• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak okb ve sosyal fobi hakkinda? Yaşayanlar baksin

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba arkadaşlar ben panik atakla neredeyse iki sene önce tanıştım. Başlarda ne olduğunu çözemedim doktor doktor gezdim birşey çıkmadı sonrasında psikolojik olduğunu söylemeleri üzerine panik atak yaşadığımı anladım . Önceleri çok korkuyordum. Sürekli başım dönüyor kalbim çok hızlı atıyor gözüm kararıyor hissediyordum ve bunlar da korkuya, korku da paniğe sebep oluyordu. Sonra bir arkadaşıma bu konuyu açtım o da bana youtube'de psk. izzet güllü'yü önerdi. Forumda bazı öneren arkadaşlar da var. Gördüm herkes faydalansın diye açıklık getirmek istedim. Ve bu konuda muzdarip bir çok kişi var. Allah rızası için ve sizin de faydalanmanız için buraya bıraktım. İzleyen olursa BEŞİNCi videoya kadar izlesin çok kiymetli bilgiler veriyor, bana iyi geldi en azından ikna etti. Umarım size de yararı olur. Benim panik atak problemim vardı onun için panik atağın linkini bıraktım ama diğer konularda da videoları var.Nacizane size yararım olursa çok sevinirim. Hayırlı geceler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben panik atakla neredeyse iki sene önce tanıştım. Başlarda ne olduğunu çözemedim doktor doktor gezdim birşey çıkmadı sonrasında psikolojik olduğunu söylemeleri üzerine panik atak yaşadığımı anladım . Önceleri çok korkuyordum. Sürekli başım dönüyor kalbim çok hızlı atıyor gözüm kararıyor hissediyordum ve bunlar da korkuya, korku da paniğe sebep oluyordu. Sonra bir arkadaşıma bu konuyu açtım o da bana youtube'de psk. izzet güllü'yü önerdi. Forumda bazı öneren arkadaşlar da var. Gördüm herkes faydalansın diye açıklık getirmek istedim. Ve bu konuda muzdarip bir çok kişi var. Allah rızası için ve sizin de faydalanmanız için buraya bıraktım. İzleyen olursa BEŞİNCi videoya kadar izlesin çok kiymetli bilgiler veriyor, bana iyi geldi en azından ikna etti. Umarım size de yararı olur. Benim panik atak problemim vardı onun için panik atağın linkini bıraktım ama diğer konularda da videoları var.Nacizane size yararım olursa çok sevinirim. Hayırlı geceler..

Teşekkür ederim cnm bende OKB var bende de ara ara panik atak oluyordu kalbimin sesini duyuyor hastane hastane gitmeme rağmen sebebsiz deniyordu tabi bunlar geçti zamanla nefes darligimda hiç sıkıntı yok dedi doktor ama sayısız kan ilacı kullandım biraz kan değerin düşük dendi sadece ha bu nefesimi duzeltiyordu içince ki bence pisikolojik iyi geleceğini düşündüğüm için di hicmi kan yerine gelmez siselerce .....içmiştim bazen az yoklar takilmiyorum hastalık boyutuna gelmiyo OKB var o hastalık boyutunda bu hocanın kitabını okudum mutlaka faydası oldu videolarida ama bizde bitiyo kafamızda irademizde OKB ne kadar cvp verirsen büyür vermemeye dayanirsan azaliyo birgün bitiyo bende bitmedi bir cvp veriyorum bir vermiyom çok çok yoğun değil sadece bazen için

Back
X