Panik atak/anksiyete

Evet gerçekten öyle çok dillendirmiyorum çünkü karsimdakine komik gelince sinir bozucu oluyor... daha önce yutabildigim yemege ,suya hic şükür etmemistim gercekten şükür etmek lazımmış Hala daha bogazimda birsey takılı kalmış gibi hissediyorum zaten cignemekten cenem kasiliyor surekli yutkundugum icinde kulaklarim da arada ağrıyor yani umarim ondandir şuan özellikle tek basima yemek yerken zorlanıyorum yutamam diye toplu ortamda çok olmuyor. atıştırma vs yapmıyorum yemek saatinden yemek saatine yiyorum oda ölmemek için

Yemeğe odaklanmayıp başka şeylerle uğraşacaz o zaman yemek yerken bir de ben de nefes darlığı oluyor sürekli ağzımdan nefes alma ihtiyacı duyuyorum bu sefer lokmalar iyice boğazıma diziliyor iyice daraldım valla :)

Ben bu yazdıklarınızın hepsini yaşadım en son da bu yutma güçlüğü ile uğraşıyorum be yaptıysam ne ettiysem geçmek bilmedi her bölüme gittim ama yok yok yok psikolojikmiş vay arkadaş ne yapacağız bilmiyorum

Şuan nasılsınız var mı bi gelişme lütfen buraya da yazın gelişmeleri

Şuan nasılsınız var mı bi gelişme lütfen buraya da yazın gelişmeleri
Cok daha iyiyim şükür herseyi yemeye çalışıyorum odaklanmayinca herseyi yutabiliyorum psikiyatriye gidiyorum 1 aydır oda iyi geldi 2 3 defa yaşadım yutma guclugu şimdilik sorun yok sadece bogazimda takilma hissi devam ediyor.

Geçmiş olsun bende daha iyiyim şükür ama yağsız tavuk ya da çiğ kuruyemişler hala zorluyor ama odaklanmazsam bende de iyi gidiyor

Merhaba, hala çınlamanız devam ediyor mu? Bende de sağlık anksiyetesi var 2 ay yutkunamama yasadım o gecti vücudumda baska yerlerde agrıdı derken en son da grip olduktan sonra beynimde cinlama sesi kaldı ve basım dönüyor

Yutkunama mı yutamama mı? Bende benzer seyler yaşadım çok fazka stres olduğum içinde baş dönmesi felan oldu bi süre

Ben de panik atak geçirdim aniden oldu dışarda otururken kahve içiyordum vs geçen yıl, gecelerim acillerde geçti, hastaneye kamp kurdum 1 ay falan, hatta özele gidiyordum size para vereyim ben burda yatayım diyordum çünkü eve gidince kötü oluyordum ölüyorum kalp krizi geçiriyorum diye, psikiyatriye yönlendirdiler çünkü tahlillerim vs bakıldı temiz çıktı, o da 3 görüşmeden sonra gelemene gerek yok ilaca da gerek yok dedi ki gittiğim psikiyatri antebin en iyi hocasıydı gençsin ilaç kullanma geçer düşünme hayatına devam et dedi eğer yine dayanilamaz hale gelirsen gel dedi neyse benim iki üç ay sonra bir gecede yine tüm vücut ağrısı anlatamayacagim kadar ağrı ile uyandım her yere gittim yine doktor doktor gezdim bişey çıkmadi o ağrılar yapıştı bana ilk andaki gibi mi tabiki de hayır ama sıfır ağrısız bir anım asla yok genelde kalp ağrım var hatta şu an var 1 haftadır devam ediyo sol kol uyuşma sırt ağrıları veee kulak çınlaması uğultu basınç çok çektim nerdeyse 6 ay duşa girmeye korkuyordum ama o da geçti zamanla ara ara yoklar tabi ve aynı zamanda hamileyim, şimdi düşünüyorum kardiyolojiye gitsem mi diye çünkü her defasında ya bu sefer gerçekse diye düşünüyorum çok zor ya Allah şifa versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…