Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları *PaMuK PrEnSeSiMiN OdAsI*

Çok çok çok tatlı çok güzel olmuuuuuş,
Bir eksiklik var gözümde,hani kullanışlılık babında,oturup bebeğini emzirebileceğin bir koltuk odanızı çok daha kullanılır kılabilirr..

bayıldım...süper..

iyi günlerde sağlıcakla kullansın prensesin..

Çok çok çok tatlı çok güzel olmuuuuuş,
Bir eksiklik var gözümde,hani kullanışlılık babında,oturup bebeğini emzirebileceğin bir koltuk odanızı çok daha kullanılır kılabilirr..

emzirme koltuğumuz gelecek, ama onu alt katta kullanacağım odasında değil, çünkü odamıza ilave kraft dondy geldi, oda ferah olsun istiyorum.
hem koltuğumuz yeşil uymuyor malesef

gerçekten prenses odası olmuş...
çok güzel

Maşallah bebeğinize, inşallah benimde prenses gibi sağlıklı güzel bi kızım olur da bende odasını süslerim.
Allah uzun hayırlı bi ömür nasip etsin yavrunuza. odasıda pek güzel maşallah
kıyafetleri çok cici, yerim onu bennnn

gerçekten prenses odası olmuş...
çok güzel

iyi günlerde kullansın bebişin :)

yerim bebişinin minik ,süslü kıyafetlerini

teşekkürler, Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah!!!!!

çok tatlı bunlarr yaaa Rabbim yavrunuzu analı babayı büyütmeyi nasip etsin inşallah . dedeiğiniz gibi çok ferah bi oda olmuş. bu arada halınızı nerden aldınız bayıldım da:)

emzirme koltuğumuz gelecek, ama onu alt katta kullanacağım odasında değil, çünkü odamıza ilave kraft dondy geldi, oda ferah olsun istiyorum.
hem koltuğumuz yeşil uymuyor malesef

Şimdi tecrübe ile şunu söylemek istemiştim,
Bebeği odasında loş ışıkta emzirerek yol gitmeden ışık görmeden yatağına koymak çok daha kolay oluyor,uykusu dağılmadan beşiğinde uykusua devam edyor,
Ama bir yerden bir yere giderken emerken uyumuş bebek yolda uyanıyor,
Odasını en kullanışlı hale getirmeniz için küçük bir tavsiyeydi,
Güle güle yaşayın odanızda..

işte böyle odaları görünce kiracı olmaktan daha fazla nefret ediyorum.ne güzel oda yapmışsın bebeğine.bizde aldık bii park yatak koyduk bizim odaya.yavrumun kimbilir ne zaman odası olur allah bebiişine sağlıklı ve uzuunn ömür versin

çok çok çok güzel cnm rabbim sağıklı mutlu yaşamanızı nasip etsin hep yüzünüzü güldürsün

bizlerde bol dua et canım rabbim bizede bi evlat versi yüzümüzü güldürsün ..

çok tatlı bunlarr yaaa Rabbim yavrunuzu analı babayı büyütmeyi nasip etsin inşallah . dedeiğiniz gibi çok ferah bi oda olmuş. bu arada halınızı nerden aldınız bayıldım da:)

teşekkürler, halımız english home :)) bende bayılarak aldım

Allah daha güzellerini nasip etsin inşallah, sağlıkla büyüsünler gerisi yalan
benim oğlum da var o da park yatakta büyüdü, hiç önemli değil. Allah gönlünüze göre versin...

çok çok çok güzel cnm rabbim sağıklı mutlu yaşamanızı nasip etsin hep yüzünüzü güldürsün

bizlerde bol dua et canım rabbim bizede bi evlat versi yüzümüzü güldürsün ..

aminnn
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlarlat nasip etsin

haklısın bu konuda, bakalım belki yer açabilriz emzirme koltuğuna
teşekküler...

cok tatlı hersey gule gule kullansın bebıs

Maşallah çok güsel olmuş herşey. Sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaallah
darısı başıma :)

birde bu pembe halının maraksı nedir? fiyati ne kadar? çok beğendim

Ayyy bayildim, bayildim, bayildim!!!!! Her sey birbirinden tatli!!
Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…