Merhaba size de çok geçmiş olsun. 2 ameliyatı aynı anda yapmak büyük cesaret ama hepsinin süreci aynı anda tamamlanmış olacak. Benimde önceden geçirdiğim burun ameliyatı sürecim var. Meme daha emek istiyormuş. Her gün masaj,krem insanı bazen yoruyor:/
3. Ayımı da burada paylaşmıştım . Aşağıya cpy paste yapıyorum. Sevgiler
Kızlar merhaba tekrar :)
Bugün operasyon sonrası 3. Ayıma giriş yaptım ...
Artık ödemlerim yok. Sabah akşam masaj yapıyorum. Dikişlerime Dermatix krem ve kantaron yağı sürüyorum.Dikiş izlerim henüz belirgin ama iyileşmeye yönelik ilerliyor...Memelerim hala istediğim yumuşaklıkta değil ama sıkılabiliyor. Sol memem işlem gördüğü için sağa göre daha sert. 2. Ay sonrası artık ödemlerimde gitmişti. Küçülme bir beden atacak kadar olmadı bende. Daha çok şişlik,o gergin his gitti...Önceden yüzüstü yattığımda ya da sağa sola yatıp mememe baskı yaptığımda ağrı olurdu ama şu an bu pozisyonlarda yattığımda eski ağrı ve baskı durumunu hissetmiyorum. Daha hafifledi. Tabii en az bir 6 ay geçmeden yüzüstü yatmamaya çalışıyorum.
Mememde ellerken yabancı bir cisim hissetmiyorum, ağırlık hissetmiyorum, ağırlık kaldırabilir durumdayım, gündelik yaşamımı etkileyecek negatif bir durum yok.
Sanıyorum çoğu şeye değindim. 6. Ay güncellemesi ve 1. Yıl güncellemeside gelecek
Sevgiler