Panik Atak Hastasıyım İlacı Nasıl Bırakırım :(

benimde bir dönem kullanmışlığım var tam teşhiş bu değildi , bir doktora gittim şu kişi bana şunları yapıyor demiştim dinledi dinledi sabredeceksin dedi , kalktım geldim ...arkadaşlarımla espri konusu olmuştu , esasen insan kendini rahatlatacak şeyler duymak istiyor mesela nasıl korkmam ya da o kriz anında ne yapabilirim gibi benimkisi biraz vesveseden kaynaklanıyordu biraz daha farklı zaten yıpranmışsın korkuları ve heyecanları ileri derecede yaşayan bir insansan birde bu tür negatif fısıltılar iyiden iyiye perişan ediyor insanı kalbimin çıkacak gibi attığını biliyordum korkuyorum çok fena bir şekilde ...çok kötüydü daha iyiyim şimdi ,ama hala var, ani olaylarda ses yükselmesinde(yüksek sesle bağıran erkekten nefret ederim tetikliyor) panik anlarında dahada artıyor bir psikolok var onu dinlemiştim diyorki heyecan normaldir belirli bir noktaya kadar,yaşadığınız ortamda önemli bunu tetikleyecek şeyler olmamalı (ki zaten bazen tetiklemeyede luzum kalmıyor kafanıza takılan şüphe alıp başını gidiyor vesvese zaten burada başlıyor) lütfen bu sohbetini dinleyin böyle bir durum olduğunda aklınıza gelir inşaAllah biraz rahatlatıyor ve en önemlisi Allaha cc sığının gerçekten hastalıkla vesvese karışında felaket oluyor yaşayan biri olarak söylüyorum ,psikologun videolarını takip etmenizi tavsiye ederim ,

ayrıca bir arkadaşımın annesi panik ataktı dışarıya çıkamıyordu , insansınız dışarıda işiniz oluyor kadıncağız ilaç kullanıyor devamlı şimdi daha iyi ama ilaç asla tek başına yeterli değil biraz bakış açısı değiştirerek Allahtanda cc yardım isteyerek atlatılır diye düşünüyorum ayrıca lütfen başka bir doktora daha danışın şifanızı arayın dua edeceğim size çok zor Allah cc mükafatını versin imtihandır sabırlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…