• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak anksiyete yardımınıza ihtiyacım var

buyukask

benim canım bebeğimmm
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
200
37
118
38
Arkadaşlar bu hastalıkla nasıl başa cıkacagım bilmiyorum zor gunler gecırıyorum bu hastalıklardan dolayı.. istanbul anadolu yakasında onerebileceginiz iyi bir psikiyatır var mı? nlp eğitiminin ve eft nin bu hastalıga cok iyi geldiğini duydum.

Arkadaşlar bu hastalıkla nasıl başa cıkacagım bilmiyorum zor gunler gecırıyorum bu hastalıklardan dolayı.. istanbul anadolu yakasında onerebileceginiz iyi bir psikiyatır var mı? nlp eğitiminin ve eft nin bu hastalıga cok iyi geldiğini duydum.

psikiyatri bilmiyorum ama panik atağın çok zor bi hastalık olduğunu biliyorum çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda normal hayatına dönersin

aynı sorun bendede var çok zor:(Anadolu yakasında bilmiyorum ama Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde çok iyi doçentler var bnde cuma günü gidicem bakalım

Bende de panik atak vardı, o kadar zor bir rahatsızlık değil.İyi bir psikologtan tedavi alırsan üstesinden gelebilirsin.Birşeye zor dersen daha da zorlaşmaya başlıyor.

Bende de panik atak vardı, o kadar zor bir rahatsızlık değil.İyi bir psikologtan tedavi alırsan üstesinden gelebilirsin.Birşeye zor dersen daha da zorlaşmaya başlıyor.

kolay atlatmıs olmalısın bu cok guzel senin adına gercekten sevindim ancak ben senin kadar sanslı degilim kıştan beri bu hastalıklarla bogusuyorum üstelik nişanlıyım ve bu durum bizi olumsuz etkiliyor iyi bir psikolog psikiyatr arıyorum bunun icin arastırma içindeyim kafama yatan arastırmalarım sonucu nlp ve eft egitim uygulamaları egitimini ve tedavisini olan arkadaslar varsa memnuniyetlerini öğrenmek istiyorum.

Valla kardes nlp kitabini okudum zaten bildigimiz seyler yaziyordu, tabi ayni seydenmi bahsediyoruz bilmiyorumda.
16 yildir anksiyete ve panik atakla donem donem mucadele ediyorum, ilacsiz sakinlesemiyorum, sizede cok gecmis olsun.

Valla kardes nlp kitabini okudum zaten bildigimiz seyler yaziyordu, tabi ayni seydenmi bahsediyoruz bilmiyorumda.
16 yildir anksiyete ve panik atakla donem donem mucadele ediyorum, ilacsiz sakinlesemiyorum, sizede cok gecmis olsun.

cook tesekkur ederim peki okudugunuz kitabın faydasını gordunuz mu

cook tesekkur ederim peki okudugunuz kitabın faydasını gordunuz mu

Yok hayatim gordum diyemem zaten bildigimiz seyler yaziyordu. Belki sizde etkili olur kisiye gore degisir. Anksiyete nin ben egitimle halledilecegini sanmiyorum, beyin stres hormonu salgiliyor, kontrolden cikiyor dusunceler kaygilar.
Yalniz panik atak yasayan hamileler basliginda bir arkadas bir kitaptan alinti yapmisti beyin gucunu kullanmak diye bir yaziydi bakis acisi desistirmede ve kendini teskin etmede baya etkiliydi.

arkadaslar bende panik atak hastasiyim sizce bu hastalik kansizliktan ola bilir cunki doktora gittim bana kan azligin var dedi

arkadaslar bende panik atak hastasiyim sizce bu hastalik kansizliktan ola bilir cunki doktora gittim bana kan azligin var dedi

bende dr gittim demir eksikliği oldugunu soyledi 6aylık bır tedavı verdı ancak henuz baslamadım belki bununda etkisi vardır bu hastalıga

Anadolu yakasında Mustafa Ulusoy'u gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Kendisi benim de doktorum. İnsani özellikleri yüksek, ilaç yazıp gönderme derdinde olmayan (İşini hakkıyla yapan doktorları tenzih ederim.) bir doktor kendisi. İnşallah faydasını görürsünüz.

Bu tür rahatsızlıklarda genetik faktörler olmakla birlikte altta yatan pek çok psikolojik sorunlar bunları tetikler. Panik atak rahatsızlığı olanların dışarıdan çok rahat ama aslında çok pinpirikli ve evhamlı olmaları gibi. Tüm bu sorunlar işini gerçekten iyi bilen Psikoterapi uzmanlarınca çözülebilmekte.

Back