Panik atak rahatsızlığı olan arkadaşlar?

Nurpnrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.113
2.396
133
28
Nasl bir hastalık anlatrmsnz yaklaşık 10 gündür bir sağlık problemim olmamasına rağmen çok kötü korkular yaşıyorum saçma sapan bugün kaçıncı ağlayışm bilemiyorum birden titreme geliyor heycan basıyor ve hemen wc ye koşuyorum piskiyatrisede gitmekten çok korkuyorum bir kere gittim ve verdiği haplar yüzünden acillik oldum çok kötüydü sürekli o anlar geliyor zaten aklıma aradan 2 buçuk yıl geçmesine rağmen

Buyrun benim:).İlaçların sıkıntı artırmayanını buluncaya kadar kök söktürdüm doktora.İlk etapta çok fena artırdı sıkıntımı

Buyrun benim:).İlaçların sıkıntı artırmayanını buluncaya kadar kök söktürdüm doktora.İlk etapta çok fena artırdı sıkıntımı
Şu an iyimisin peki ilaçlar ise yaradı mı

Yaradı tabi.Sıkıntı yapmayan birini kullanmaya devam ettim.Şu an şükür iyiyim:)

Tatlim ben 18 yaşindan beri panik atak ve anksiye bozukluguyla ugrasiyorum Allah düşmabima veresin şimdi 31 yqsindayim çok şükür ilacı biraktim yürüyüş ve dogal yollarla sakinlesiyorum cok şükür iyiyim tabiki cok ķötü oldugumda doktorun kapisindayin

Yüruyuş ve topluma karişmak en guzel ilaç 18 yasimdan beridir savasiyorum 31 yasindayim tabiki arada sıkıntılarim oluyor ama kendimi gelin buketi yaparak motive ediyorum sizde birseylerle mesgul olun Arkadaslar en iyi ilacı gecmis olsun iyilesmeniz dilegiyle

İlk ilaci kullandiginizda hastaliginiz dahada artiyor 1ay daha kötü oluyorsunuz bende oyle olmustum tekrar doktora gittigimde korkma iyilesiyorsun oyuzden dedi megerse ilk ay öyle yapiyormus ilaçı vucudun ksbul etmisse benim begazlarima yumrukoturuyor yutkunamiyordum sonra nefesime geciyordu nefes alamiyordum dediuim gibi evde tikili kalmayin gikin necisiniz varsa panik halinde birakin 1saat yürüyun gelin

Yaradı tabi.Sıkıntı yapmayan birini kullanmaya devam ettim.Şu an şükür iyiyim:)
Geç oldu kb ama ne kullandiniz ilaç olarak ne tür korkular yaşyrdnz takıntılarınz tiklerinzde mevcut müydü peki?

Kb geç cevap verdim ama ne tür korkular yaşardnz takıntılarınz tiklerinz vs varmıydı özelden konuşma şansmz var mı acaba?

Bende sürekli dilimle oynuyorum saçmasapan takıntılar tikler korkular sardu

Bende sürekli dilimle oynuyorum saçmasapan takıntılar tikler korkular sardu
Panik atagi fazla dillendirmeyeceksin ben pek agzima almiyorum iyi hissesiyorum çünki kendimi oyalanacak seyler buluyorum yürüyüş yapiyorum atak geldigi zamanlar disari atiyorum kendimi oncedennoyle degildim hic disaei cikmazdim eşimde cok anlayişli bu konularda sag olsun oyuzden zorluk cekmedim birde takviye aliyorum papatya cayi 6/7 bas papatyayi kaynamis suya atiyoeum gunde 2defa olmak üzere iciyorum çok farkli ilaclar kullandim gecmisi hatirlamiyorumda 1sene onceki ilacim ciprelaxti şimdi dogal verdi şurup arada atagin gelirse iç diye 1senede 2defa atak gecirdim ama hastanelik olacak sekilde degil artik yenebiliyorum onu yada şimdilik oyle

Antidepresan ilaçlar.Ölüyorum,çıldrıyorum diyordum
Bana da kulak burun boğaz gittim bir şeyin yok tik yapmışsn dedi ve norodol diye bir damla verdi kullandın mi canm

Banada kulak burun boğaz gittim birşeyin yok ki dedi bana norodol diye bir damla verdi tik içinmiş sürekli kendini dinliyorsun diyo annemde

Banada kulak burun boğaz gittim birşeyin yok ki dedi bana norodol diye bir damla verdi tik içinmiş sürekli kendini dinliyorsun diyo annemde
Bu damlayı kullandın mi hiç canm ağır bir şey mi

Ataklarınız başlıyor? Bende bir kalp atışlarım yükseliyor kalp krizi geçiricem zannediyorum her defasında. Ölücem hissi oluyor çarpıntıdan. Sonra bazen başım dönüyor o an orda bayılıcam ölcekmişim gibi. 18 yaşımda başladı 28deyim devam ediyor. Ara ara oluyor. Hiç ilaç kullanmadım.

Gunde iki bardak papatya cayi iç 5/6 baş papatya 10dk demlensin iç rahatliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…