Panik atak kaygı stres yaşayıp şekerı yükselen var mı

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Kızlar panik korku kaygı stres takıntılı bir hayatım var ve şekerım yüksek cıkıyor ve bunu panık ataga baglıyorum var mı benım gıbı olan

Geçmiş olsun canım stres zaten sekerim yükselmesinin en büyük sebeplerinden biri ama kan tahlili falan yaptırdın mi

Geçmiş olsun canım stres zaten sekerim yükselmesinin en büyük sebeplerinden biri ama kan tahlili falan yaptırdın mi
Teşekkür ederim. Evet açlık şekerim 123 cıkıyor. Panık oluyorum bu sefer de ani açlık hıssım oluyor ne yersem doymuuorum o an. Bayılacakmıs gıbı acıkıyorum anlamıyorum psıkolojık mı yasadıklarım degıl mı yıprandım eskı zamanlarımı cok ozluyorum

Aclik şekeri biraz yüksek ama çok ciddi boyutta değil bence.acaba stres mi tetikliyor tokluk şekerinize baktirdinizmi

Aclik şekeri biraz yüksek ama çok ciddi boyutta değil bence.acaba stres mi tetikliyor tokluk şekerinize baktirdinizmi
Evet doktorum da oyle dedı ben de anlamadım neden böyle oluyorum annemınde sekerı var ama annemde benım gıbı aclık hıssı olmuyor ben tekrar aclık tokluk sekerıme baktırıcam insülin direncinden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…