merhaba benim başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim.evliyim ve iki çocuk annesiyim eşimle hiç bir sorunum yok .bir kaç aya kadar hiç bir sorun yoktu.. ilk önceleri nefesim daralır gibi oldum ve bogulacak gibi hisstettim günde bir kaç kez oluyordu ..daha sonra nefes daralmam arttı ve çığlık atmaya başladm ve bunları yaşarken çevremdekilerin sesini duyuyordum fakat cavab veremiyordum tepki gösteremiyordum.pskiatri dr.na gitim panik atak başlangıcı oldugunu ve ilaç tedavisi başalnması gerektiğini anlattı.(citol kullanıyorum) . ilaç kullanmaya başladıktan sonra bir kaç kez daha tekrarladı..bir süre olmamya başladı..tam rahatsızlıgım bitti derken bu kezde ağlama krizlerine giriyordum.durup duruken hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.. dışarı çıkamamya başladım..dışarıda herkezin içinde hasta olacak gibi hissediyordum..bir süre geçtikten sonra bu keze sürekli esneme ye başladım inanın o kadar esniyordm ki kendimden geçyordum bogazımda bir şey var gibi hissediyorum ..esnerken ellerim de uyuşma oluyor sanki kasılmış gibi hissediyordum...ve en çok da ölüm korkusu hissediyordum..o an ölecek gibi hisssediyordum..önerebileceğiniz dr ya da tedavi yöntemi varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim teşekkürler