Pandemi döneminde kursa başvurmalı mıyım ?

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
Merhaba kk sakinleri
evde aşırı bunalıyorum halkevlerinde ücretsiz yabancı dil kursuna gitmeyi düşünüyorum ingilizce yoğunluktan doluymuş şuan almanca ve arapça açık gözüküyor güncel mi site bilemiyorum ? sizce başvurmalı mıyım bu pandemi döneminde ? korona bulaşır mı diyede düşünmüyor değilim açıkcası içim rahat değil uzaktan eğitimdi şuydu buydu ev sıktı yada bir kaç ay daha mı beklemeliyim ?

Bence yazılmayın,arkadaşımın eşi zumba kursundan korona kaptı.Bende çok bunalıyorum evde ama evde yapabileceğim aktivitelerle uğraşıyorum.Çıkıp buradaki bir parktan kozalak toplayıp onları boyuyorum mesela o bile iyi geliyor.

Gerçekten mi geçmiş olsun ya aynen bencede riske atmamalıyım kendimi az dişimizi sıkacağız mecbur

Gerçekten mi geçmiş olsun ya aynen bencede riske atmamalıyım kendimi az dişimizi sıkacağız mecbur
Evet kurstaki bir kişi belirtiler başlayınca test yaptırıyor,pozitif çıkınca kurstakilere söylüyor.Arkadaşın eşi çok sık grip olurdu onda da öncesinde hafif belirtiler varmış ama gribe yoruyormuş,temaslı olunca test yaptırmış pozitif çıkmış.Arkadaşım negatif çıkmış ama ayrı evlerde kalıyorlar şu an...Şu dönem böyle etkinliklerden uzak durmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…