- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.575
Çok teşekkür ediyorum meleğimRakibe ye bak sen hiç soylemedin bebek ellerine sağlık başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum meleğimRakibe ye bak sen hiç soylemedin bebek ellerine sağlık başarılar diliyorum
Çok teşekkür ediyorumEllerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ediyorumEllerine sağlık başarılar canım
Rica ederim canımÇok teşekkür ediyorum jennacım
Dene kuzucumÇok teşekkür ediyorum kuzum senin o dediğin tarifi de denemek lazım
Ellerinize sağlık.Hiç yemesem de görünüşünden lezzetli bir makarnaya benziyor ve de besleyici olmuş.Pancarın faydaları çok,makarnada kullanma fikri süper olmuş.Başarılar dilerim.Selâm Kk’nın sevgili kadınları
Rengini pancarın kendisinden alan mor renkli bir makarna tarifi ile sizlerleyim umarım beğenirsiniz..
Malzemeler;
Eki Görüntüle 2255975
- Bir paket kalem kesme makarnası (herhangi bir makarna çeşiti olabilir)
- 1,5 adet pancar sebzesi
- 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- Bir tatlı kaşığı kadar limon suyu
- Bir tatlı kaşığı kadar da tuz
- İki yemek kaşığı kadar da süzme yoğurt
Yapılışı;
İlk önce pancarların kabuklarını soyuyoruz sonra küp küp doğradıktan sonra tencerede koyuyoruz üstüne gelecek kadar su ekliyoruz yumuşayana kadar haşlıyoruz..
Yumuşayıp haşlandıktan sonra pancarları , sarımsağı , zeytinyağını , tuzunu, limon suyunu ve süzme yoğurdunu mutfak rondosunda püre haline getiriyoruz ,
Eki Görüntüle 2255988
Eki Görüntüle 2255989
Sonra makarnayı normal şekilde tuzlu suda haşlıyoruz , haşlandiktan sonra bir bardak kadar suyundan ayırıyoruz , makarnayı süzdükten sonra tencereye alıp üstüne pancarlı püreyi ekliyoruz ayırdığımız makarnanın suyundan azar azar ekleyip (hepsini eklemiyoruz) bir dakika kadar (çok değil) pişiriyoruz ve servise hazır..
Üzeri için; dereotu , fesleğen kullanabilirsiniz..
Eki Görüntüle 2255992
Eki Görüntüle 2255993
Eki Görüntüle 2255994
Ve böyle de var; ⬇
Eki Görüntüle 2255998
Eki Görüntüle 2255999
Eki Görüntüle 2256003
Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun
Çok teşekkür ederim tatlım
Pembe makarna bayıldım
çok güzel görünüyor
Ellerine, emeğine sağlık canım , başarılar
Çok teşekkür ediyorumEllerinize sağlık.Hiç yemesem de görünüşünden lezzetli bir makarnaya benziyor ve de besleyici olmuş.Pancarın faydaları çok,makarnada kullanma fikri süper olmuş.Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ediyorum canim, yok hayır tatlı gelmiyor değişik ve çok güzeldi..renkli birsey cikacagini anlamistim, cok zekiyimdir :)) eline saglik tadi nasil oluyor? tatli mi?
Çok teşekkür ediyorumEline sağlık yarışmada başarılar
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık, başarılar dilerim ❤
Çok teşekkür ediyorum güzel üçüz annesi denemelisinEllerine saglik canim daha once hic denemedim