pamuklu yorganda ölçü

somewherecold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
900
0
96
Ankara
bayanlar
bizim sokaktaki yorganciya tek kişilik pamuk yorgan yaptırdım iki tane. ölçülere netten bakmıştım. sıraladım isteklerimi:155*215 ölçüsünde olacak dedim. 3,5 ar kiloluk pamuktan yapılacak ve düz beyaz kumaş olacak çünkü nevresimle kullanacağım dedim.kare desenolacak demeyi de unutmadım.dün teslim aldım yorganları.bu akşam da çıkarıp ölçtüm.140*200. evdeki eski yorganımı da ölçtüm o da 140*200. ama 155*215 olması gerekmez miydi? sizinkilerin ölçüsü nedir?:uhm::uhm::uhm:

öncelikle iyi günlerde kullanılsın,hayırlı olsun inşallah
155*215 bu ölçü büyük gibi canlandı gözümde..

öncelikle iyi günlerde kullanılsın,hayırlı olsun inşallah
155*215 bu ölçü büyük gibi canlandı gözümde..

ama net satışı yapılan tek kişiliklerde hep bu ölçü kullanılmış. dün gece zamanım olmadı. bu gece evdeki tek kişilik nevresim takımında deneyeceğim yorganı. gerçi yorgan gerçekten küçükse de yapabileceğim bir şey yok. zaten daha da yorgancıya yorgan diktirmekmiş, kumaşçıya nevresim diktirmekmiş anlamadığım işlere girmem.ama ben çok beceriksizim:sinifsinif:

ben de nevresimlere baktım hakikaten 155*215 ölçülerde. netten de inceledim yorganlar da aynı. değiştirme yaparlar belki ya da o ebatta bir nevresim dikilebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…