umaycan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2010 11 0 36 Konya 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi umaycan #1 el bakımında pamuklu eldivenden bahsediliyor. pamuklu eldivenle kastedilen nedir, nereden temin edilebilir? Kullanan ya da bilen var mı ? Son düzenleme: 10 Kasım 2010
el bakımında pamuklu eldivenden bahsediliyor. pamuklu eldivenle kastedilen nedir, nereden temin edilebilir? Kullanan ya da bilen var mı ?
umaycan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2010 11 0 36 Konya 14 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi umaycan #2 yok mu hiç eline vazelin sürüp de pamuklu eldiven kullanan???
nepertes Guru Kayıtlı Üye 20 Mart 2010 1.157 467 323 14 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi umaycan #3 ellerimde egzama sorunu olduğu için kaynatam sağolsun plastik eldiven almıştı yanında da pamuklu eldiven.onu kullanmıyorum ama eczaneden almıştı
ellerimde egzama sorunu olduğu için kaynatam sağolsun plastik eldiven almıştı yanında da pamuklu eldiven.onu kullanmıyorum ama eczaneden almıştı
umaycan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2010 11 0 36 Konya 22 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi umaycan #4 nepertes .!.: ellerimde egzama sorunu olduğu için kaynatam sağolsun plastik eldiven almıştı yanında da pamuklu eldiven.onu kullanmıyorum ama eczaneden almıştı Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
nepertes .!.: ellerimde egzama sorunu olduğu için kaynatam sağolsun plastik eldiven almıştı yanında da pamuklu eldiven.onu kullanmıyorum ama eczaneden almıştı Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim