Biraz önce panik atak geçirdim halada devam ediyorHadi panik atak , anksiyete , okbli arkadaşlarım.
Buraya hissettiklerimizi , yaşadıklarımızı , aklımızla oynayan tüm düşünceleri yazalım.
Gün boyu yaptıklarımızı , yapamadıklarımızı da.
Belki birbirimize güç oluruz. Neden olmasın?
Ben burası sayesinde daha cesaretlendim ve güçlendim , çünkü tek olmadığımı anladım ve güçlü aynı derde sahip insanların tavsiyelerini taktiklerini aldım.
Bende birkaç saat önce geçirdim. Ne hissediyorsun. Ne hissettin.Biraz önce panik atak geçirdim halada devam ediyor
Dinliyorum ama sesi beni geriyorİzzet güllüyü dinleyin belki iyi gelir geçmiş olsun
Önce şöyle söylim günlerdir kalp hastası oldugumu düşünüyorum ki kalbim çok çarpıntı yapıyor şuandada gögsüm feci yanıyor belkide gerçekten geçiriyorumBende birkaç saat önce geçirdim. Ne hissediyorsun. Ne hissettin.
Hayır iki yıl önce gittim yok dedilerBir kalp hastalığın var mı kaç yaşındasın.
Yaş 24Bir kalp hastalığın var mı kaç yaşındasın.
Bunu deneyecegim çok teşekkür ederim.Ben de okb var mantıklı geldi söyledikleri ikna edici birisi gibi. Peki şey yapsanız izzet gullunun kitabını sesli kitap olarak dinleseniz. Kendisinden değil de başka bir seslendirmenden dinlemiş olursunuz
Tesekurlerrr canim ne uyku var ne bişey tekrardan bir kardiyoloji sonrada psikiyatri ye gdcm ilaç kullandıgım halde böyleyim ilaçların degişmesi lazım galibaOzaman beyninin oyunu güzelim. Sakin ol aklını başka birşeye vermeye çalış. Kalp krizi çoook daha farklı birşey. Emin ol birşey olmayacak. Nekadar beklersek bekleyelim olan sadece hayat kalitemize olucak. Her kötü olduğunda bana yazabilirsin.
Bende öyle düşünüyorum çünkü bir su içip biraz dısarı çıkınca geçtiğini farkediyorsunBende ilaç kullanıyorum , yatarakta tedavi aldm ve gitmediğim psikiyatri yok olduğm şehirde , büyük şehir birde. Ama sonuç şu evet ilaclar tedavi edici ama tamamen bizim elimizde.
Geçmiş olsun yatarak neden tedavi aldınızBende ilaç kullanıyorum , yatarakta tedavi aldm ve gitmediğim psikiyatri yok olduğm şehirde , büyük şehir birde. Ama sonuç şu evet ilaclar tedavi edici ama tamamen bizim elimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?