Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çok güzel kırmızı ağırlıklı ve uyumlu inşallah ağıztadıyla geçer.
hayırlı olsun çok güzelmiş bindallın:)
elbısen benımkının aynısı..benımkınde senın gold olan yerlerı krem rengı...kına kutuların yıne aynı.. fesın ve fes ustune bordo tül de aynı.. gold rengı bır ayakkabıyla tamamlayabılırsın .. gıydıgınde mutlu olacagın bır gun dılıyorum sana kınan da.
hepsi çok güzeller canım, kına gecen harika geçer inşAllah
cnm hepsi çok güzel
ben eminöünnde o mumlardan aradım uzun bulamadım yaa
güle güle kullan cnm
aslışım kına hazırlıkların bitmiş tamamen.maşallah canım..kuruyemişleri damatmı alıyo kızlar ya..
hayırlı olsun canımm.hepsi çok hoşş
Cok güzel seyler almissin, hele o ziller (tam adini bilmiyorum) cok iyi fikir :)
Allah mutlu etsin, hersey gönlünce olsun..
cnm aldıklarını güle güle kullan
tefleri ne kadar aldın bakıyım? bende bakmıştım fiyat almıştım. birde lila olanlar lavantamı? ben mi yanlış anladım
cok güzellermiş canım bende daha hiççç yapmadım hazırlık falan bir ay var daha die
Panduşum herzamanki gibi harikasınn hazırlıklarr hele mumlarr çok hoşş, kırmızı keseleri kuruyemiş için aldın sanırsam bi de o yanındakii o kadar kırmızı kurdale ve iğne birde o uzun mumlarr ne için balım onu merak ettim.
Herşey gönlünce olsunn çiçeğimmm
Balım teşekkür ederim.
O uzun kırmızı kurdale çeyizleri bağlamak için. ama topluca resim çektiğim için burda çıktı :)
kırmızı keselerde evet kuruyemiş için. ayrıca şeffaf kesede aldım daha taze dursun diye.
iğnede düğünde takıları takmak için o da toplu çektiğim için karışmış :)
o uzun mumlarda kızların tutması için canım. onlar süslendi etekler giydirildi o mumlara ama son haliyle resmini çekip koyamadım bi türlü :) bugün yarın onu da koyarım.