• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Anksiyete

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
827
102
23
Merhaba uzun zamandır atak yaşamıyordum hatta geçmişti aklıma kötü şeylerde gelmiyordu ama internette panik atak ile ilgili bı video çıktı karşıma hemen geçtim ama akşamına çok sağlam bir atak geçirdim kalbim öyle bı hızlandı ki duracak sandım ilk defa çok hızlı vuruyordu güm güm bu kadar sert ve hızlı olması normal mi? 2 defa kardiyolojiye gittim farklı doktorlara sayısız EKG çekildim ultrason ile kalbime bakıldı hicbirsey çıkmadı.

Benım ıkı atıyor bı duruyordu,ıkı duruyor bı atıyor .. bazen çalar saat takılı klamıs gıbı durmuyor. Normal mi demişsiniz normal . Kalple ılgılı bırsey olsa bılırlerdı bende sayısız ekg acil deneyımı yasadım bırsey cıkmıyor

Benım ıkı atıyor bı duruyordu,ıkı duruyor bı atıyor .. bazen çalar saat takılı klamıs gıbı durmuyor. Normal mi demişsiniz normal . Kalple ılgılı bırsey olsa bılırlerdı bende sayısız ekg acil deneyımı yasadım bırsey cıkmıyor
Teşekkür ederim 😊 uzun zamandır yaşamıyordum 1 aydir falan tamamen kafada bitiyor

Back