- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 32
-
- Konu Sahibi winchesterr
uzman değilim ama panik atakla obk arasında çok fark var bu nasıl karışır anlamadım.Bugüne kadar panik atak olduğumu sanıyordum .Başka bi doktora görünüdğümde obsesif bozukluğum olduğunu söyledi.İkisi arasında nasıl bi fark var başka bi doktora dahamı görünmeliyim?Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim
kesinlikle başka bir doktor derim benbende anlamadım iki yıl bana panik atak için ilaç verdi terapi gördüm şimdi başka bi hastanee gittiğimde böle söylendi.Çok sinirlendim napsam sizce başka bi doktora dahamı görünsem
amin bu konuyu açtığımdan beri 3 farklı dktora göründüm üçüde bipolar teşhisi koydular.Psikoloik destek şart kesinlikleRabbim ruhsal sorunları kimseye vermesin kimsenın yaşama sevincini elinden almasın
bu hastalıklarla bende 2010 yılından beri mücadele ediyorum.
çok zor yaşayan çeken bilir.
Psikolojık destek alma aşamasına geldim.
bioplar nedir canım bana depresip nöbet dediler birde panik atakamin bu konuyu açtığımdan beri 3 farklı dktora göründüm üçüde bipolar teşhisi koydular.Psikoloik destek şart kesinlikle
aşırı neşeli enerik bi dönemim oluyo birde tam tersi depresif dönemim ilaçlarla atlatmaya çalışıyorum.sende ihmal etme canım ilaçları ve terapiyi tedavi olmadıkça artıyo sornlarbioplar nedir canım bana depresip nöbet dediler birde panik atak
ama sanırım son zamanda aksiyete cevirdi
çok zorlanıyorum
bir insan bir kez ölür ama ben günde 15-20 defa bile öldüğüm oluyor
tek sıgıntım Rabbim ve dua
yok ne sakıncası olucak prozac,rexapin ve lithuril kullanıyorumPardon son mesajları şimdi gördüm. Hangi ilaçları kullanıyorsun sakıncası yoksa söyleyebilir misin?
Teşekkürler yorumlar içinde teşekkürler :)Teşekkür ederim. Geçmiş olsun :)