- Konu Sahibi hidennisko
-
bayıldım...süper..
iyi günlerde sağlıcakla kullansın prensesin..
bayıldım...süper..
iyi günlerde sağlıcakla kullansın prensesin..
Çok çok çok tatlı çok güzel olmuuuuuş,
Bir eksiklik var gözümde,hani kullanışlılık babında,oturup bebeğini emzirebileceğin bir koltuk odanızı çok daha kullanılır kılabilirr..
gerçekten prenses odası olmuş...
çok güzel
Maşallah bebeğinize, inşallah benimde prenses gibi sağlıklı güzel bi kızım olur da bende odasını süslerim.
Allah uzun hayırlı bi ömür nasip etsin yavrunuza. odasıda pek güzel maşallah
kıyafetleri çok cici, yerim onu bennnn
iyi günlerde kullansın bebişin :)
yerim bebişinin minik ,süslü kıyafetlerini
emzirme koltuğumuz gelecek, ama onu alt katta kullanacağım odasında değil, çünkü odamıza ilave kraft dondy geldi, oda ferah olsun istiyorum.
hem koltuğumuz yeşil uymuyor malesef
çok tatlı bunlarr yaaaRabbim yavrunuzu analı babayı büyütmeyi nasip etsin inşallah . dedeiğiniz gibi çok ferah bi oda olmuş. bu arada halınızı nerden aldınız bayıldım da:)
işte böyle odaları görünce kiracı olmaktan daha fazla nefret ediyorum.ne güzel oda yapmışsın bebeğine.bizde aldık bii park yatak koyduk bizim odaya.yavrumun kimbilir ne zaman odası olurallah bebiişine sağlıklı ve uzuunn ömür versin
çok çok çok güzel cnm rabbim sağıklı mutlu yaşamanızı nasip etsin hep yüzünüzü güldürsün
bizlerde bol dua et canım rabbim bizede bi evlat versi yüzümüzü güldürsün ..
Şimdi tecrübe ile şunu söylemek istemiştim,
Bebeği odasında loş ışıkta emzirerek yol gitmeden ışık görmeden yatağına koymak çok daha kolay oluyor,uykusu dağılmadan beşiğinde uykusua devam edyor,
Ama bir yerden bir yere giderken emerken uyumuş bebek yolda uyanıyor,
Odasını en kullanışlı hale getirmeniz için küçük bir tavsiyeydi,
Güle güle yaşayın odanızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?