Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları *PaMuK PrEnSeSiMiN OdAsI*

çok güzel olmuş
güle güle mutlulukla kullansın prensesiniz

Maşallah çok güsel olmuş herşey. Sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaallah
darısı başıma :)

birde bu pembe halının maraksı nedir? fiyati ne kadar? çok beğendim

english home dan aldık halımızı
85-90 civarı birşey
altı kaymaz taban
makinen büyükse yıkanabiliyor
ben bayılarak aldım

bayıldım mobilyanızı nerden aldınız? ve miktarını öğrenebilirmiyim? çok beğendim ya herşeyini sade,şirin,sakin aynı zamanda tam bi bebek odası beşiği at odadan yatak koy genç kız odası çok beğendim güle güle kullansın

Cok teşekkür ederim, bizde aynen öyle düşünerek aldık, büyüyünce de kullanabileceği bir oda olsun istedik
Beşiğimiz 90-190 büyük yatak olabiliyor atmaya gerek kalmayacak yani
Bizim yaşadığımız sehir Sakarya, burada bilinen bir mobilyaciya ozel yapim olarak yaptırdık
2700 tl verdik peşin
Fazlası ile hakediyor
Allah sizlere daha güzelini versin

Son düzenleme:
tek kelımeyle baa yılll dımmm cok guzel dızayn etmıssın..bende boyle bırseyler yapardım cocugum oldugunda..ınsallh hamıle kalırımda zamanı gelınce bende boyle tatlı heyecan yasarım ahh ahh:)

tek kelımeyle baa yılll dımmm cok guzel dızayn etmıssın..bende boyle bırseyler yapardım cocugum oldugunda..ınsallh hamıle kalırımda zamanı gelınce bende boyle tatlı heyecan yasarım ahh ahh:)

inşallah , Allah herkesin gönlüne göre versin..
kuzumun gelmesine 10 gün kaldı

meltem bebek odasından aldım perdesını duvar kagıdını altındakı store hazırladım fakat bu ayın 15 sonra odası teslım olacak bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…