Panik atak oldum.

nursena2011

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
409
57
Arkadaşlar, 4 aylık bebeğim var. Bebeğim yaklaşık 1.5 aydır hırıltısı var, burnu akıyor vs . Eşim ve kızlarım okula gidiyor. Onlardan her türlü virüs giriyor eve, sabim iyileşmek bilmiyor. Bebeğimin burnunu açarken hastanelik bile olduk. Antibiyotik başlamıştık daha dün bıraktık antibiyotiği bugün tekrar başladı hırıltı. Burnunda akıntı görünmüyor. Hırıltı olunca zaditen damla veriyorum, burnu için serum fizyolojik fısfısğ var ondan sıkıp aspiratör ile çekiyorum. Başka ne yapabilirim, bu arada Karadeniz'deyiz ve evimin nemini 60 civarı bazen 63 oluyor, evi havalandırıyorum, temizliyorum nafile. Başka ne yapabilirim, bana akıl verin ltfen. Doktora götürüyorum, burnunu açık tut dedi, zaditen vermişti. Bugünler ne zaman geçecek diye panik atak hastası oldum. Bebeğim bu arada kucakta bile durmuyor bazen, çok yoruldum fiziki ve psikolojik olarak.

Merhaba, nezle olduğundan emin misiniz? Öksürük, ciğerde hırıltı vs yoksa sadece burun hırıltısı için bir de alerjiyi düşünün derim

Merhaba, nezle olduğundan emin misiniz? Öksürük, ciğerde hırıltı vs yoksa sadece burun hırıltısı için bir de alerjiyi düşünün derim
Öksürük yok çok şükür, doktor zaditen damla verdi, ilerleyen vakitte ben alerji için araştırma hastanesine götüreyim. Ciğere de inmedi çok şükür,

Çok geçmiş olsun. Hiç alerji doktoruna goturdunuz mu? Alerji de olabilir ve hastalıklara çok yatkın olurlar belki alerji ilacı başlamanız gerekebilir. Tekrar çok geçmiş olsun.

Hiç kardiyoloji gördü mü? Muhakkak bir çocuk kardiyoloğuna gidin. Üfürüm olan bebeklerde bu tarz hırıltılar olabiliyor o yüzden kalbe gidin derim. Bebek bu hasta olur benimkiler hep 20 günlükken hasta oldular. Ev 21 derece olsun sıkı giydirin.

Çok geçmiş olsun. Hiç alerji doktoruna goturdunuz mu? Alerji de olabilir ve hastalıklara çok yatkın olurlar belki alerji ilacı başlamanız gerekebilir. Tekrar çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, alerji doktoruna götürmedik, küçük bir ilçedeyim. İlerleyen vakitte götürmeyi düşünüyorum, alerjik yapıda olabilir çünkü babası da öyle.

Çocuk kardiyoloji bölümü için çocuk doktorunun onayı gerekiyor, bir sonraki kontrollde çocuk kardiyoloji bölümünü açtırayım kendisine. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…