Panik atak, anksiyete ve oruç

birininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
138
63
13
Arkadaşlar selam. Önceki konularımda defalarca derdimi yazdım fakat bu anksiyete neymiş yaa bitmiyor bitmiyor.. ne zamaan madar sürecek neredeyse 9 ay oldu artık. Şimdi bir de oruçluyum diye mıdır nedir sanki daha sık yaşıyorum. Açlık etki eder mi acaba buna. Sabahtan beri inanılmaz kalp çarpıntısı, nefes darlığı sanki göğsüme bir öküz oturmuş gibi. Hele bir de dün bir rüya gördüm anlamı baya kötü her yerde kötü kötü yazmışlar falan onları okudum bir de dünden beri kafamda onu kuruyorum. Şu an bile elim tutmuyor sesli yazıyorum bu mesajı. Nefes sıfırlütfen deneyimlerinizi paylasir mısınız

Rüyalara gereksiz anlam yükleyen insanları hiç anlamam.Altı üstü rüya yani ne abartıyorsunuz zaten gerçek değil.Anksiyete için terapi aldınız mı ?

Açlık herkese zor Allah yardımcınız olsun ama ikisinin alakası olduğunu düşünmüyorum.Şekeriniz düşmüştür o yüzden kalbiniz çarpıyordur anksiyeteden değil

Ya ben dediğim gibi normalde rüyalara çok takılmam ama bu anksiyete başladığımdan beri her rüyadan anlam çıkarıyorum. Ya aslında çok uzun bir mesele ben konularda yazmıştım gördüğüm Rüya da anksiyetemi inanılmaz tetikleyen bir şey.

Kendinizi sakinleştirmeyi öğrenmeden aç bırakmamanızı tavsiye ederim. Çünkü maalesef açlık panik atağa zemin hazırlayan bir şey.

Uzun süre bir şey yememek, aç kalmak ya da susuz kalmak kan şekerimizin düşmesine sebep olacaktır ve bu vücudumuzu strese sokan bir durumdur. Bu tip durumlar karşısında strese karşı böbreküstü bezleri yine adrenalin ve kortizol salgılayacaktır; böylece panik atak için zemin hazırlanmış olacaktır.

Hiç bir rüya kötü değildir .. Haberci bir rüyadır muhtemelen internette yazanlara bakmayın

Çok güzel yazdınız ya

Merhaba anksiyete ve panik atak bendede var suan emzirdigim icin ilac kullanamiyorum ama kontrol altina almaya calisiyorum dusunceler ve panik geldigi zaman oncelikle ne ruyalarinizi nede saglikla ilgili hic bir seyi internetten arastirmayin tedavi gormuyorsaniz tedaviye baslayin ve kendinize bir hobi edinin ben mesela orgu oruyorun orgu orerken ilmek saymaktan dusunmeye vaktim kalmiyor ama onuda tabi her dk yapamiyorsunuz Allah yardimiciniz olsun sizinde

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İlaç kullanıyor musunuz? Rüya tabirlerine ve internetteki yanlış bilgilere bakmamanızı öneriyorum. Anksiyete rahatsızlığında ellerde titreme, kalp çarpıntısı, sıkışmışlık hissi olabiliyor ama açlıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Bu durumdayken oruç tutmamalısinız bence, tabi ki boş mide ve düşük kan şekeri sağlık sorunlarını tetikler. Ilaç kullanıyorsanız zaten tutmamalısınız, yani sağlık problemi olan insanlara zaten oruç farz değil. Ilaçları ve terapiyi aksatmayin, oruç da nelli ki sizi daha kötü yapıyor tutmayın. Rüya tabiri şu bu bakmayın, madem olumsuz eykileniyorsunuz bakmamak için kendinizi kontrol ediceksiniz.

Benim dr um manevi yönün güçlenmesi amacıyla tutmamı tavsiiye ediyordu

Rüyanın hayra yorulması gerekir. Olumsuzu çağırmayın. Çocuklarınız varsa onlarla meşgul olun. Neşeli şeyler izleyin. Düşğnmemeye çalışın.

Benim dr um manevi yönün güçlenmesi amacıyla tutmamı tavsiiye ediyordu

Konu sahibesine iyi gelmiyor belli ki, bu noktadan sonra zorlayıp saglığını aşağı çekmemeli. Açlıktan gözü kararıp tırnaklarinı kemirerek günü geçiriyor anladığım kadarıyla, olmuyorsa olmuyor sağlığını daha fazla bozmamalı. Herkesin hayatı, vücudu farklı tabi maneviyatın başka holları da var. Konu sahibesi de Kuran ojuyabilir, tesbih çekebilir, hayır işleyebilir bu işin binbir yolu var.

Son düzenleme:
Ruyayi neye yorarsan o olur. Hatta o yuzden kotu ruyalar anlatilmaz denir. Allah yardimciniz olsun umarim ilac kullaniyorsunuzdur yoksa da baslayin. Terapi almaya calisin.

Terapi alın, kendi kendine geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…