• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Pamukçuk

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

lioness81

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
139
89
623
İzmir
bebeğim iki aylık oldu ve nerdeyse doğduğu günden beri ağzındaki pamukçuk geçmedi,doktor karbonatla temizleyip mikostatin vermemizi söyledi,her gün yapıyoruz ama hiç geçmiyor,karbonatla silince çıkıyor,ancak sonra yine oluşuyor.
ne yapabilirim,yardım...

canım meraklanma.benım bebegımın de 2.5 3 ay surdu.mıkostatın de kullandık.
karbonatla da sıldık.ama her zmn sılemıyorsun bazen emerken uyuyakalıyor.
dr emdıkten sonra bır ıkı yudum su ver demıstı.agzı calkalansın dıye.sımdı 3.5 aylık cok sukur ıyıce gcetı.kendı kendıne gecıyor.

canım emzırmeden önce göğsünüde karbonatlı suyla sil bnım kızda da oluşmusdu karbonatlı suyla göğsümü bol bol sildim suanda yok şükür:66:

evet kızlar yaa bu pamukçuk çok kötü.geçmedi bi türlü.nerden aldınız dut şurubunu?ben de denemek istiyorum

bende çekiyorum bu pamkcuktan yavrum dilini çıkarıyor ağzı acıyor uykudan uyanıyor acısına banada dr dedi karbonatla sil diye sildim geçmedi
bende deneyeyim dud şurubunu

kızlar dut şurubun nasıl kullancaz,beze damlatıp silcezmi bebişin ağzını,günde kaç kez yapcaz?
bide dut şurubunu aldığımız gibimi kullancaz su falan katmıcaz dimi?

benim bebişdede var sanırım pamukçuk dr dili çok beyaz diyo,ama ööle dilinin acıması falan yok sanırım..

Back