• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak, nabız yüksekliği

liyuzada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
480
266
18
24
Merhaba hanımlar, panik atak hastasıyım. Holter taktırdım ve doktorum ritim bozukluğu olmadığını söyleyerek sinüs taşikardisi teşhisini koydu. Kan tahlillerimde bir şey çıkmadı şükür. Nabız yüksekliğim panik ataktan olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Eklentiler

• IMG_4590.jpeg
    IMG_4590.jpeg
    207 KB · Görüntüleme: 27
Benimde çok fazla bende perşembe gıdecem kardiyoloji ye sizin nabzınız kaç çıkıyor
Holterde en fazla 168 olmuş. O da holter çıkarttırmaya giderken heyecan korku artı yağmur vardı koşarak gittim ondan herhalde ama sağlık anksiyetem ve panik atağım olduğu için kafaya takıyorum. Sizin nabzınız kaça çıkıyor?

Holterde en fazla 168 olmuş. O da holter çıkarttırmaya giderken heyecan korku artı yağmur vardı koşarak gittim ondan herhalde ama sağlık anksiyetem ve panik atağım olduğu için kafaya takıyorum. Sizin nabzınız kaça çıkıyor?
Sabah tansiyon 135 e 75 ti nabız 140 tı az önce ölçtüm 128 nabız

Benimde anksiyetem var perşembe günü kalpte bi sorun yok stres derse artık ilacıma başlayacam ben çok yoruldum

Back
X