merhaba kizlar bundan 3 sene once bebegimi kaybettim ondan sonra karabasan cokmeye basladi.taki ikinci kizima hamile kalana kadar onun sevincinden midir nedir gelmiyordu.simdi tekrar karabasan gelmeye basladi bu sefer esimin, babamin kiliginda filan.bunada dua taktim ondan beridir yok.o gitti ama o sure icinde uzandigimda kalbim sikisiyor yada igne batiriyorlar gibi olmaya basladi onda da saga sola donunce gidiyordu.suanda kalbimin sİkismasin ardindan kalbim hizli hizli carpmaya basladibogazim dugumleniyor elimde ayagimda geri cekilme gibi birsey oluyor.yuzumde ara ara karincalanma oluyor. bunlar cok uzulunce oluyor.asonsere hic binemiyorum korkarim kopek kedi korkusundan hic disari. cikamiyorum tek basima kesinlikle cikamiyorum. ucak ustum ucarken korkarim tepeme dusecek diye olum korkum var.bir arkadasla konustum panik atak belirtisi oyle basliyor dedi.hemen psikologa git dedi kendiside panik atak hastasi bu arada. sizce oylemiyim yoksa bu ara sorunlarim var o yuzden mi baska bir psikojik sorum mu. simdiden cok tesekkurler