Holterde en fazla 168 olmuş. O da holter çıkarttırmaya giderken heyecan korku artı yağmur vardı koşarak gittim ondan herhalde ama sağlık anksiyetem ve panik atağım olduğu için kafaya takıyorum. Sizin nabzınız kaça çıkıyor?Benimde çok fazla bende perşembe gıdecem kardiyoloji ye sizin nabzınız kaç çıkıyor
Sabah tansiyon 135 e 75 ti nabız 140 tı az önce ölçtüm 128 nabızHolterde en fazla 168 olmuş. O da holter çıkarttırmaya giderken heyecan korku artı yağmur vardı koşarak gittim ondan herhalde ama sağlık anksiyetem ve panik atağım olduğu için kafaya takıyorum. Sizin nabzınız kaça çıkıyor?
Benimde anksiyetem var perşembe günü kalpte bi sorun yok stres derse artık ilacıma başlayacam ben çok yoruldumHolterde en fazla 168 olmuş. O da holter çıkarttırmaya giderken heyecan korku artı yağmur vardı koşarak gittim ondan herhalde ama sağlık anksiyetem ve panik atağım olduğu için kafaya takıyorum. Sizin nabzınız kaça çıkıyor?
Psikolojik mi dedi size nabız artışına benim de durduk yerde artıyor az önce 149 oldu durduk yerdeBenimde anksiyetem var perşembe günü kalpte bi sorun yok stres derse artık ilacıma başlayacam ben çok yoruldum
Benimde geçen gün otururken bı anda nabzim 160 Lara yükseldi sanki koşmuşum gibi kardiyolojiye gittim 4 defa ama birşey çıkmamıştıPsikolojik mi dedi size nabız artışına benim de durduk yerde artıyor az önce 149 oldu durduk yerde
Ben de kardiyolojiye gidicem birkaç yıl oldu gitmedim inanılmaz korkutucuBenimde geçen gün otururken bı anda nabzim 160 Lara yükseldi sanki koşmuşum gibi kardiyolojiye gittim 4 defa ama birşey çıkmamıştı
Evet psikolojik anksiyete den dediPsikolojik mi dedi size nabız artışına benim de durduk yerde artıyor az önce 149 oldu durduk yerde
Hâlâ nabız yükseliyor mu durumunuz nasılEvet psikolojik anksiyete den dedi
Evet canım ara ara oluyorHâlâ nabız yükseliyor mu durumunuz nasıl
Evet uzun zamandır içmedim ama başlayacağım sanırım 2 ay önce de böyle oldumSiz ilacı bırakmıştınız değil mi ?Niloyatospikk
Sizi en yoran şikayet nedirEvet uzun zamandır içmedim ama başlayacağım sanırım 2 ay önce de böyle oldum
Durduk yerde nabzım yükseliyor ölüm korkusu delirme korkusuSizi en yoran şikayet nedir
Daha önce ilaç kullandınız mı kullandıysanız fayda görmüşmüydünüzDurduk yerde nabzım yükseliyor ölüm korkusu delirme korkusu
Evet kullandım paxera 20 mg terapi ile baya düzelmiştim ama 2 aydır yine başladıDaha önce ilaç kullandınız mı kullandıysanız fayda görmüşmüydünüz
Benimde durduk yere aniden nabız yüksekliği ölüm korkusu kalp krizi korkusu aniden ölme korkusu falan di namaza başladım iyyim briaz dahaDurduk yerde nabzım yükseliyor ölüm korkusu delirme korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?