Panik atak mi ?

islimkry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
15
1
36
Mrb kızlar yardim lütfen vücudumun sağ tarafı uyuşuyor 2 kere mr çekildi sonuç stres kaynaklı. 2 gün önce çok kotu şeyler yaşadım ve bu şikayetlere ek bi de kafamın sağ tarafı yanıyor 2 gündür. Felç mi olacam korkusu sardı içimi :/ bu durumda olan var mi? Ne yapmam lazim. Vücudumu dinlemeyip birseye dalınca geçiyor ama hep aklıma geliyor ve yine başlıyor...

Merhaba,
Stres kaynaklı ise eğer direk psikiyatriden randevu almanı öneririm canım. Ben de bir ay kadar önce çarpıntım oluyodu göğsümde sıkışma hissi ellerimde uyuşma hissi vardı kardiyolojiye gittim ama sorun yok dediler, ben yinede hala bu şikayetleri yaşıyosum, o zaman psikiyatriden randevu aldım ve doktor anksiyete teşhisi koydu, ilaç kullanmaya başladım. Eğer fizyolojik bi nedeni yoksa böyle bi sorun olabilir senin yapman gereken psikiyatriye gitmek bi an önce.

İlk fırsatta gidicem inş. İnşallah ilaç kullanmama gerek kalmaz

Merhaba. Bende de çarpıntı oluyor kalp doktoruna 2 3 hafta arayla gidiyorum bişey yok diyor. Hamileyim ilaç kullanmiyorum. Ama kalp doktoruna gitmeme rağmen kalbime bişey olacak diye korkuyorum.

Merhaba. Bende de çarpıntı oluyor kalp doktoruna 2 3 hafta arayla gidiyorum bişey yok diyor. Hamileyim ilaç kullanmiyorum. Ama kalp doktoruna gitmeme rağmen kalbime bişey olacak diye korkuyorum.
Korkmayın, doktor iyisiniz diyosa iyisinizdir, bunu ben de zor kabullendim. İçiniz rahat edecekse başka bi kalp doktoruna daha gidin yani iyi olduğunuza tamamen emin olmak için. Baktınız hala geçmiyor o zaman pskiyatri ya da psikoloğa gitmenizi öneririm

Sanırım farklı 5 doktora gittim. Hergittigimde ekg ve eko yapıldı. 1 tanesinin sürekli takibindeyim. Hepsi bişey yok diyor ama. Ama korkuyorum. Bide bu benim 3. Gebeliğim diğerlerinde yoktu bunda hareket edince çarpıntim oluyor. Korkuyorum. 3.5 sene antidepresan ve ritm için Beloc kullandım. Hamile.kalinca olunca bıraktım. Doktorum içme dedi. Psikiyatriye de gidiyorum. Anksiyete olduğunu söylemişti . Onada 5 kere gittim 4 ay içinde. En son damla verdi.onuda kullanmadım. Ama korkuyorum. Evde yanliz duramıyorum. Nefesim daralıyor. Kalbime bişey olacak endişesi yaşıyorum. Çok zor son 10 senem bunla geçti. Allahım beterinden saklasın ama tadı tuzu kalmıyor hayatın korku ile. Sıkıntılı

Ayy ne kadar da beni anlatmişin bi tek hamile degilim:) dlsurekli kalbimde aklım Dr a da gittim bişey yok dedi ama ben bunu kabullenemiyorum yani o ağrı yi var ediyorum resmen

Ayy ne kadar da beni anlatmişin bi tek hamile degilim:) dlsurekli kalbimde aklım Dr a da gittim bişey yok dedi ama ben bunu kabullenemiyorum yani o ağrı yi var ediyorum resmen
İlaçta çözüm değil inan bana. 10 yıl kadar önce aynı şey başıma geldi.6 ay ilaç kullandım kafamda bitirdim böyle olmaz dedim ilacı kestim. Ama 4 yıl kadar önce oğlum 6 aylıkken başladı tekrar. İlaçta kullandım. Ama şimdi hamileyim kestim aynı şeyler karşıma çıktı. İnsan hicmi iyileşmez yaa. 3.5 yıl ilaç kullandım. Yok olmuyo duzelemiuorum. Doğumu yapayım hayırlısı ile cekaptan geçecem. Sonra doğru terapiye :) eşime diyorum beni biraz manisaya yolla. 1 ay durayım orda.okadar canım sıkkın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…