• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk Şeker'in çeyizi :)

anlaştık:61:
hmmm...ama olmayo böle adını yazaydın bak Nisan ayında açmışssın ben Temmuz ayında öğrendim aşkilotam dikkatli ol yoksa pattalak yersin he:1::63:

2011 nisanda açmıştım balımm ne kadar zaman olmuşş..
baştan akıl edemedimm ismimide yazmayı :9:
şimdide düzenlenmiyo :44:

Gülinnnbikim ben gözlemledim ama çocuklarından benimkinden ve ablasında duydum pek düşünmez biraz evde esip gürler hediye mediye almaz bizlere dedi ordan biliyorum ama kadın rahat belli bunu gözlemledim dili tatlı ama inş.değişir diyorum ama bakalım nasip.........:16:

Aman olmasın hediye falan boşver ilerde kocişin hediyelerin alasını alır kuzucum sana :16:

İnşallah değişir de herşey gönlüne göre olur bebeğimm

Aman olmasın hediye falan boşver ilerde kocişin hediyelerin alasını alır kuzucum sana :16:

İnşallah değişir de herşey gönlüne göre olur bebeğimm

öle deme bebeğim insan evlenince bekler insan gelinine bişeyler alıp vermek ister hadi gel şuraya gidelim der nebileyim benim annem de teyzemde k.validesinden görmemişler hele annem afedersin bi don bile almadı dio kızına alırdı çarşıya çıkardık bana almazdı dio nevar kaç paralık şeydi ki dio bu düşünce görgü dio anlatınca gözleri doluyor yazık ya kıyamam ona ben:50:
illa hediye değil yani anlatmak istediğimi anladın canm koca ayrı k.valide ayrı aah nyse inş.bende değişir ki 50 sinden sonra kimse değişmez kendimi kandırmıyım en iyisi:19:

öle deme bebeğim insan evlenince bekler insan gelinine bişeyler alıp vermek ister hadi gel şuraya gidelim der nebileyim benim annem de teyzemde k.validesinden görmemişler hele annem afedersin bi don bile almadı dio kızına alırdı çarşıya çıkardık bana almazdı dio nevar kaç paralık şeydi ki dio bu düşünce görgü dio anlatınca gözleri doluyor yazık ya kıyamam ona ben:50:
illa hediye değil yani anlatmak istediğimi anladın canm koca ayrı k.valide ayrı aah nyse inş.bende değişir ki 50 sinden sonra kimse değişmez kendimi kandırmıyım en iyisi:19:

Anneciklerimiz zamanın da hakkaten çok çekmişler kaynanalarından yaa
Annenin söylediği çok doğru biraz da gördü meselesi bu yani kim istemez ki kaynanası arasın hadi kızım gel şuraya gidelim desin,gerçekten anne gibi davranıp benimsesin ister insan ama seninkinin huyu buymuş malesef

İnşallah değişir pamuğumm ama sen fazla da umut besleme içinde çünkü dedğin gibi 50sinden sonra değişmez insan

Erkek arkadaşın bu yönlerini anlatmıyomuydu annesinin şekerim pamuğum?

Anneciklerimiz zamanın da hakkaten çok çekmişler kaynanalarından yaa
Annenin söylediği çok doğru biraz da gördü meselesi bu yani kim istemez ki kaynanası arasın hadi kızım gel şuraya gidelim desin,gerçekten anne gibi davranıp benimsesin ister insan ama seninkinin huyu buymuş malesef

İnşallah değişir pamuğumm ama sen fazla da umut besleme içinde çünkü dedğin gibi 50sinden sonra değişmez insan

Erkek arkadaşın bu yönlerini anlatmıyomuydu annesinin şekerim pamuğum?

evet hayatım bak annem iyidir hoştur ama seninle gezmez bir yerlere gitmez bişeyler almaz düşünceli değildir dedi...evin içinde çok bağırır ışık açık kalsın söylenir ws...mutfağına kimseyi sokmaz ablamı bile falan filan demişti kuzum:S

canım ya herşeyin çok şık çok gzl Allah tamamına erdirsin inşallah güle güle kullanmayı nasip etsin.bende bi gün koycam çeyiz fotolarımı bi toparlayabilsem:)

evet hayatım bak annem iyidir hoştur ama seninle gezmez bir yerlere gitmez bişeyler almaz düşünceli değildir dedi...evin içinde çok bağırır ışık açık kalsın söylenir ws...mutfağına kimseyi sokmaz ablamı bile falan filan demişti kuzum:S

Ne diyim zor gibi biraz işin ama inşallah sana öyle davranmaz bebeim :50:

Gülinbikimmm yazdıklarımız o gün silinmiş yahuuuu o kadar da yazmıştım yaaaaaaaaa neyse silinmesi bi yandan iyi olmuş:9:

Bebbeeğimmm hakkaten ne olmuş öyle yaa yazdıklarımız uçmuşşşş :5:

Olsunnn napalım önemli olan yaşananların seni çok mutlu etmesi kiğiiii :16::16::16:

Maşallah canım herşey çok güzel görünüyor:nazar::nazar:
İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanmanız nasip olsun canım :16:
Su torbana bittim Akvaryumuna da bayıldım :)
Kalpli sosluklarının üçgen gibi şekillileri bende var :) İlerde yanlarına kalplilerden de alabilirim çok güzelmiş gerçekten
Mutluluklar dilerimmm :16::16:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Hepsi çok güzel.

Son düzenleme:
Maşallah canım herşey çok güzel görünüyor:nazar::nazar:
İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanmanız nasip olsun canım :16:
Su torbana bittim Akvaryumuna da bayıldım :)
Kalpli sosluklarının üçgen gibi şekillileri bende var :) İlerde yanlarına kalplilerden de alabilirim çok güzelmiş gerçekten
Mutluluklar dilerimmm :16::16:

Ayyy çok tşk.ederim canım amin çok mutlu etti beni yorumun Sende çok mutlu ol sevdiceğinle inş.:nazar::69:
Senin topiğin varmı canım?:44:
Bu arada 2013 gelinisin sanırım Tahmini ve kesin 2013 gelincikleri topiğime senide beklerim:16:

Back
X