Şuan nasılsınız acaba benim doğum yaptım 2 gün hastanede kaldım sonra eve geldim ve o gün evde kan sulandırıcı iğne yapıcaktım korktuğum için eltim ben yaparım dedi aldı ama oda kararsız kaldı oda da annem eltim teyzemler falan var bir an korkuyla yani iğneden de o kadar korkmam ama ağlamaya başladım baya deli gibi ağladım sonra annem böyle sarstı beni kendine gel dedi sonra akşama kadar iyiydim, asıl olay gece uyumaya çalışırken oldu bebek yanımda sabaha kadar uyuyamadım hem ona bakıyorum hemde terliyorum habire sonra sabaha ksrşı şiddetli mide ağrısı bulantı kusma ateş basması ile uyandım direk eşimi uyandırdım acile gittik doğum yaptığım hastanenin aciline, herleye bakıldı bi sonuç bulunamadı sonra ordan çıkarken bi hemşire psikolojik olabilir bi psikiyatriye git dedi evimde teyzemler falan bar eve geldim ama asla ağzımdan lokma geçmiyor yarı baygınım bebeğimi eltim emzirdi bu süreçte hep aynı semptomlar sonra 3 hafta sonra baktılsr olucak gibi değil beni bakırköy aciline götürdüler ordan ilaç yazdılar işte geçen ramazan 1 ay annemde kaldım her gün ilacı aldım ve bu 1 ayda anca etki etti iyi oldum eve geçtim ama kardeşimi yanıma aldım eve gidince o gece sabaha karşı bebek kucağımda iken ben bayılmışım ve bebek kıcağımdan yatağa düşmüş eşim bana vura vura uyandırmış yani beni, ondan sonra hocaya falan gittik hep böyle konuşmak istiyorudum birileri ile öyle geçiyo gibiydi sonra iyi oldum ilaç dahada etkisini göstermeye başladı zaten anca 3 ayda gösteriyormuş yaz boyu çok iyiydim yanş evde duruyordum bebeğimle eğlenceli vakitler geçiriyorudum tek başımaydım taki bu zamana kadar son 1 aydır gene aynı şeyler 3 günde bir geliyor atak ve 2 gün sürüyo anneme geldim yine napacağımı asla bilmiyorum çok üzülüyorum böyle hep ağlıyorum çok yoruldum artık, salı günü gidicem doktoro ilacı değişicek büyük ihtimal öyle demişti yani öldürmüyor ama yaşatmıyorda öyle birşey