim.bende kiradayim cok sukur oda vsrda yer yok dolap yani heryer dplu bintim esyadanda hahha
Yine kirayami tasincaniz cnm
Bende hasta cantaya girecekler battanjye yi falan yikiyacam yarin ins hepsi bir olmasin diye yavas yavas
Daha yatak gelcekte kurcakts
Kesinlikle öyle canım. Çocukluktan gelen cok iz var bende de malesef. Aşamıyorum bazılarını. Zamanla kendi cocuklarıma olan tavrımı farkettikçe bana yapılan hataarı eksik bırakılışları, heveslerimin hep yarıda kalıslarını görüyorum. En cok da bu ağır geliyo..Iyı dayanmıssın bunca zaman aıleler cok bılıncsız zamannda bı dra goturseler dı belkı boyle devam etmzdı benm uc cock olacak ust uste oldkları ıcın cok yıpranıyorum bazen sabrım tukenıyor ama hep aklımda cocklarma karsı ıyı olayım onların bılınc altına yanlıs bır dusunce sokmuyaym dıye cocklukta yasanılan seyler ılerde hep bır ız olarak kalacak inşallah bundan sonra daha dıkkatlı olurz anne baba olmak bır tek buyutmekten bakmaktan evı cevırmekten ıbaret değil
Bende cok sevmiom esya kalabalik gözuluor haklisinEvet yine kiraya tasıncaz. Allah izin verirse ben işe başladığımda krediyr girip evimizi almayı üşünüyoruz. Az bi zaman daha geçsinde.
Ben cok esya istrmiyorum ya, heryer doluyo. Simdilik koycak yer var yeter. Yenisini alsam tasınırken kırıldı çizildi derdi olcak.
Kesinlikle öyle canım. Çocukluktan gelen cok iz var bende de malesef. Aşamıyorum bazılarını. Zamanla kendi cocuklarıma olan tavrımı farkettikçe bana yapılan hataarı eksik bırakılışları, heveslerimin hep yarıda kalıslarını görüyorum. En cok da bu ağır geliyo..
Amin inşallah.Bende cok sevmiom esya kalabalik gözuluor haklisin
Ya iki kisi calismassa olmuor burdada öle esim calisior insaatta elektrikci bugunde hava firtina yagmus dua ediom yazik calisior calisanlara guc kuvvet versin ins Rabbim esime ve digerlerine korusun
Senin Randavu nezamab cnm
Ai sevindim cnm bak dua dua Allah buyuk sikinti yaosaktaaa yapmasakta o ne osterse cnm guzel Allahimdan gelior herseyAmin inşallah.
Ben girdim çıktım kontrole. Şuan herşeyimiz normale dönmüş gözüküyor şükürler olsun, suyuda iyi. İğnelere devam edicem. 2 hafta sonra tekrar kontrol var.
Tabi canım Allah bilir doğrusunu..Ai sevindim cnm bak dua dua Allah buyuk sikinti yaosaktaaa yapmasakta o ne osterse cnm guzel Allahimdan gelior hersey
Kac kg olmus prenses
Bende varmak uzereyim ruzgar fena burda
Benide öle dediler ama.takliom haftaya kilosunu bakacaz dediler simdi kan dolasimini baktilar sukur iyimisTabi canım Allah bilir doğrusunu..
1950 civarıymış. 1 hafta geriden geliyormuş kilomuz ama ölçümler net olmaz hiç takılma dedi. Bu haftadan sonra alır dedi. Ben takmıyorum ya sağlıklı olsunda.
Burda da fena rüzgar ve yağmur vardı, eve döndüm dolu yağmaya başladı, simdide kar yağıyor hafif.
Çok sevindim. Hiç takılma, sağlıklı olduktan sonra kilosu az ya da çok önemli değil.Benide öle dediler ama.takliom haftaya kilosunu bakacaz dediler simdi kan dolasimini baktilar sukur iyimis
Iyi cnm.kilosu daha vakitte var yani alir o tatlis
Ben gittim kilosunu bakmadi ama iki haftada bir dedi plasenta iyimi diye bakindi suyu falan kan dolasini Allah buyuk iyimis sukurÇok sevindim. Hiç takılma, sağlıklı olduktan sonra kilosu az ya da çok önemli değil.
Bakalım ne zaman gelir minnoşlar :)
Cnm buyuyor o haftalar oluorr ben usuttunce oluorum ama sende cikmisin ya dun normal yaniYa üşütmekten herhalde hepsi kızlar anlamıyorum. Bu ara batmalar bendede oluyor. Karnım devamlı sertleşiyor ve yumurtalıklarım belim sancıyor resmen. Allah sağlık versin kuzularımız zamanında gelsin istiyorum. Dün gece benim kız çok ateşlendi sabah götürdüm doktora boğaz enfeksiyonu antibiyotik falan bakalım. Bugünde hep evdeydim. Kızla ilgilendim yoruldum. Belim kasıklarım hep sancıyo, bu ağrılar beni korkutuyo. Evde yürüğüş yapıyorum geçiyor ne hikmetse
Hadı gozun aydın canımAmin inşallah.
Ben girdim çıktım kontrole. Şuan herşeyimiz normale dönmüş gözüküyor şükürler olsun, suyuda iyi. İğnelere devam edicem. 2 hafta sonra tekrar kontrol var.
Canım batmalar benimde olmuştu hatta bi gece bayaa üsteledi 30.haftadaydı galiba. Artık olması normal. Dinlenmeyede zaman ayırabilirsen daha cabuk geçiyor. Geçmiş olsun bu arada, hep salgın var malesef..Ya üşütmekten herhalde hepsi kızlar anlamıyorum. Bu ara batmalar bendede oluyor. Karnım devamlı sertleşiyor ve yumurtalıklarım belim sancıyor resmen. Allah sağlık versin kuzularımız zamanında gelsin istiyorum. Dün gece benim kız çok ateşlendi sabah götürdüm doktora boğaz enfeksiyonu antibiyotik falan bakalım. Bugünde hep evdeydim. Kızla ilgilendim yoruldum. Belim kasıklarım hep sancıyo, bu ağrılar beni korkutuyo. Evde yürüğüş yapıyorum geçiyor ne hikmetse
Sağol canım :) sen nasılsın, hiç bahsetmiyosun bu ara? Genellikle yorumlara cevap veriyosun, dikkatimi çekti. Bazen yük fazla gelince insan susmayı tercih eder ya, öyle birşey değildir umarım.Hadı gozun aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?