Arkadaşlar hepinize merhaba hemen konuya girmek istiyorum biraz uzun olucak ama neolur yardım edin . bana yoğun anksiyete tanısı konuldu gelecek kaygım vardı ve hasta olma korkusu 6 aydır terapi alıyorum bunun için sonra toparladım kendimi gurbet yerdeyiz ve tek kalıyorum cogu zaman eşimin iş durumundan dolayı . Kendim bu süre de üstesinden geliyordum hep taki 2 hafta öncesine kadar sabah hiç bir şey yokken kafamı ani döndürünce başım döndü ve ben o sıra baya panik geçirdim yataktan kalkamadım sürekli kendimi dinledim gecesi tekrar başım dönecek mi dönmicek mi derken gecesi panik atak yaşadım ve başım döndü o gün hastaneye gittim hiç bir şey çıkmadı kan EKG falan panik atak dediler . Ve o gün bugündür hemen hemen her gün hastaneye gidiyorum başım dönecek ya da kötü bi şey var kesin hastayım diye düşünüyorum üzerimde bi sersemlik başım dönmüyor ama içime korku giriyor kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor ve o an öyle hissediyorum uyuşma ensem omuzlarım kafam kas katı kesildi kendimi kasmaktan gevşeyemiyprum sürekli kafam da kötü düşünceler oluyor ölüm korkusu vs atlatamıyorum bunu doktora gitmeye korkuyorum ya kötü bi şey söylerse diye . Şuan yazarken bile dişlerimi sıkıyorum . Herşeyden uzaklaştım artık kalabalık yerlere gitmek istemiyorum evim de eşimle olmak istiyorum sadece hiç bi şey tat vermiyor herkese boş bakıyorum gibi hissediyorum uyumaya bile korkuyorum bazen aranızda böyle olan var mı