- 19 Şubat 2015
- 35
- 33
-
- Konu Sahibi bayanagresif
Slm herkese benim 2.5 senedir major depresyon ve panik atak hastalığım var 5 ay evden dışarıya çıkamadım2.5 senedir ilaç kullanıyorum ve artık bırakmak istiyorum fakat 2 gün icmesem felaket başım dönüyor ve midem bulanıyor ilacı nasıl birakabilirim hic antidepresan kullanıp bırakan var mi aranızda artik kurtulmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Kafana göre bırakma. Doktoruna danis bırak derse bırakırsınız.Slm herkese benim 2.5 senedir major depresyon ve panik atak hastalığım var 5 ay evden dışarıya çıkamadım2.5 senedir ilaç kullanıyorum ve artık bırakmak istiyorum fakat 2 gün icmesem felaket başım dönüyor ve midem bulanıyor ilacı nasıl birakabilirim hic antidepresan kullanıp bırakan var mi aranızda artik kurtulmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Bunu bize soracağına doktoruna sorsana dostum.
Anti depresanlar öyle kafaya göre bırakılmaz. Tedaviniz biterse doktorunuz aşamalı olarak keser ilacınızı.
Kafana göre bırakma. Doktoruna danis bırak derse bırakırsınız.
Canim ben de panik atak hastasiydim 8,9 ay kullandiktan sonra biraktim. Kademeli olarak biraktim, biraktiktan sonra da hic bir sorun yasamadim hic zorlanmadim yani
merhabalar bende 5 senedir panik atak ve anksiyete hastasıyım 2 sene ilaç kullandım çok bir yol kat edemeyince ilaçları bıraktım ilk esnada yoksunluk sendromları illaki olacaktır ama emin olun alışıyorsunuz..bende bir yıldır klostrofobi ve nefes tıkanıklığını aşamadım ilaç alsam da aynısı olacak fikriyle tekrar o yola sapmadım açıkçası..Slm herkese benim 2.5 senedir major depresyon ve panik atak hastalığım var 5 ay evden dışarıya çıkamadım2.5 senedir ilaç kullanıyorum ve artık bırakmak istiyorum fakat 2 gün icmesem felaket başım dönüyor ve midem bulanıyor ilacı nasıl birakabilirim hic antidepresan kullanıp bırakan var mi aranızda artik kurtulmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Bu yollardan bizde geçtik ailecek. Kardeşim kullandı doktor eşliğinde bıraktı (simdi yine basladi) ben kullandım yine doktor eşliğinde bıraktı.Doktora kalsa ömür boyu beni ilaca mahkum edecek her gecen gün daha da bağımlılık yapıyo zaten yarıma düşürdük ama doktorun söyledikleri beni korkutuyo iste
doktorun yavaş yavaş kesecektir muhakkak. dozları düşüre düşüre. Kendiliğinden deneme bunu, doktorunla koordine bir şekilde yap. doz çok yüksek mi?
Bu yollardan bizde geçtik ailecek. Kardeşim kullandı doktor eşliğinde bıraktı (simdi yine basladi) ben kullandım yine doktor eşliğinde bıraktı.
Annem panik atak hastası idi uzun süre kullandı şimdi bıraktı tabi doktor eşliğinde. Ama erkek kardeşim tekrar başladı doktor kontrolünde.
Amin.Öyle bir şey ki Allah kimsenin başına vermesin inşaAllah
Canım başka bir hastalık tetikliyor olabilir mi? Bende de uzun süre panik atak vardı. Nefes alamıyordum astım gibi. Çok zor gerçekten. Kalp prolapsusu ve mitral yetmezlik varmış o sebep oluyormuş panik atağa.. Bir de ben hiç ilaç kullanmadım. Panik atak geldiğinde şişeden su içiyordum. Nefesimi düzenlememe yardımcı oluyordu.
Canım başka bir hastalık tetikliyor olabilir mi? Bende de uzun süre panik atak vardı. Nefes alamıyordum astım gibi. Çok zor gerçekten. Kalp prolapsusu ve mitral yetmezlik varmış o sebep oluyormuş panik atağa.. Bir de ben hiç ilaç kullanmadım. Panik atak geldiğinde şişeden su içiyordum. Nefesimi düzenlememe yardımcı oluyordu.
Bnde de hafif mitral yetmezlik var ama bundan bisey olmaz dedi doktor bilmiyorum
tabii ki dr gözetiminde azaltarak bırakmalısınSlm herkese benim 2.5 senedir major depresyon ve panik atak hastalığım var 5 ay evden dışarıya çıkamadım2.5 senedir ilaç kullanıyorum ve artık bırakmak istiyorum fakat 2 gün icmesem felaket başım dönüyor ve midem bulanıyor ilacı nasıl birakabilirim hic antidepresan kullanıp bırakan var mi aranızda artik kurtulmak istiyorum şimdiden teşekkürler