Pamuksa'nın evinin yeni resimleri..

Harika bir ev :nazar:güle güle oturun.Özellikle mutfak ve banyolara bayıldım.Banyo fayans ve dolapları nerden aldığınız ve ne kadar tuttuğuyl ilgili bilgi verirmisiniz lütfen.

cnm evın cok gzk gercekten mobilyalarını nerden aldın ve fiyatları ne kadar tuttu yazrsan sevinirim

çok güzel bir ev zevkle döşenmiş banyodaki havluları koymak için duvara montalı v şekil rafı çok beğendim

Çok çok güzel zevkle döşenmiş harika bir ev Allah'ım huzur mutluluk sağlık versin inşallah a.s.:nazar:

çok zevkli birisine benziyorsun.evine bayıldım.hiç gözü yoracak birseyin yok çok güzel.allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Bu güzel evinizde mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. Gerçekten zevklisiniz maşallah , Allah daha çok versin inşallah :))

Eviniz çok güzel ben her ne kadar canlı renkler sevsemde evinizi çok beğendim. Güle güle oturun inşallah.

çok güzel evin güle güle oturkaydirigubbakcemile5 ama resimlere bakarken kör oldum yav:bbo:-tatlicadiarzu-

evin çok güzel çok beğendim allh güle güle oturmayı nasip etsin inşallh bende yakın zamanda ev kurcam halılarına bayıldım markası ne acaba bana özel msj atarmısın cnm

ewin bir harika canım. bayıldım, ne güzel kocaman. salonun da çok hoş. bende koltukta beyaz hastasıyım ama iki tane fırlama var bende... gamyoncuiremsu sadece salon halını fazla sevmedim. daha açık renk ve ağır bir halı süper olur. tabi bu benim nacizane fikrim.

Back
X