Hormonda nelere bakildi o onemliKızlar bende anksiyete bozukluğu var her ay adetim baya baya geçikiyor 40-50-60 gün buluyor düzenli adet olduğumu hatırlamiyorumhormon testi idrar testi gereken testleri yapmıştım hatta yumurtalık kontrolude yapıldı bi kaç ay oluyor herhangi bi sorun cıkmadı şükür. Sadece yaptırmadığım şey oda alttan muayene çünkü vajinismus vardı bende ve yeneli bir ay oldu. 1,5 hafta öncede cinsel birleşme oldu hiçbi şekilde korunmadım hamilelik olabilceğini sanmam yani bilmiyorumda. Sizce panik atak yaşayanlar için bu durum normal mi ? Veya hemen bidaha jinekoloğa gidip alttan muayene yapmamı gerekiyor sizce ?
Bana hersey normal dedi doktor hatta bidaha hormon testi yaptırayım diye gittim ve tekrar dosyama baktı gerek yok zaten yaptırdınız sonuçlar temiz çıktı diye ama yine yaptırabilirsiniz isterseniz dedi öylede diyince bidaha yaptırmadım. Kendileri zaten söylerdi yaptırmam gerekseydi tüm sonuçlara bakılmamışsa diye düşünüyorumHormonda nelere bakildi o onemli
FSH VE TSH bakildimi? TSH yüksekliginiz var ise o bile problem yaratabili. Asiri kilolu yada asiri zayifsaniz adet dongulerinde de gecikmeler yaşanabilir mutlaka bu degerlerinize bakılsın. Kanda gebelik sanmiyorum ciksin su asamada en az 1 ay geçsin oyle gidin.
Jinekoloğamı görüneyim ozaman?Panik atak regl gecikmesi yapmaz kuzum. Ben 6 ay tedavi gördüm ilaçla. O zaman dahi gecikmedi. Sen bir doktora görün
Tabi ki. Ben de bugün gittim regl uzamasından dolayı çikolata kistim çıktı maalesefJinekoloğamı görüneyim ozaman?
Çok geçmiş olsun. Nasıl öğrendin peki ? Hangi muayeneyle ?Tabi ki. Ben de bugün gittim regl uzamasından dolayı çikolata kistim çıktı maalesef
Adetlerim pıhtılı ve regl sonu 3 gün kahve akıntı şeklindeydi. Ultrasonla gördü doktor. Vajinal ultrason ve ayrıntılı ultrasonÇok geçmiş olsun. Nasıl öğrendin peki ? Hangi muayeneyle ?
Normal ultrasonla baktı bana bi sorun yoktu, vajinal ultrasona izin veremedim vajinismus yüzünden. Bak şimdi içime bi kurt düştüAdetlerim pıhtılı ve regl sonu 3 gün kahve akıntı şeklindeydi. Ultrasonla gördü doktor. Vajinal ultrason ve ayrıntılı ultrason
asiri panik atak varsa olur ama onun dışında hormonal sebebletdir yada çok stres yaptin. hersey stresten oluyor unutma.Kızlar bende anksiyete bozukluğu var her ay adetim baya baya geçikiyor 40-50-60 gün buluyor düzenli adet olduğumu hatırlamiyorumhormon testi idrar testi gereken testleri yapmıştım hatta yumurtalık kontrolude yapıldı bi kaç ay oluyor herhangi bi sorun cıkmadı şükür. Sadece yaptırmadığım şey oda alttan muayene çünkü vajinismus vardı bende ve yeneli bir ay oldu. 1,5 hafta öncede cinsel birleşme oldu hiçbi şekilde korunmadım hamilelik olabilceğini sanmam yani bilmiyorumda. Sizce panik atak yaşayanlar için bu durum normal mi ? Veya hemen bidaha jinekoloğa gidip alttan muayene yapmamı gerekiyor sizce ?
Anksiyete bozukluğu stres hepsi var her ay gecikiyor bi düzenli gelmiyorasiri panik atak varsa olur ama onun dışında hormonal sebebletdir yada çok stres yaptin. hersey stresten oluyor unutma.
ilaç kullan o zaman ansiyete Bendede var ama. bende o kadar gecikme olmuyor stres herkesde var ne diyim film izle bol bol kafan dagilsinAnksiyete bozukluğu stres hepsi var her ay gecikiyor bi düzenli gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?