- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
- Konu Sahibi Asenaasena96
Eveeeeet bende bir panik atak mağduruyum inanın herşey beynin oynadığı bir oyun durduk yere kendimizi korkutuyoruz endişeleniyoruz kaygılanıyoruz aklımıza birşey geliyor üzerine düşüyoruz derin düşüncelere kapılıyoruz haydi birdaha bir atak.. ben 23 yaşındayım artık bu sorunla yaşamaya alıştım bazen kontrol edebiliyorum kendimi bol bol dua bilmiyorum bir psikoloğa görünmüyorum ne yapabilir diyorum neler neler geliyor aklıma hangi birini çözebilir diyorum. Ben alıştım yeri geliyor şiddetli yaşıyorum (etrafa yabancilaşma) (bedenime yabancılaşma) gibi bu zaten panik atağın en kötü yanı bunu aylarca çekmiştim Rabbim birdaha göstermesin düşmanımın başına vermesin. Bende panik atak küçükkende vardı ama sonra birden geçmişti anlamamiştim hatta böyle 10 yaşlarda filan sonra 20 yaşında babamın büyük hastalığı nedeniyle çok etkisinde kalmıştım Ve panik atak geçirmiştim ve tabii ben kalp krizi filan sandım ölüyorum dedim acıl oldum ama doktor bana birşeyin yok diyip gönderdi o yüzden şuan 3 senedir bir panik atak yaşıyorum hergün olmasada oluyor işte çoklukla. Ben bununla yaşamaya aliştim ama bedensel olarak bir rahatsızlığı olurmu onun kaygısındayım son zamanlar. Kendimi mümkün oldukca stresten uzak tutmaya çalişiyorum cünkü tetikliyor ve eğerki bir tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim Yeterki korkutucu şeyler söylemeyin panik olabilirim her an