Evet ben ilk hamileliğimde ilacı bırakmıştım 9 ay boyunca çok olmadı ama ara ara ataklar yaşadım 2 gün suni sancı verdiler ölümü yaşadım en son açılma olmadı sezeryan oldu ve ben sonrasında emzirme süresinde bile ilaç almadım yaklaşık 3 sene ilacsiz geçirdim çok zor lohusalik geçirdim ama ölmedim sonra covid oldum ardından düşük yaptım öyle bir geri geldi ki çok zor günler geçirdim 6 ay yine ilaç aldım ve şimdi tekrar 12+3 haftalık hamileyim zor mu evet çok zorluyor ataklar arada geliyor ama ben diyorm ki bebeğim var benim gibi hissetmesin o mutlu olsun diye geçiriyorum bu günümüze de Hamd olsun çok üzerine düştükçe daha çok sizinle oluyor gelsin misafir edin sonuçta yıllardır öldürmedi yine aynen olacak oyun hep aynı o yüzden bırakın gelsin elbet Birgün sıkılip gelmeyecek diyecek bu akıllanmis ve artık benimle barışık bir daha buna gelsem de aynı o yüzden gelmeyecek daha canlı örneğim ben neler yaşadım ama ölmedim hala ayaktayım
valla boşverin zaten gideceğimiz yer belli o yüzden zamanı yaradan belirliyor biz kendimizi paralasakta Azrail geldiğinde dur diyemecegiz o yüzden akışına bırakın çok sorgulamayın derim naçizane fikrim