Panik atak-sakinleştirici

pandask

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
38
8
6
31
2 yildir ehliyetim var ancak cesaret edip kullanamiyordum. Bugun kullanayim dedim ellerim ayaklarim titredi tansiyonum cikti carpintim artti ellerim terlemeye basladi asiri heyecan yaptim kan basincim artti fena oldum. Ve ben en ufak bir seyde asiri heyecanlanan bi insanim. Annemde 10 yildir panik atak var ve sakinlestirici hap kullaniyor. Anneme durumu anlattim kullan bi kac hafta benim ilacimdan yarım iç dedi nasıl etkisi olur goruruz dedi. Bende yarım hap ictim ESLOREX 10 mg. Sizce faydasi olur mu? Heyecan genelde gunluk yasantimi da etkiliyor.

Aferin sana da annene de.
Hangi devirdeyiz, hiç mi okumuyor araştırmıyor öğrenmiyorsunuz?
Antidepresanlar kişiye özeldir, başkasının ilacı kullanılmaz. Her eline ilaç verenin verdiği içilmez, kullanılan ilaç başkasına verilmez.
Çok sinirlendim, banlanmadan nasıl yazacağımı bilmiyorum şu an. İçimden geçenleri yazamıyorum.
Bir anne çocuğuna nasıl antidepresan verir reçetesiz bir şekilde. Hadi o yaşlı, okumamış, görmemiş, cahil diyelim en az yirmi yaşında araba kullanmayı becerebilecek, ehliyet alabilecek kapasitede muhtemelen üniversite öğrencisi ya da mezun bir genç kadın nasıl kabul edip de kullanır o ilacı?

Bu ilaçları öyle kafanıza göre almamalısınız hele de sürekli. Bir kere yatışmak için aldınız diyelim ikincisini almayın direk doktora gidin. Hiç bi ilaç doktora danışmadan kullanılmamalı kaldı ki bu tarz ilaçlar kesinlikle doktor kontrolünde kullanılmalı

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. En yakin zamanda doktora gidip sorunlarimi anlatip ona gore ilac yazmasini isteyecegim.

İlacın etkisi ile Allah korusun ölümlü yada yaralamalı kaza yapsanız bu vicdan azabı ile yaşayabilirim diyorsanız kullanın çekinmeyin.

Araba kullanmayın şart değil ki en azından tedavi oluncaya kadar
İlaca gelince jelibon yutmayacaksınız ilaç bunlar Dr yazar sizde kullanırsınız

Bir dr gidip ona gore ilac kullanmaniz cok zor birsy degil bu tarz ilaclarda kilonuza gore bile doz belirlenebiliyor kafaniza gore kullanipta kafanizi bozmayin saka yapmiyorum beyin kimyasina etki eden ilaclar bunlar bonibon degil
Elbet hicbir ilac kullanilmazda boyle seylere az daha dikkat

Doktor gitmelisiniz ilaclar bir yere kadar ,terapi ile pek ala sadece panik atak rahatsizligi olan nirmale donebiliyor

hayatınız boyunca ilaç kullanarak araba kullanmayı düşünüyorsanız kullanmayın. Şart mı kullanmanız? herkes araba kullanmıyor toplu taşıma araçları var. hem reçetesiz antidepresan hapını nasıl kullanıyorsunuz? sanki asprin! yapmayın Allah aşkına!

bence annenin tavsiyesiyle ilaç kullanmamalısın, şuan da beyin kimyanı gereksiz yere bozuyor olabilirsin, kaş yapayım derken göz çıkarma sonra, zaten senin sorunun ilaçla değilde psikoterapiyle düzelecek bişeye benziyor, bildiğin fobin var çünkü, bence bi psiyatriste git

Bu nasil bir soru? Su ilaclari kafaniza gore kullanip kullanip sonra su ilac soyle bu ilac boyle. Gidin bir psikiyatriste derdinizi anlatin ona gore tedaviye baslayin. Antidepresani basim agriyor alayim bir aspirin kafasinda nasil kullanirsiniz pes yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…