Panik atak panik bozukluk

damlaylmz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
1
0
1
24
Panik atak ve anksiyeteyi ne kadar sürede yendiniz veya kabullendiniz ? Ben 5 aydır tüm hayattan koptum ve yalnız olmadığımı bilmek istiyorum

Panik atak ve anksiyeteyi ne kadar sürede yendiniz veya kabullendiniz ? Ben 5 aydır tüm hayattan koptum ve yalnız olmadığımı bilmek istiyorum
Tatlım ben yaklaşık 4 yıl önce tanıştım bu illetle. Gerçekten hayattan soğutmuştu beni. Ama ilaçlarla 1-2 ay içinde çok daha rahatlamıştım. Anksiyetem hala var korkularım çok fazla ama eskiye göre çok daha iyiyim. Çok daha iyi hissedeceksin emin ol psikiyatriye gidiyorsundur heralde doktorun talimatlarına uy gerisi halloluyor.

Merhaba çok geçmiş olsun ben çocukluğumdan beri panik atakla mücadele ediyorum. Onu yenmeyi başaramayınca hayatımı ona göre düzenledim. Çözümünü bilen birisi yazarsa çok memnun olurum

Biraz zaman geçmiş yazalı ama inşallah okursun . Ben 4 yıldır bu illerle uğraşıyorum ilaç la başladım sadece 3 tane kullanabildim daha da icemedim . Sonrasında daha da kötü olmaya başladım. 6 seanslar bi psikilogla görüşmem oldu 1 senedir iyiydim . Şu 1 aya kadar yine kendini belli etmeye başladı herkeste farklı gösteriyor belki ama bende genelde kalpten tutuyor. Kalp krizinde oluşan bütün belirtiler oluyor göğüs ağrısı carpinti göğüste yanma baskı hissi dayanılmaz Bi agri.. yasamayn gerçekten küçümseyerek bakıyor. Psikojik ya birsen olmaz diyor ama öyle değil işte. Ama bu hastalığa sahip insanlarla sohbet etmek çok iyi geliyor. Sende inşallah kurtulursun .

Merhaba çok geçmiş olsun ben çocukluğumdan beri panik atakla mücadele ediyorum. Onu yenmeyi başaramayınca hayatımı ona göre düzenledim. Çözümünü bilen birisi yazarsa çok memnun olurum
Panik atagin çözümü gerçekten namaz .. Bu şey namazla geçiyor Bi tek 4 senedir bu illeti çeken biri olarak soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…